Külföldi magyarok tiltakozása a Nemzeti Konzultáció ellen

Vámosszabadi

/ #82 Re:

2015-06-11 11:40

#54: Kulfoldi -  

 Figyejjé már öreg! 

Ne akard azt állítani, hogy teljesen normális, hogy egy illegális határátlépőt, akinek se papírja, semmije, úgy szállásolnak el, hogy szabadon ki-be járjat onnan!

Ne hasonlíts már éretlen kamaszokat, akikben tombolnak a hormonok meglett férfiakhoz, akik nem tudnak viselkedni! Gyerek ész nem kész! Mire felnőnek, addigra megtanulják, hogy mit szabad és mit nem. Viszont egy olyan országból érkezett meglett férfiember, ahol adják-veszik a gyereklányokat és sokuk nászéjszakán hal bele az aktusba, ne mutogasson már az én 8 éves lányomnak semmi ilyesmit!

Az egész plakátkampány egy ködösítés, mert stikában az itteni tábor létszámát több, mint duplájára bővítették!

Le merném fogadni, hogy Angliában nem flangálhatnak a papírok nélkül beszökött illegális határátlépől ellenőrizetlenük ki s be a menekülttáborból, hanem őrizet alatt tartják őket. Úgy képzeld el, hogy senki, de senki nem ellenőrzi, hogy mit csinálnak, jó részük le is lép a francba.  Mi a büdös picsának kell bevinni őket busszal a városba? Miért nem tartják őket őrizet alatt, aztán ha eldőlt, hogy maradhatnak, akkor engedni őket a helyiek közé? Miért kell elviselnünk, hogy minden családra jut a faluban egy menekült?