Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!

Quoted post


Vendég

#67 Re: Re: Re:

2015-05-24 07:17

#7: adófizető - Re: Re:  

 A bünözők 60%-a szabad marad. Az elítéltek 33%-a ártatlanul ül. Ezt megtetézni halálbüntetéssel? Ki mer Istent játszani és milyen jogon. Hol a felhatalmazása. Mutasd a tiédet. Én igen is eltartom őket, a sok szabadon mászkáló bünöző nem zavar, őt is eltartod, engem ők zavarnak A jelen politikusaink hány halált okoztak követve, közvetlenül? Mégis mszabadok, körülöttünk , már minden országban ülnének, kivéve a keleti vég. Én Európai vagyok Te mehetsz a balkánra a nézeteid egy ideig még jók lesznek ott. Árpád, István mind Európa felé vezetett minket. Valamiért eljöttünk onnan, nem gondolod? Amúgy szívesen fordítanék egy valóban működö büntetésvégrehajtási rendszerre, mely emberséges és valóban visszavezeti a társadalom hasznos tagjai közé a delikvenst. Te is bármikor lehetsz ártatlanul elítélt, mert egyszerűbb mint a tettest megkeresni, vagy kínos a tettes személye, akkor bezzeg hangoskodnál és minket hívnál segítségül. Ráadásul Én mindig vállaltam a véleményemet, névvel arccal, már 82-ben is. Te? Hol a neved? Az enyém itt:

Horváthné Somogyi Katalin

Válaszok

egy gyilkos áldozatának árvája

#79 Re: Re: Re: Re:

2015-05-28 12:51:35

#67: - Re: Re: Re:  

 Tízmillából aláírta 550 fő és ki tudja ebből ki létezik és ki nem. Igen erős a gyanúm, hogy többség másképp gondolja.  Szívből kívánom, hogy a saját bőrödön tapasztald meg, milyen hidegvérű gyilkos miatt életed végéig másnak lenni és nem kiheverni. Én 5 évesen ezért veszítettem el az édesanyámat, csak 29 éves volt és a gyilkos szabad maradt, mert a szovjet hadsereghez tartozott és ki tudja még hány áldozatot szedett.

Nézd már meg, hány gyilkos öl újra a szabadulása után! Gratulálok, pont ilyenek a hasznos tagjai a társadalomnak!

Remélem egy ilyen sajnált és eltartott, nevetséges ítélet után kiengedett gyilkos következő áldozata a te családodból kerül ki, esetleg te magad leszel az! Le merném fogadni, hogy akkor te követelnéd leghangosabban a halálbüntetést. De amíg személyesen nem vagy érintett, addig az egész csak álszent duma, nem több!

Mindenki arról nyilatkozzon, amit személyesen átélt, mert addig igencsak büdös szófosás ez a nagy jogvédő duma!