Mi európaiak vagyunk, és azok is maradunk!

Quoted post

András

#46 iq?

2015-05-20 23:27

Az összes halálbüntetést ellenzőnek kívánom, hogy veszítse el egy szerettét egy tragédiában, aztán papoljon ellene ;)
Sosem hittem volna, hogy ilyet írok, de úgy látszik a barom bandát más nem győzné meg csak ha a saját bőrén tapasztalja a szart. Tessék akkor: remélem megtapasztaljátok, csak hogy meglássátok végre a tévedéseteket, és ezáltal a későbbiekbe/mással már egy rendes világban élhetünk. (érdekességképp: ha egy gyilkosnak van joga gyilkolni, akkor az államnak mért nincs ezt hasonlóképp megtorolni??? BARMOK)

Válaszok

Judit

#51 Re: iq?

2015-05-21 10:25:48

#46: András - iq? 

 Ezt komolyan gondolod? Azt kívánod nekünk, hogy veszítsük el valakinket egy tragédiában, csak hogy bebizonyosodjon, amit gondolsz a halálbüntetés szükségességéről? Én nem kívánnék hasonlókat másoknak. Ez átkozódás, ráadásul ártatlan emberek, gyerekek ellen irányul. Olvasd el inkább az érveket az előző hozzászólásokban.

Innen nézve teljesen érthető, miért nem tartod magad elsősorban európainak.

SZORY

#94 Re: iq?

2015-06-03 14:30:05

#46: András - iq? 

 Jaj nekem. /megelőlegezem: én igenis ellenzem a halálbüntetést!/ 

Hogy miért? Egy példával élek, amellett, h értem Önt is. Ha az Ön gyermeke, vagy akárkije éppen az "ESET"  fele járt , de az égvilágon semmi köze nincs a gyilkoláshoz, vagy még arra sem járt, de RÁ TUDJÁK BIZONYÍTANI, hogy Ő volt aki ölt, de még véleletlen sem Ő TETTE és halálbüntetést szabnak ki rá és uram-bocsát, még végre is hajtják.... és kiderül, hogy nem az Ön gyereke v hozzátartozója volt.... AKKOR IS ÍGY VÉLEKEDNE???  András?