Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School

Quoted post

Páll Ferenc -MarDan.hu

#193 Re: Nem tűrhetünk tovább

2015-04-16 10:17

#190: Szabad Oktatást - Nem tűrhetünk tovább 

Jajjj ne szórakozzatok már! Inkább tanuljatok. Lesz ott száz ember akik majd hangoskodnak és feltartják a forgalmat. Törődjetek bele- ti választottátok ezt a kormányt másodszorra is! 

Ne hozzátok megint kellemetlen helyzetbe magatokat és a többi hozzátok csatlakozó buta embert. Úgy sem fogtok semmit sem elérni. Vasárnap este 10-kor már a kocsmákban fogtok részegen fetrengeni, vagy otthon anyuci mondja az ágyban nektek az esti mesét! -mit ahogyan az eddig is történt! 

Kedves Szülők! Itt az ideje megtanítani gyerekeiteknek, hogy az élet nem mindig úgy alakul ahogyan eltervezzük. Keressetek nekik másik iskolát, vagy küldjétek őket dolgozni. Kellenek az adók, érettségizett és diplomás emberekre meg pont most nincs szüksége az országnak! 
Ti nem vagytok képesek kiállni se az igazatokért, se a jogaitokért! -egy ilyen petíciós oldallal semmiféleképpen sem. Kapát-kaszát meg nem mertek a kezetekbe fogni és a Parlament felé megindulni. A gyerekeitek ezt látják- ebben szocializálódnak -ők még ennyire se lesznek képesek. Ezt fogadjátok el és törődjetek bele! 

Válaszok

egy felháborodott szülő

#224 Re: Re: Nem tűrhetünk tovább

2015-04-16 18:02:53

#193: Páll Ferenc -MarDan.hu - Re: Nem tűrhetünk tovább 

Ha a diákoknak szántad a negyedik mondatot, akkor nincs igazad. A diákoknak esélyük se volt szavazni, mert a 80%-uk még 18 alatti, te fidesz bérenc. Akik csatlakoznak nem buták, hanem EMPATIKUSAK(!) és próbálnak segíteni az iskolának, akár egy aláírással, akár azzal, hogy eljönnek 20-án! Jobb, ha meg se szólaltál volna, mert te is egy lefizetett fideszes provokátor vagy, az agyadat már átmosta az orbán-féle diktatúra. A gyerekek azért választották ezt az iskolát, mert itt akarnak tanulni, és az ott tanított szakmában dolgozni. Dolgozni meg azért nem küldjük, mert ugyan olyan semmire kellő emberek lennének, mint te. Ha nem lesznek ápolók (akik a gyerekeiddel, rokonaiddal foglalkoznak), kisgyermeknevelők, stb, kétségbe fog esni a kormány és a szimpatizánsai, és majd megbánják, hogy ezt az iskolát (ami az egészségügyi és szociális dolgozók 95%-át tanítja ki) bezárják. Mielőtt ilyen hozzászólást ír valaki, előbb el kéne gondolkodnia....

Szalai József

#305 Re: Re: Nem tűrhetünk tovább

2015-04-20 09:50:38

#193: Páll Ferenc -MarDan.hu - Re: Nem tűrhetünk tovább 

 Sokszor és sok ügyben vagyunk kénytelenek engedni, a minket érő méltatlanságoknak úgymond a "békesség kedvéért"! 

De milyen békesség az, aminek mindig csak mi vagyunk a vesztesei? 

 Ameddig nekünk szülőknek , nagyszülőknek kell feladnunk érdekeinket, azt még vonakodva, de megtesszük. De amikor gyermekeink, a jövő generáráció lehetőséget veszik el, akkor igen is kiállni és kiáltani kell. Tiltakozni, engedetlenkedni,ellenállni az összes demokratikus törvényes és  rendelkezésünkre álló eszközzel.

Páll Ferenc ezt nekünk nem tilthatja meg és nem gondolom, hogy én neki tanácsot adhatnék, vagy azt neki el kéne fogadni. . De ő se nekünk, hogy mi az, amit benyelünk és mi az, amit meg nem tűrünk el. 

Tiltakozunk az Raoul Wallenberg és a többi iskola elzabrálása ellen!

Joggal tesszük, mert felelős magyar adófizető állampolgárok vagyunk és közünk van hozzá.