Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School


Vendég

#1

2015-04-14 18:59

Mert szeretném hogy ha az intézmény fent maradna tokkal vonóval
RAOUL FOREVER<3

#2 Re: MARADJON MEG AZ INTÉZMÉNY

2015-04-14 19:00

#1: -  

 Mert szeretném hogy ha az intézmény fent maradna tokkal vonóval


Vendég

#3

2015-04-14 19:21

Ide jarok iskolaba! Tulsagosan szeretem.
Tücsi

#4 Re: Re: MARADJON MEG AZ INTÉZMÉNY

2015-04-14 19:23

#2: RAOUL FOREVER 

 A suli reszei vagyunk mindanyian s kialunk erte akar hogy  !!!!

Ez a mi sulink MARADUNK kesz.


Vendég

#5

2015-04-14 19:25

Itt tanulok és mivel Balatonszemesen élek baromi nehéz lenne egy új iskolahely megismerése. Nem csak az én véleményem ez, az egész iskola egyhangúan azt akarja, hogy tartsuk meg a saját épületünket!

Vendég

#6

2015-04-14 19:28

Annyi üres épület tátong Budapesten. Miért kell elvenni a tanulóktól ezt a csodás helyen fekvő iskolát? Ha ezt az iskolát bezárják nálam felkerül az i-re a pont azt tuti hogy soha többé nem szavazok erre a rothadt kormányra ami mindenünket elvesz és mindent tönkretesz.

Vendég

#7

2015-04-14 19:31

Jo kornyezet nem veheti el senki tolunk!

Vendég

#8

2015-04-14 19:34

Szeretném ha a gyerekem,ebben az iskolában érettségizhetne le. :)
Vivienne

#9

2015-04-14 19:35

Az RW faktor során volt szerencsém ellátogatni a suliba, késve érkeztem ,ráadást segítettek a rajzomat is lecserélni az eredetire, mert az jobban mutatott. Nagyon segítőkészek voltak a diákok is, így jó élménnyel meg sok sok Hello Kitty-s multivitamin tablettával távoztam a versenyről. Ez egy jó suli, szóval nagyon szurkolok, hogy sikerüljön elérni ezzel a petícióval a célt ^^ 

Linocska

#10

2015-04-14 19:36

Szükségünk van a sulira, a tudásra, az országnak pedig az egészségügyi dolgozókra! Ebbe az iskolába bejutni egy álom volt és nem akarom, hogy pokol legyen belőle kikerülni!!!


Vendég

#11

2015-04-14 19:37

Ez az iskola a mienké, rengeteg ember szereti nincs joguk elvenni mindent megfogunk tenni érte !!!!


Vendég

#12

2015-04-14 19:41

Imádom ezt a helyet,jó ide bejárni...tiszta környezet,nagyon jó tanárok! Szeretnék itt leérettségizni..senki nem veheti el tõlünk a Raoul-t!!! 


Vendég

#13

2015-04-14 19:44

Az/iskolába járó tanuló vagyok és nem szeretném, hogy kizavarkpjanak onan
BaloghPetra_raoul

#14 Raoul Wallenberg én igy szeretlek

2015-04-14 19:47

Ez az iskola embereket nevel értékes egészséges tudattal rendelkező embereket hozzánk tesz... Segített ez az iskola megismerni olyan dolgokat amik hatására jobban beleláttunk a világ történetének egyik legszörnyűbb eseményébe és ezért en nagyon hálás vagyok vezgősként büszke vagyok az itt eltöltött éveire . Raoul Wallenberg en így szeretlek ! 

VivaRaoul

#15

2015-04-14 19:49

Amióta elolvastam ezt a hírt teljesen felháborodtam. Nekem és sok más embernek az az épület jelenti a középiskolás éveinket, amihez nagyon-nagyon sok emlék kapcsolódik, és négy vagy több éven keresztl az otthonunk volt. Ezek után el akarják venni azért hogy egy csókosokat képző egyetemnek adják az épületet, ellentétben azzal, amit lekommunikáltak mikor megalapították a "közszolgálatit". Akkor ugyanis az hangzott el, hogy a Raoul épülete, úgy mint a bárka megmarad ahol van, békén hagyják. Szerintem mindenki sok mindent eltűrt mostanáig de a saját nevemben szólva mindent meg fogok tenni azért hogy ezt ne tehessék meg. A petíció indítójának üzenném: tüntetésen is szívesen részt vennék és nem hiszem hogy az egyetlen lennék!

B. Dóri

#16 Raoul <3

2015-04-14 19:50

Itt érettségiztem, idejártam 4 évig, Raoul-os vagyok és az is leszek örökké!

Ez a MI iskolánk, jó iskola, tele sok-sok emlékkel, élménnyel. Ide szeretnek járni a tanárok, a diákok! És nincs még egy ilyen iskola, mint ez! Iszonyat jó szakemberek dolgoznak itt, az iskola felszereltsége sem mindennapi...és ezt elvenné a cuki kis kormányunk, mert szép az épület???


Vendég

#17

2015-04-14 19:51

Leendő érettségiző vagyok és jó lenne ha nem zàrnák be!!!!!!!!!!!


Vendég

#18

2015-04-14 19:53

Mert fontos a jövő a hugom számára!
Đia

#19 nehogymár!

2015-04-14 19:53

Ez az iskola rengeteg mindenkinek a szívéhez nőtt, ahogy nekem is, pedig most kerültem ide. Már rögtön el akarják venni? Nem elég teher megbírkózni az iskolaváltással, a jó eredmény nyújtására törekedni, rögtön elénk kell állítani egy ilyen mérföldkövet? Nincs elég szabad terület Budapest térképén? S végül, de nem utolsó sorban, hova tesznek ennyi, szakokra specializálódott osztályt? Ez nem egy általános iskola. Azért jöttünk ide, hogy biztos alapot kapjunk és nem azért, hogy itt ingassák alattunk a csónakot és már rögtön szedni kelljen a sátorfánkat és átvándorolni más épületbe. Annyi változáson ment már keresztül így is ez az iskola, épületváltások, névváltások, összevonva ezzel, összevonva azzal, aztán szétválasztva... Hagyják már nyugton, ahogy a diákokat is, akiknek a sorsa kétessé válik! Mi van, ha valakit nem tud befogadni egy másik iskola?


Vendég

#20

2015-04-14 19:54

Legjobb iskola,nem szünhet meg..
samsonildy

#21

2015-04-14 19:55

Ez volt az otthonom 7 évig. Küzdöttem, és értem is küzdöttek.  Embert neveltek belőlem. Nem vehetik ezt el tőlünk. Bármire képes vagyok az iskoláért, és a "szüleimért"!


Vendég

#22

2015-04-14 19:57

Én nem járok ebbe az iskolába, de úgy gondolom, ha Magyarországon képesek a diákok kiállni egy iskoláért (főleg úgy, hogy sok olyan diák van, aki utál iskolába járni, utálja is az iskolát, és felőlük bármi törénhetne is vele...), az nagy szó és ez megbecsülendő!! Szóval remélem sikerrel járunk, és nem fogják bezárni az sulit! Szurkolok :)


Vendég

#23 Re:

2015-04-14 19:59

#1: -  

 Én is itt tanulok. Ez egy nagyon jó isklola,jó tanárokkal és diákokkal!! Az iskola környezete sokkal biztonságosabb mint akárhol a kerületben. Rengeteg diák itt akar érettségizni és vizsgázni, rengeteg tanár akar itt tanítani. Van akinek ez az iskola a jövője, gonosz dolog elvenni ezt az emberektől. Már a hír hallatán sok ember kétségbeesett sírásba kezdett..mindez egy ilyen embertelen kijelentésért. Akárhol van az emberi hatalom nem az a legmagasabb és nem tart örökké, de jogában sem áll emberek kemény befektetett munkáját hirtelen elpuszítani, mert ilyen jó oktatásban nem részesül könnyen az ember!

Gratulálni tudok minden nagy "értelmiségnek" mert ha nem lesz ki taníssa vagy ellássa a gyerekeiket vagy az unokáikat, az az ő lelkiismeretükön szárad.

Hát akkor hajrá Raoulosok! Mindent bele! 

P

#24

2015-04-14 19:59

Én mindent megértek. Értem, hogy kell a hely. Értem, hogy ma már bárki vármit megtehet. De szerintem egy valamit NEM lehet megtenni. Mégpedig az álmokat elvenni. Mert ÉN és a többi diák nem engedheti ezt meg. Ez az iskola összetart minket. Célt adott nekem. Barátokat. Egy osztályt, akikkel sok baj van, de azért lehet őket szeretni. Megtanított elfogadni mások hibáit. Olyan tanárokat kaptam, akik segíteni akarnak, hogy továbbtanulhassak. Nélkülük nem fog menni. Ez nem csak egy épület, amit bárki kedve szerint elvehet, és átalakíthat. Itt olyan emberek vannak, akik ebben az elkorcsosult világban még foglalkozni akarnak a többi EMBERREL. 

Nekem senki ne mondja, hogy nem fontos az, amit képvisel az iskola. A Raoul név. A diákok otthonát nem lehet elvenni. Nem szabad minket megfosztani a tudástól, a helytől, ahová szívesen járunk, az emberektől, akik segítenek megvalósítani az álmainkat. A családunktól. 

Mert mi egy család vagyunk. Még ha nem is érzi, látja mindenki. Mi itt vagyunk egymásnak, segítjük egymást. Ha ez az iskola megszűnik, több száz fiatal álom szertefoszlik. Ez lenne a cél? Ezt akarják? 

Szerintem nem. Ez az iskola szent, nekem legalábbis. Én itt akarok leérettségizni. Amikor beléptem az ajtón, megfogadtam magamnak, hogy csak akkor hagyom el, mikor eljött az idő. 4 év után, az álmaimmal a kezeimben, egy olyan jövő felé lépdelve, amilyet mindig is akartam. Még nem jött el az idő. Még nem léphetek ki végleg azon az ajtón. Még fognia kell a kezemet ennek az iskolának. 

Csak kérni tudom, hogy engedjék meg. Kérem. Hagyják meg nekünk ezt az épületet. Ne tegyél tönkre az álmainkat, céljainkat. Nem így akarok visszatekinteni majd az iskolára. 

Még nem tudom elengedni. Nem szabad, így nem szabad elengednem. 


Vendég

#25

2015-04-14 20:00

Kèrem ne zárják be ezt az iskolát id az èrettsègizőknek milyen lesz uj suliba kerulni ...szornyu..azok akik mindent megtettek azert h ide vegyek fel es bele eltek magukat de egy almuk szetfoszlott mert be akarjak zarni...adjak meg a gyermekeknek ezt a lehetoseget h jovore itt kezdhessenek es a vegzosok itt ballaghassanak.
Ne zarjak be ezt az iskolat is eleget bezartak mar!! Annyi gyerek vagy aj idejarhasson es aki idejar elvezi is!!Neadjuk meg a lehetoseget h bezarhassak kudjunk erte!