Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School

Páll Ferenc -MarDan.hu

/ #193 Re: Nem tűrhetünk tovább

2015-04-16 10:17

#190: Szabad Oktatást - Nem tűrhetünk tovább 

Jajjj ne szórakozzatok már! Inkább tanuljatok. Lesz ott száz ember akik majd hangoskodnak és feltartják a forgalmat. Törődjetek bele- ti választottátok ezt a kormányt másodszorra is! 

Ne hozzátok megint kellemetlen helyzetbe magatokat és a többi hozzátok csatlakozó buta embert. Úgy sem fogtok semmit sem elérni. Vasárnap este 10-kor már a kocsmákban fogtok részegen fetrengeni, vagy otthon anyuci mondja az ágyban nektek az esti mesét! -mit ahogyan az eddig is történt! 

Kedves Szülők! Itt az ideje megtanítani gyerekeiteknek, hogy az élet nem mindig úgy alakul ahogyan eltervezzük. Keressetek nekik másik iskolát, vagy küldjétek őket dolgozni. Kellenek az adók, érettségizett és diplomás emberekre meg pont most nincs szüksége az országnak! 
Ti nem vagytok képesek kiállni se az igazatokért, se a jogaitokért! -egy ilyen petíciós oldallal semmiféleképpen sem. Kapát-kaszát meg nem mertek a kezetekbe fogni és a Parlament felé megindulni. A gyerekeitek ezt látják- ebben szocializálódnak -ők még ennyire se lesznek képesek. Ezt fogadjátok el és törődjetek bele!