Együtt a Raoul Középiskoláért / Save the Raoul Wallenberg School

Quoted post

Péleusz Oktatási Központ

#192 Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 10:09

Az ország vezetése a lehető legjobban végzi az oktatási intézmények átszervezését. A Raoul Középiskola épületében kap helyet a most újjáalakuló Országos Péleusz Nyelviskola központ mely a Nemzeti Közszolgálati Egyetem partnere lesz. A Raoul Középiskola diákjai tudnak más helyet is találni. A kormány új oktatási stratégiája hosszabb távon nem kíván meg annyi közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező polgárt, hogy indokolt lenne a Raoul Középiskola fenntartása. A diákok fognak tudni új iskolát találni maguknak, az élet meg nem a kényelemről szól. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem diákjai se a szomszédból fognak bejárni. Aki nyelveket szeretne tanulni azt szívesen látjuk új iskolánk falai között.

Csongrádi Eszter, Vámos Edina
Péleusz Oktatási Központ
www.peleusz.mindenkilapja.hu

Válaszok


Vendég

#200 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 12:17:06

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 UNDORÍTÓ!!! Ha lehetséges máshol reklámozzátok magatokat, örülök, hogy egy szétbombázott középiskola romjain alakultok újjá, gratulálok!! -.-"

És igen, minek kell tanulni végülis?? Az nagyon fontos, hogy legyen nyelvvizsgám - hiszen, hogyan máshogy lennék külföldön munkanélküli??

Van egy csomó üresen álló iskolaépület, inkább ott alakuljatok ujjá, mint ahogy az egyetem is arra terjeszkedjen...az épület a miénk, mindig is pedagógus képző volt, ehhez jött a többi szak...és az is marad!!


Vendég

#202 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 12:44:38

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Azt mondják a negatív reklám is reklám, de ti itt és most nagyon mellélőttetek!!!


Vendég

#204 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 13:07:18

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Szerintem menjetek vmelyik üresen kongó focipályára a nyelviskolátokkal.Ha nem kell annyi közép és felsőfokú végzettségű ember,akkor a nyelvvizsgára sincs szükség.Könnyen költöztök be egy felújított épületbe amire a gyerekeink és a tanáraik évek óta vigyáznak,nem rombolják hanem építik,szépítik.A diákok valóban találhatnának másik iskolát,de itt közösség építés is folyik,amit ezzel szétrombolnak és magas fokú szakember képzés is folyik,amit másik iskolában felszereltség hiányában nem kapnak meg a gyerekek.Ha nem kell annyi közép és felsőfokú végzettségű ember,akkor ki fog a gyerekekre viygázzni az oviban,iskolában,ki ápolja a betegeket,időseket,elesetteket?Majd a ti újjáalakuló nyelviskolátokban végzett rendőrök vagy katonák???Az átszervezéssel egyáltalán nincs rendben semmi.Majd ha a ti gyerekeitek jövőjét veszik el,akkor gondoljatok ránk és a mi gyerekeinkre!!!

P

#207 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 14:15:04

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy ez egyáltalán nem igaz! Nem tudnak nekünk új helyet találni, és ne merje nekem azt mondnai senki, hogy nem lesz szükség tanárokra, orvosokra, ápolókra, mentőápolókra, és egyéb létfontosságú szakmákra! Nekem van egy nyelvvizsgám, és az iskola tanulója vagyok. Nem kell ehhez tönkretenni egy EGÉSZSÉGÜGYI szakközépiskolát, mert midnenki azt hiszi, hogy a nyelv a legfontosabb. Mit érek három idegen nyelvvel, ha semmi egyébhez nem értek? Majd tudok kéregetni a külföldiektől. Remek.  Magas színvonalú iskolát próbálnak visszahozni, ahogy látom.

Az élet valóban nem a kényelemről szól, szóval jó lenne ha minket békén hagynának, és nem KÉNYELMESEN elfoglalnák az iskolánkat.

 

Vali

#208 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 14:16:52

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Kedves nyelviskola!

Ha valamelyik rokont ápolni kell,remélem a kedves nyelveket beszélő tanulók fognak pelenkázni,etetni,injekciózni,akár gyermekosztályon,akár nyugdíjas otthonban,esetleg újraéleszteni,mert nővérke ugye nem lesz!Sok sikert!!!

A PEDAGÓGUS

#233 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 20:14:11

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Kedves Kollégák, bár csak szégyennel az arcomon hívom így Önöket! "A kormány új oktatási stratégiája hosszabb távon nem kíván meg annyi közép és felsőfokú végzettséggel rendelkező polgárt, hogy indokolt lenne a Raoul Középiskola fenntartása." Az Önök méltán kiváló nyelviskolájába általános iskolát végzetteket várnak, egyenesen a Közszolgálati EGYETEMRŐL? Milyen végzettségú ember kell, ha nem nővér, mentős, csecsemő és gyerek ápoló, csecsemőgondozó, ha nem kellenek gyógyszertári-, és fogászati asszisztensek?

És igazán csak azt remélem kedves Csongrádi Eszter és Vámos Edina akik büszkén vállalják eme nemes írást, hogy Önök nem pedagógusok, mert ha igen akkor valóban nem kell ennyi felsőfokú végzettségű, és Önök bárhol is szerezték a diplomájukat, nyugodtan visszaadhatják. Mert a Raoul-ban dolgozó tanárok egyikének sem a kényelemről szól az élete, hanem a diákokról. Mi nem a "falakat" szeretnénk, csak egy szellemiséget tovább vinni, tovább dolgozni és tanítani. Mi értéket teremtünk, és értékeket adunk át. Szakmaszeretet. Olyan szakmákét amire mindenhol a világon szükség van, akiket mindenhol megbecsülnek......vagy talán mégse mindenhol :(

Végül pedig köszönet, hogy megosztották velünk, hogy miért is "bombáznak" szét bennünket. Én azt gondolom ezért az írásukért nem jár majd egy ckivi puszi. 

UI: Még vagy háromszor elolvastam amit ide toltak az orrunk alá, de csak egy szó jut eszembe: SZÁNALMAS, rettentően és visszavonhatatlanul SZÁNALMAS

Manó

#236 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 21:03:57

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Gratulálok a cinikus levélhez!Az élet tényleg nem a kényelemről szól.Az újjáalakuló Péleusz Nyelviskola viszont baromi kényelmesen,tálcán felkínálva beköltözik majd az épületbe. Ja, hogy a kényelem csak Önökre vonatkozik, az a csekély 1300 fő igazán nem számít! Legalább már tudjuk, hogy mi van a háttérben. Kiváncsi lennék,hogy milyen rokoni vagy baráti szálak futnak össze.

Egyébként kedves Csongrádi Eszter és Vámos Edina meglehetősen ostobák, hogy ezt a  KLIK által valószínűleg titkosan kezelt információt megosztották velünk! Mindenesetr sajnálom azokat az embereket, akiket  ilyen "hatalmas " empátiával megáldott nyelvtanárok tanítanak.

Szívből kívánom,hogy egyszer Önök vagy a gyerekeik kerüljenek hasonló helyzetbe!

Kilgore Trout

#237 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 21:48:24

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Ne ETESSÉTEK A TROLLOKAT!

Ez egy médiahack, mint ez is volt: http://hvg.hu/itthon/

" petíció legabszurdabb részében a közzétevők azt követelik, hogy a kormány vezesse be, hogy aki közmunkaprogramban vesz részt, vagy segélyben részesül, annak szabják meg, hogy hogyan öltözködhet nyilvános helyen, illetve ne használhassanak mobiltelefont, internetet és kábeltévét, mert "aki szegény, az éljen és viselkedjen szegényként"

Ezek ezzel szórakoznak, na.

Barack

#238 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-16 22:41:13

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 Nem azzal van a probléma,hogy át kell adni az épületet! Az a szomorú,ahogy a tanulókkal és az ott dolgozókkal bánnak.Nem hinném,hogy csak az iskola szétdarabolása lenne a megoldás! Mindig a Fideszre szavaztam,de ezt most nagyon elszúrták.Az a stílus,ahogy Önök írnak az egészről minősíthetetlen! Meglehetősen furcsa az a kioktató hang olyanoktól, akik másokat letaposva jutnak előre. Abban viszont igazuk,hogy nincs szükség ennyi érettségizettre és diplomásra,különösen nem olyanokra,mint Önök!


Vendég

#258 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-17 15:50:18

#192: Péleusz Oktatási Központ - Az átszervezésekkel minden rendben van! 

 "Kedves " Csongrádi Eszter és Vámos Edina. Remélem, hogy megütik a bokájukat ezért a véleményükért, ha máskor nem hát akkor, amikor beteggé, öreggé és esendővé válnak, és egy félig szakképzett nővér fogja esetleg több nyelven közölni önökkel, hogy sajnos nem tudja önöket ellátni, mert erre már nem terjedtek ki  a tanulmányik, "ilyen - olyan" okokból .  Ne felejtsék el azt sem, hogy egyszer majd mi szorulunk erre a generációra, és félő, hogy ők sem  felejtenek.   Schinogl Csilla


Vendég

#328 Re: Az átszervezésekkel minden rendben van!

2015-04-23 17:03:33