Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#1588

2015-03-31 17:25

A Portfolio.hu-nak üzenném. Menjenek abba a jó k.....va anyjukba a hülye kioktató cikkükkel. Minden bizonnyal talán utána kellett volna néznie a Külügyminisztérium cégének és talán a Győri Önkormányzatnak és még valószínűleg sorolhatnám azokat cégeket, vagy egyéb éritett vállalatokat - akik gondolom ki vannak stafírolva megfelelő végzettségű szakemberekkel - , hogy hova fektetik a pénzüket. Utólag lehet okoskodni. Ja meg, hogy kockázatos volt a cég. Olvasni kellett volna a sorok között. Aha! Biztos benne volt a tájékoztatóban, hogy önöket most, hogy átvettük a pénzüket, majd jól át fogjuk b... szni, azzal, hogy fiktív kötvényt sózunk a nyakukba. Be kellene már fejezni az ilyen és hasonló köcsög semmire sem való cikkek írását. És igen, valóban volt benne kockázat, lehet, hogy bevállaltam volna, hogy elbukom a hozamot, meg esetleg valamennyi tőkét, ne de, hogy az egészet!!! Mindezt csak azért, mert a havi horribilis fizetést felvevő felügyeleti szervek szakemberei szarnak mindenre. Továbbá nyilatkoznak arról a kormány hitvány emberei, hogy megmentették az emberek pénzét. Igen??? Akkor én meg a többi károsult micsoda, talán marslakó? Most meg vakaróznak, hogy mi legyen. Lehet, hogy talán O.V.-nak most az egyszer tényleg működhett volna a nagyszerű életösztöne és nem így oldják meg az egészet. De nem. Inkább hoztak utólag egy semmire való törvényt, hogy majd felelnek a vagyonukkal. Kérdezem én, milyen vagyonukkal? A Tarsoly lányaitól lefoglalt Lexusokkal, vagy két Rolex órával? Hitvány bagázs az egész. Két hetet adtak ennek a szemétládának, hogy eltüntessen mindent, de a főügyész úr szerint itt minden időben zajlott. Érdekes - ezerszer le lett írva - Buda-Cash ügyben egy csomó mindent tudtak zárolni és lehet, hogy mindenkit kártalanítanak. Egyébként pedig rohadtul nem érdekel, hogy benne volt az MSZP vagy nem, arról beszéljenek, hogy mi lesz a kártalanítással. Magasról letojom ebbe a szánalmas parlamentbe folyó egymásra mutogatást. Na nem baj, jön még kutyára kamion szokták mondani.

Utólag is elnézést mindenkitől, de az egészről ez a véleményem, de az biztos, hogy a FIDESZ egy életre leírta magát nálam és a környezetemben jó pár embernél.

 

 

Válaszok


Vendég

#1595 Re:

2015-03-31 19:33:58

#1588: -  

 Minden szava igaz, hagyták azt a szemét Tarsolyt 2 hétig szabadon, hogy eltüntesse a bizonyítékokat meg a pénzt. A fiktiv kötvény kibocsájtás nem bűncselekmény tisztelt Polt Péter? Ezt egy nap alatt megállapították, nem lehetett volna Tarsoly Csabát már csak ezért is rács mögé dugni?