Quaestor károsultak megmentéséért

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1576 Re:

2015-03-31 14:35

#1570: -  

 a Q  a credigen bankot vette meg. erre hivatkoztak az ügyintéők még most februárban is, milyen jól áll a cég


Vendég

#1577 Re: Re: Re: Re: Re: TÖNKRETETTEK? NEM FERR AZ ELJÁRÁS

2015-03-31 14:39

#1564: - Re: Re: Re: Re: TÖNKRETETTEK? NEM FERR AZ ELJÁRÁS 

 mammut, károly krt. és báthori u. detto


Vendég

#1579 Re: Re:

2015-03-31 14:49

#1551: aszora - Re:  

 Az Együtt közérdekű adatigénylést nyújt be, és kikéri a Nemzetgazdasági Minisztériumtól a "Varga-jelentést", amelynek alapján a miniszterelnök döntött az állami pénzek brókercégekből való kimenekítéséről február 25-én. 

Azt is elmondták, hogy maga Giró-Szász András kormányszóvivő nyilatkozta azt, hogy az egyetlen éjszaka alatt elkészült nemzetgazdasági miniszteri jelentés alapján döntött Orbán Viktor a kormányzati pénzek brókercégekből való kivételéről.

Az Együtt közleménye szerint adatkérésük célja az, hogy világossá váljon, "mit hallgatott el Orbán Viktor és kormánya".


Vendég

#1580 Re:

2015-03-31 15:08

#1578: -  

Soha sehol nem láttam egyetlen egy olyan cikkecskét sem, ahol ezeket a veszélyeket vázolták volna fel. 


Most meg utólag mindenhol megy az észosztás, hogy mindenki hülye meg magára vessen, mertháthogy...

Gallicus Hungaricus

#1581 Re: Re:

2015-03-31 15:46

#1580: - Re:  

 Fizetett cikk...újságíró-bérenc. Szégyen a Portfolio.hu is!!


Vendég

#1582 Re:

2015-03-31 15:52

#1578: -  

 

Azért ezeknek a pontoknak amiket felsorol a cikk relative könnyű nem 1 és nem 2 pontját megcáfolni. Meglehetősen korlátozott számban szoktak kisbefektetők KÖNYVVIZSGÁLÓK, TULAJDONOSI háttér (már ha valós infók fellelhetők) után kutakodni - talán erre lenne egy felügyelet, hogy a gyanús ügyekre felhívja a BEFEKTETŐK figyelmét - minő meglepő ezt meg is teszi minden szir-szar cég esetén, a Q esetén erről "elfeledkeztek"... Az OBA, BEVA kifogások mint "jól tudható" infók is csak manapság (a balhé után) jelentek csak meg, mert mig OBA-ról ugyan szó nem volt, de BEVA (1 hónappal ezelőtt is ott virított a Q logo a BEVA (amúgy übergagyi) WEBLAPJÁN) mindig igérgetve volt - zárójeben talán megint a felügyelet segíthetett volna mondjuk ha kötelezi a Q-t arra, hogy se a BEVA se a saját weblapján ne állítsa, hogy vállalati kötvényei 1, védettek 2, biztonságosak valamint 3, rizikófaktoruk szinte 0 azaz állampapír szintű, ugyanis ez így volt reklámozva. Nem tudom melyik kisbefektetőnek kellett volna ezeket az ígéreteket megcáfolni, talán akkor a kisbefektetőket kell az MNB-be jó pénzért beültetni, s akkor tennék a dolgukat. Nem hiszem, hogy a kisbefektető mint olyan megkérdőjelezhet bármit is amit a cég hirdet, vagy az ügyintéző ígér.

A befolyó pénz felhasználását meg megintcsak nemigen a kisembernek kellene felügyelni - mi módon tehetné meg ? - erre lenne a "nagyszerű" felügyelet, ami lehet PSZÁF, MNB tök mindegy mi, aminek 70 milliárd kibocsátás UTÁN - majd a >számukra< abszolút NEM látható befektetések után - talán NEM kellene újabb és újabb kötvénykibocsátási engedélyeket adni, se 1 se 10 se 100 milliárd értékben... Az, hogy a befektető IS hibás, az csakúgy mint a devizahiteleseknél elfogadható indok - bár ott a végén szentté avatták a HITELFELVEVŐT, s ráhúzták a vízes lepedőt a bankokra - de a teljes balhét meglehetősen furcsa (főleg az előbb elmített nem éppen 1000 éve megmentett devizahiteles történet ismeretében) a kisbefektetőkre verni. Mint ahogy furcsa az ellenállás mindenki részéről - állam, MNB, BEVA, társadalom - persze VALAHOL VALAKINÉL ez a pénz csak megvan -, ha ekkora az ellenállás a kártalanítás ügyében, talán neki kellene állni megkeresni a pénzt s a megtalált pénzt visszaadni a befektetőknek. De úgy tűnik abszolút nem a keresés a lényeg, hanem a terelés, többek közt arról, hogy ITT a befektetőn kívül BÁRKI is tévedett, hibázott volna (a benfentes infót meg sem említem) Ami meglehetősen nonszensz, a fent írtak fényében... 

Azt meg csak zárójelben jegyzem meg, hogy a portfolio.hu-n sem igen tüntek fel az utóbbi 25 évben a Q-ról túl negatív cikkek, azaz de, március 9.-én éjjel valaki leírta: "... na és megtörtént. Bedőlt..." Ennyi. Talán ha 2014 március 7-én születik a fenti linken elérhető cikk, akkor megemelem a kalapom, de utólag okoskodni, hogy "mi tudtuk... nektek is kellett volna..." hát nem más mint a szerencsétlenekbe való belerúgás. Persze mint írtam, ugyanezek a cikkírók hullajtottak krokodil könnyeket, s áldották a kormányt 9 milliárd euró MNB-ből való kisöprése alkalmával mikor "szegény CHF devizahiteleseket" "kellett" megmenteni... (azok 50+ milliós házaikkal együtt sok esetben...) Tehát lehet elfüstölni KÖZPÉNZT x alkalommal y indokkal, majd máskor rámutogatni a CSALÁS áldozataira, hogy "ti meg hülyék vagytok"... a CHF hitel nem volt csalás, erősen benne volt a jelen kormány gazdaságpolitikája a "nekünk nincs EUR/HUF célárunk" dumákkal, itt meg a kormány egyik haverja becsap 30 valahányezer embert, de le kell szarni őket, mert "hülyék voltak"... Ez ma az esélyegyenlőség no meg demokrácia Mo-on.


Vendég

#1583

2015-03-31 15:54

 

Magyarország fokozatosan csúszik az igazi diktatúra felé, és kormánya már nem mondható alkotmányosnak.

Ez már nem egy ország, aminek kormánya van, hanem egy kormány, aminek országa van.

Ébresztő, magyarok !  !  !


Vendég

#1584 Re: Re: Re:

2015-03-31 15:58

#1581: Gallicus Hungaricus - Re: Re:  

 ??? PROFESSZOR !  !  !


Vendég

#1585

2015-03-31 16:25

Minden éppeszű nép vagy társadalom "ura" a saját evolúciójának!
A külső és belső hatásokat elemezve korrigálja a hibáit, és fejleszti a működését, mert ez a hosszútávú túlélésének egyetlen záloga.
Minden más út a fejlődés helyett a kihaláshoz vezet.
 
Itt most nekünk kell korrigálni !  !  !

 


Vendég

#1586

2015-03-31 16:43

Ez lenne az UNORTODOXiának lényege ?  ?  ?

A piacokat nem látta át OV és csapata, de ráérzett valamire, és milliárdosok lettek. Méghozzá úgy, hogy elvégezték a legjobb egyetemeket, majd pontosan az ellenkezőjét csinálták annak, amire ott megtanították őket. Folyamatosan betlire fogadtak, vagyis kerülték azokat a befektetéseket, amik kedvező piaci mozgások hatására tisztes profitot termelnek. Helyette úgy fektettek be, hogy normális piaci működés mellett csak folyamatosan veszíthetett, ám egy gazdasági összeomlás esetén (2015. 03. 09), amikor kisebb nagyobb vagyonok úsznak el, ők hatalmasat kaszáltak.


Vendég

#1587

2015-03-31 17:16

demonstráció 2015 április 11.-én 15 órakor a Báthory utcai Quaestornál


Vendég

#1588

2015-03-31 17:25

A Portfolio.hu-nak üzenném. Menjenek abba a jó k.....va anyjukba a hülye kioktató cikkükkel. Minden bizonnyal talán utána kellett volna néznie a Külügyminisztérium cégének és talán a Győri Önkormányzatnak és még valószínűleg sorolhatnám azokat cégeket, vagy egyéb éritett vállalatokat - akik gondolom ki vannak stafírolva megfelelő végzettségű szakemberekkel - , hogy hova fektetik a pénzüket. Utólag lehet okoskodni. Ja meg, hogy kockázatos volt a cég. Olvasni kellett volna a sorok között. Aha! Biztos benne volt a tájékoztatóban, hogy önöket most, hogy átvettük a pénzüket, majd jól át fogjuk b... szni, azzal, hogy fiktív kötvényt sózunk a nyakukba. Be kellene már fejezni az ilyen és hasonló köcsög semmire sem való cikkek írását. És igen, valóban volt benne kockázat, lehet, hogy bevállaltam volna, hogy elbukom a hozamot, meg esetleg valamennyi tőkét, ne de, hogy az egészet!!! Mindezt csak azért, mert a havi horribilis fizetést felvevő felügyeleti szervek szakemberei szarnak mindenre. Továbbá nyilatkoznak arról a kormány hitvány emberei, hogy megmentették az emberek pénzét. Igen??? Akkor én meg a többi károsult micsoda, talán marslakó? Most meg vakaróznak, hogy mi legyen. Lehet, hogy talán O.V.-nak most az egyszer tényleg működhett volna a nagyszerű életösztöne és nem így oldják meg az egészet. De nem. Inkább hoztak utólag egy semmire való törvényt, hogy majd felelnek a vagyonukkal. Kérdezem én, milyen vagyonukkal? A Tarsoly lányaitól lefoglalt Lexusokkal, vagy két Rolex órával? Hitvány bagázs az egész. Két hetet adtak ennek a szemétládának, hogy eltüntessen mindent, de a főügyész úr szerint itt minden időben zajlott. Érdekes - ezerszer le lett írva - Buda-Cash ügyben egy csomó mindent tudtak zárolni és lehet, hogy mindenkit kártalanítanak. Egyébként pedig rohadtul nem érdekel, hogy benne volt az MSZP vagy nem, arról beszéljenek, hogy mi lesz a kártalanítással. Magasról letojom ebbe a szánalmas parlamentbe folyó egymásra mutogatást. Na nem baj, jön még kutyára kamion szokták mondani.

Utólag is elnézést mindenkitől, de az egészről ez a véleményem, de az biztos, hogy a FIDESZ egy életre leírta magát nálam és a környezetemben jó pár embernél.

 

 


Vendég

#1589

2015-03-31 17:36

Szeretném a pénzemet visszakapni!!
Vendég

#1590 Nemzeti Átbaszás Kormánya!!!

2015-03-31 17:58

150 milliárd + 58 milliárd nem kis összeg és elhitetik magyarokkal -velünk ,hogy egyedül Tarsoly Csaba követte el a lopást!!!Az éves GDP 0,5 % -a. A Fidesz tudott róla ,lehet az mszp is ,mindegy magánvagyonhoz nyúltak és ez nem megbocsátható!Ugyanezt csinálták ezen pribékek nyagyszülei is, államosítás majd gyerekeik privatizáltak és külföldön tanultak közpénzből. Egyébként vannak szakemberek akik szerint a tőke teljes mértékben visszajár!!! A Postabank ügyben akik nem fáradtak el nyertek 800-an kb., A citigroup is fizetett a Lehman kötvények után, Magyar o-n is jelentős %-t visszakaptak a befektetők.

Remény van, ne adjátok fel!

A quaestornál családtag vagyona is maradt bennt,ha jól tudom. Sztem nem bedőlt,hanem bedöntötték, nagy különbség!

Még mindig nincs csődeljárás, vagy keresik a pénzt és zártvégűvé alakítjákát a kötvényeket?Ki tudja ? Nincs ezekben emberi érzés , sem méltóság hiszen a gerinctelenek legundorítóbb csoportjába tartoznak a nevük politikus.

 

 

 


Vendég

#1591 Re: Nemzeti Átbaszás Kormánya!!!

2015-03-31 18:05

#1590: Vendég - Nemzeti Átbaszás Kormánya!!! 

 El kell zavarni őket a b...s pi...ába. Össze kell fogni,mert üres marad a zsebünk.  Ne várjon senki a csodára! 


Vendég

#1592

2015-03-31 18:17

Én is károsult vagyok. 25 éve működik egy bűnszervezet.A kormány ,az MNB is támogatta a céget,sőt a minisztériumok is elhelyezték a pénzüket a Quaestor Zrt-nél.Folyamatosan azt hangoztatták,hogy a külföldi bankok kivonulnak.Azt gondolom"társadalmi összefogásról van szó".
Mi kölcsönt adtunk QUAESTOT ZRT ő vállalta,hogy kamatostul visszafizeti !A szerződésben nyilatkozik a fedezetről 4.pontban!Felelős a kárért minden olyan személy akinek érdeke volt az értékpapírok értékesítésében!NEM HAGYJUK,ÉS NEM NYUGSZUNK BELE,HOGY ELLOPJÁK A PÉNZÜNKET!KÖVETELJÜK A KÖLCSÖN ADOTT PÉNZÜNKET!

Vendég

#1593 Re: Nemzeti Átbaszás Kormánya!!!

2015-03-31 18:26

#1590: Vendég - Nemzeti Átbaszás Kormánya!!! 

 a fidesznek kellett a lóvénk,mert fél a jobbiktól. csak hogy tudd. ők most tele vannak,mi meg itt vagyunk a sz.ba.


Vendég

#1594 Re:

2015-03-31 18:28

#1592: -  

  Netadó nem sikerült,lett helyette Quaestor adó.


Vendég

#1595 Re:

2015-03-31 19:33

#1588: -  

 Minden szava igaz, hagyták azt a szemét Tarsolyt 2 hétig szabadon, hogy eltüntesse a bizonyítékokat meg a pénzt. A fiktiv kötvény kibocsájtás nem bűncselekmény tisztelt Polt Péter? Ezt egy nap alatt megállapították, nem lehetett volna Tarsoly Csabát már csak ezért is rács mögé dugni?


Vendég

#1596 Re: Re:

2015-03-31 20:24

#1594: - Re:  

 Erre én is gondoltam.


Vendég

#1597

2015-03-31 20:32

Kedves Sorstársaim!

A médiának cirkusz kell, egy cseppet sem érdekli a sorsunk, csak a botrány és a politikai vagdalkozás, az Index és a Portfolio is csak sz...t kever, az Index tegnap már azt fejtegette miért nem kell megmenteni a kötvényeseket. Természetesen az adófizetők pénzével érvel. Csak szerintem pont  aquaestor károsultak azok, akik elég sok adót fizettek, persze arról már nem ír az Index... ebből meg másokat, akik nem fizettek adót, eltartottunk! A pártokat is csak  a politikai haszonszerzés érdekli, de őket legalább lehet befolyásolni, mert azért látszik, hogy van érdekérvényesítő képességünk és mi is választópolgárok vagyunk.  Amennyibe pénzt akarunk, akkor 6 millióig azt kell elérni, hogy a BEVA mindenkinek fizessen, erre állítólag lesz törvény is, felette pedig, ha nem lesz annyi vagyon, hogy az elég legyen, akkor perelni az államot és az MNB-t! A Quaestoron kívül ők a felelősek a történtekért! Vagy Palotásékhoz kell csatlakozni vagy közösen létrehozni egy pertársaságot, aztán elindulni, mert itt ki lehet a dühünket fejezni, de ebből pénz nem lesz, csak abból, ha összefogunk, perlünk és nyomást gyakorlunk!

Egy károsult


Vendég

#1598

2015-03-31 21:06

A Külügy visszatette már a 3,8 milliárdot, amit elvont a kisbefektetőktől, mármint abból a felosztható vagyonból, ami a károsultak kártalanítását szolgálja? Mert remélem visszatették a pénzt, és kikérték helyette az államkötvényeket.


Vendég

#1599

2015-03-31 21:18

Azért írtam alá, mert becsaptak, megkárosítottak. Egy életen át összekuporgatott pénzem veszik. Még a megélhetésem is veszélybe került. Egy rokkantnyugdijas kisjövedelmű özvegy vagyok.

Vendég

#1600 Re: Re: Re: Re:

2015-03-31 21:56