A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Quoted post

Rambó

#10 Újabb hivatali bűnözés!!!!

2015-03-30 16:20

A nő nem vihette volna haza kisbabáját, de megszökött a kórházból.

Vasárnap este nem sokkal hét előtt „lépett meg” a győri kórházból egy 32 éves nő, aki magával vitte újszülött gyermekét is. Pedig ezt nem tehette volna meg, miután a gyámhivatal úgy találta, hogy a nő ellen értelmi állapota és szociális helyzete miatt ideiglenes gyermekelhelyezési eljárást kell indítani, így a babát sem viheti haza.

A rendőrség honlapja arról számol be, hogy a Győri Rendőrkapitányság járőrei negyedóra alatt megtalálták a zavart viselkedésű nőt, karján a síró csecsemővel. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt, és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét. A rendőrök megnyugtatták az anyát, akit kislányával együtt, a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállítottak.
-
-
Jaj hagyjuk már ezt!! Tudjuk , hogy a Magyar kormány után a gyámhivatalok a legkorruptabb bűnözők!!! Az aljas gyámhivatalok minden féle bűnözést elkövetnek a családok ellen , hazugságokat , irat hamisításokat illetve megsemmisítéseket, csalásokat folytatnak és állítanak be családok ellen, hogy a szülőket még lehetetlenebb helyzetbe hozzák és még amit ellehet képzelni minden hájjal megkent semmitől sem visszariadó bűnöző banda!!!! TUDJÁK A MINISZTÉRIUMNÁL, AZ IGAZSÁG SZOLGÁLATOKNÁL, A RENDŐRSÉGEKEN A BÍRÓSÁGOKON , HOGY MILYEN ALJAS BŰNÖZŐK DOLGOZNAK A GYÁMHIVATALOKBAN! VALÓJÁBAN TÉNYLEG OLYANOK DOLGOZNAK AKIKRE MÉG A KUTYÁT SEM LEHETNE RÁJUK BÍZNI NEMHOGY GYERMEKEK,CSALÁDOK ÉLETÉT,JOGAIT!!!! A GYÁMHIVATALOK A TÖRVÉNY MÖGÉ BÚJVA KÖVETIK EL A GYEREKRABLÁSOKAT AMI SORÁN NAGYON ELKÉPZELHETŐ, HOGY KEMÉNY ÖSSZEGEKET KAPNAK UTÁNUK ILLETVE HOGY AZ ELJÁRÓ ÜGYINTÉZŐKNEK NEVELŐSZÜLŐ VAN A KÖRNYEZETÉBE.
Szegény anya nem lehet csodálkozni, ha meg van rémülve mert elveszik a gyerekét!!!!
Sok anya jár hasonló cipőben és van olyan is közöttük akitől a védőnő akarta elvetetni a gyerekét!!!!
EZZEL A MÓDSZERREL TUDJÁK FENNTARTANI ÉS GYARAPÍTANI A NEVELŐSZÜLŐI HÁLÓZATOT ÉS HOGY MINÉL TÖBB GYEREK KERÜLJÖN KI A SAJÁT CSALÁDJÁBÓL!!!!
-
-
FELHÍVÁS!!!!!!
Kérek minden igaz magyar szívű embert, hogy eggyüttesen lépjünk fel a korrupciós hivatalokkal szemben és állítsuk meg a törvénytelen hivatali gyerekrablást!!!
A hivatali bűnözők összes elérhetőségét, az elkövetett bűncselekményeiket nyilvánosságra kell hozni ezért publikálni szükségeltetik!!!!!
Erre az e-mail címre is küldhetik a fent leírtakhoz való véleményüket, hozzászolásaikat és itt leírhatják a velük történteket is : pringator.uk(kukac)gmail.com

Válaszok


Vendég

#11 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2015-03-30 20:48:50

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

 Sőt olyan hivatalos leveleket alkotnak ami nem is létezik. Tényleg hihetetlen korrupció és szemét módon bánnak el a családokkal. Gyerekeket szakítanak ki olyan családoktól ahol szeret veszi körül a gyereket. Bűnözőknek segítenek, hogy eltusolják az ügyeket és bár bizonyíték nincs rá de vannak sejtéseink, hogy nem a két szép szeméért teszik ezt annak a szülőnek akiért a gyámhatóság van. 

 

Ez ellen kell tenni, ezért harcolók én is és harcolni is fogok. Mert elegem van a hazugságokból, a korrupciókból, a jogok megsértésekből.


Vendég

#41 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2016-06-18 06:56:34

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

Van egy unokám,6 éves kislány.Másfél éves kora óta nevelőszülőknél van.Az apja anyja nem törődik vele.Az első 2 nevelőszülő úgy gondozta,hogy magamhoz tudjam venni.Rendszeresen látogatom.Állandó kapcsolatot tartok vele.2015 júniusába lett egy hivatalos központi gyámja,aki meg mondta az anyjának,ha nem látogatja örökbe adható lesz.Igaz Dr Gyám úr?Ön már 2015 nyarán eldöntötte,hogy semmibe véve az unokám családi kapcsolatait,örökbe fogadhatónak nyilvánítja az unokám.Ezért azt a nevelőszülő családot aki szívvel lélekkel haza gondozta félre állította.S hozott egy 50 év körüli házaspárt 2015 december közepén,akinek saját gyereke sosem volt,és gyereket sem vett ki soha az intézetből. Igaz Nevelőszülő?Ki adta nekik, úgy neveljék az unokám,hogy a vér szerinti családjához legkevésbé kötődjön.Semmibe véve azt az 5 és fél évet,hogy az unokámnak igen van vér szerinti családja.Unokám 3 hónap alatt olyan agymosáson ment keresztül,hogy már nem is akar közeledni felém.Kérdem én egy gyámnak van joga valakit elszakítani a vér szerinti családjától? S mert panaszt mertem emelni a nevelőszülő és a gyám ellen,bosszúból még jobban be korlátozták a láthatásom.Evvel semmibe véve a gyermek vér szerinti családjához való kötödés jogát. Ugye Dr Gyám úr?Remélem a másodfokú gyámhatóságot nem tudja úgy befolyásolni mint az elsőfokú gyámhivatalt.De arra kérem a jó istent,ha van,hogy a gyámnak és a nevelőszülőnek annyi lelki és fizikai fájdalma legyen,mint amit én élek át nap mint nap,az unokám hiánya miatt.

BEBE

#45 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2016-09-25 16:23:31

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

 A GYŐRI  GYÁMHIVATALNAK NEM VOTL HATÁSKÖRE 2009 BEN  14 HÓNAPOS GYEEMÜNKET BE JELENTETE A ÁLLANDÓRA  AZ ÉN ENGEDÉLYEM NÉLKÜL   PEDIG VOLT NEKI ÁLLANDÓ LAKCÍME ÓPÁLYI VOLT SZÜLETÉSÉTÖL FOGVA  LEGYETEK SZÍVESEK SEGÍTENI MERT MÁR 6 ÉVE A PERESKEDEK ÉRTE HOGYAN HOZAM KI AZ ÜGYET SEGITESTEK KÖSZÖNÖM  

tibi

#52 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2017-10-16 18:13:07

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

 Velünk is megtörtént

Ovodából szakítottak ki húgom kisfiát

Elbeszeltek mellettünk stb hazudoztak igergettek nem azt jegyezték le amit mondtak stb..most a 2"hétben vagyunk én mint a batya szeretném a gyamsagot átvenni.a családsegítő központ  jó véleményt adták pszichológus jön .nem tudjuk mi lesz de félünk.

 


Vendég

#62 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2018-05-26 21:02:13

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

Igen igy van hiába nevelem a gyermekeimet szépen még is elakarja venni a csalad segitö és a gyámhatosag de nem fogom hagyni mert inkább amit kapok a gyerekeimre pénzt mèg az se kell csak a gyerekeim mert az a bajuk hogy faházba nevelem öket neg nem engedik hogy legalább felépitsem a nyáron de mit kezgyek irjon aki tud segiteni.

Erdős

#68 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2020-02-13 12:22:01

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

igazad van tenni kell ellenük!!!!!


Vendég

#71 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2020-04-17 15:51:26

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

Fogyatekossal is ezt teszik  bűnbanda zaklatja szulóket. Koltoznek en is igy    bűn az egèsz  dominancia  bunözok uraljak orszagot !!!!!hülyítik  a honatyakat   csak 1  2szervet kell megvenni tied orszag,hatalom. 06707811717