A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Szeretném mindenki figyelmét felhívni arra, hogy Magyaroszágon a Gyámhivatalok nem kellő oda-figyeléssel végzik feladatukat.

Tudjuk, hogy a gyerekek védelmét kellene ellátniuk, de ezt nem teszik meg.

Ezt akár a médiában, akár  saját tapasztaltból is tudjuk.

Arra kérek mindenkit, hogy amikor aláírják a peticiót, akkor ezzel egyidejűleg a véleményüket és sérelmüket is hozzák mindenki tudomására. Fontos, hogy ezen minél  előbb változtatni tudjunk és felhívjuk a Tisztelt Kormány figyelmét ismételten arra, hogy nem a megfelelő emberek ülnek ezeken a helyeken, hiszen a feladatukat nem látják el.

Név szerint is megirhatjátok, hogy ki az a vezető vagy akár ügyintéző akinél voltatok és nem megfelelően járt el az ügyetekkel kapcsolatban.

Ha nem akartok név szerint szerepelni az sem gond, akkor írjatok az e-amil címemre és név nélkül fogom adataitokat, információkat felhasználni.

Muszáj lépnünk, mert erre sok család és gyerek rámegy, mert az illetékes Hivatal nem képviseli a gyerekek érdekeit, kivárásra játszik, időt húz, ami visszafordíthatatlan következményekkel jár, járhat.

Ha szíveden viselitek a gyerekek bántalmazását, akkor legyetek kedvesek aláírni a peticómat.

Köszönöm szépen

Keszthelyi Dezsőné (egy bántalmazott gyermek nagymamája )

Ezt a hozzá tartozó videó felvételt érdemes megnézni, mindenkinek aki érintett ebben az ügyben.

Forrás:

Gyermekbántalmazás