A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!

Rambó

/ #10 Újabb hivatali bűnözés!!!!

2015-03-30 16:20

A nő nem vihette volna haza kisbabáját, de megszökött a kórházból.

Vasárnap este nem sokkal hét előtt „lépett meg” a győri kórházból egy 32 éves nő, aki magával vitte újszülött gyermekét is. Pedig ezt nem tehette volna meg, miután a gyámhivatal úgy találta, hogy a nő ellen értelmi állapota és szociális helyzete miatt ideiglenes gyermekelhelyezési eljárást kell indítani, így a babát sem viheti haza.

A rendőrség honlapja arról számol be, hogy a Győri Rendőrkapitányság járőrei negyedóra alatt megtalálták a zavart viselkedésű nőt, karján a síró csecsemővel. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt, és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét. A rendőrök megnyugtatták az anyát, akit kislányával együtt, a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállítottak.
-
-
Jaj hagyjuk már ezt!! Tudjuk , hogy a Magyar kormány után a gyámhivatalok a legkorruptabb bűnözők!!! Az aljas gyámhivatalok minden féle bűnözést elkövetnek a családok ellen , hazugságokat , irat hamisításokat illetve megsemmisítéseket, csalásokat folytatnak és állítanak be családok ellen, hogy a szülőket még lehetetlenebb helyzetbe hozzák és még amit ellehet képzelni minden hájjal megkent semmitől sem visszariadó bűnöző banda!!!! TUDJÁK A MINISZTÉRIUMNÁL, AZ IGAZSÁG SZOLGÁLATOKNÁL, A RENDŐRSÉGEKEN A BÍRÓSÁGOKON , HOGY MILYEN ALJAS BŰNÖZŐK DOLGOZNAK A GYÁMHIVATALOKBAN! VALÓJÁBAN TÉNYLEG OLYANOK DOLGOZNAK AKIKRE MÉG A KUTYÁT SEM LEHETNE RÁJUK BÍZNI NEMHOGY GYERMEKEK,CSALÁDOK ÉLETÉT,JOGAIT!!!! A GYÁMHIVATALOK A TÖRVÉNY MÖGÉ BÚJVA KÖVETIK EL A GYEREKRABLÁSOKAT AMI SORÁN NAGYON ELKÉPZELHETŐ, HOGY KEMÉNY ÖSSZEGEKET KAPNAK UTÁNUK ILLETVE HOGY AZ ELJÁRÓ ÜGYINTÉZŐKNEK NEVELŐSZÜLŐ VAN A KÖRNYEZETÉBE.
Szegény anya nem lehet csodálkozni, ha meg van rémülve mert elveszik a gyerekét!!!!
Sok anya jár hasonló cipőben és van olyan is közöttük akitől a védőnő akarta elvetetni a gyerekét!!!!
EZZEL A MÓDSZERREL TUDJÁK FENNTARTANI ÉS GYARAPÍTANI A NEVELŐSZÜLŐI HÁLÓZATOT ÉS HOGY MINÉL TÖBB GYEREK KERÜLJÖN KI A SAJÁT CSALÁDJÁBÓL!!!!
-
-
FELHÍVÁS!!!!!!
Kérek minden igaz magyar szívű embert, hogy eggyüttesen lépjünk fel a korrupciós hivatalokkal szemben és állítsuk meg a törvénytelen hivatali gyerekrablást!!!
A hivatali bűnözők összes elérhetőségét, az elkövetett bűncselekményeiket nyilvánosságra kell hozni ezért publikálni szükségeltetik!!!!!
Erre az e-mail címre is küldhetik a fent leírtakhoz való véleményüket, hozzászolásaikat és itt leírhatják a velük történteket is : pringator.uk(kukac)gmail.com