A Gyámhivatalok gyermekek jogait megsértő eljárása ellen!!!


Vendég

#1

2015-03-24 13:56

Esetemben a SZENTESI GYÁMHIVATAL a Bíróság által hozott volt férjem ellen távoltartói végzés ellenére sem nem segített vissza kapnom az elrabolt gyermekeimet,holott a felügyeleti jog az enyém volt!Tehát ebből adódóan már kettő jogsérelem ért,hiszen nálam voltak elhelyezve a gyerekek,és a távoltartói végzés.Azóta futom a köreimet a hatóságokkal de eredménye nincs sajnos!Ennyit a szentesi gyermekvédelemről!

Vendég

#2 Re:

2015-03-24 14:02

#1: -  

 Javaslom számodra, hogy tegyél feljelentést a Rendőrségen, hogy eltűntek a gyerekeid.... Vidd magaddal a Bírósági határozatott nekik azonnal lépniük kell. A gyámhivatalt remélhetőleg mi elintézzük ha kellő aláírás jön össze....

Köszönöm, hogy aláírtad 

 


Vendég

#3 Re:

2015-03-24 16:19

#1: -  

  Javaslom számodra, hogy tegyél feljelentést a Rendőrségen, hogy eltűntek a gyerekeid.... Vidd magaddal a Bírósági határozatott nekik azonnal lépniük kell. A gyámhivatalt remélhetőleg mi elintézzük ha kellő aláírás jön össze....

Köszönöm, hogy aláírtad 


Vendég

#4

2015-03-24 17:35

Azért írtam alá, mert az én kislányomat is el vették 2013.02.28-án.
A Siófoki családsegítő Moher Istvánné közreműködésével amit zsarolással ért el és mert félti az állását!
Felháborít, hogy az állam olyan semmirevaló ,,munkahelyre"adja a fizetést amivel gyerekeket, családokat tesznek teljesen tönkre és ez alatt úgy szemétkedhetnek az emberekkel ahogy neki tetszik és ez minden családsegítőre, gyámhivatalra és az ezekben tevékenykedőkre igaz!
A gyámhivatalok illetve a szakszolgálatok az összes bűnt elkövették a családom ellen! A kislányunk haza helyezésénél még azt is kifogásolták, hogy együtt élünk a feleségemmel így kénytelenek voltunk szétköltözni azért, hogy a kislányunk minél hamarabb haza kerülhessen. Ez a mai napig nem történt meg pedig még családbafogadási kérelem is van amit persze elutasítottak!!!!
Ebben a családunk ellen elkövetett bűncselekményben részt vettek: az orosházi gyámhivatal ügyintézői: Szpisják Jánosné volt ügyintéző, Dr. Francziszti-Lazányi Magda volt gyámhivatal vezető, DR. Ökrösné dr. Mészáros Ágnes ügyintéző, Benke Józsefné ügyintéző, Dr. Horváth Éva gyámhivatal vezető, Lászlóné Pavlik Zsuzsanna Békéscsabai Fagó intézetben a családok ellen tevékenykedő gyermekvédelmi gyám ő az aki mindent elkövetett és követ, hogy a kislányunk ne kerülhessen egyáltalán haza akinek segítői is vannak a Békés megyei nevelőszülői hálózat és vezetője Himler Éva illetve a nevelőszülő Kovács Attila Csabáné valamint de nem utolsó sorban a nevelőszülői tanácsadó Szabó Tibor, Farkas Istvánné családgondozó Békéssámson,Szigetváriné Laczkó Gyöngyi ügyintéző Siófok gyámhivatal,Dr. Kovácsné dr. Mráv Zsuzsanna gyámhivatal vezető Siófok, Kollár Diána ügyintéző Nagykátai gyámhivatal, Visnyei Zsuzsanna ügyintéző
Ezzek közzÜl soknak még gyereke sincs,fogalma se lehet a gyereknevelésről illetve úgy nevelik a gyermekemet mintha a sajátjuk lenne azaz ellenünk.Nem értem, hogy ilyen aljas embereket egyáltalán miért is alkalmaznak a család és gyermek védelemben de azt se, hogy egyáltalán mi szükség van rájuk!!!!!
Ott ahol valóban fel kellene lépniük ott nem mernek vagy nem akarnak inkább becsukják a szemüket, hogy ők nem láttak hallottak semmit ahol meg tisztességesen még ha szerény anyagi körülmények között is de akarják nevelni a gyereküket a szülők ott meg mindent megtesznek, hogy ez ne valósulhasson meg!!!!Látthatják a soraimban , hogy teljesen mindegy hol él a szülő a gyermekével mindenhol ugyan azt csinálják és a legszomorúbb az egészben, hogy mindennek a gyerek issza meg a levét és családok mennek tönkre!!!! Feljebb való hatöságokhoz is fordultunk de sajnos nem történt semmi még akkor sem amikor a nevelőszülő bántalmazását jelentettük, szépen kimosakodnak mindenből azaz a korruptak!!!!
Minden olyan fellépésben ami a gyerekeket, családokat érinti és sorozatos bűncselekményeket követtek el ellenük határozottan fellépünk és követeljük a felelősök azonnali, haladéktalan felelőségre vonását!!!!! Összefogással elérhetjük célunkat!!!!!! Attól függetlenül javaslom, hogy tájékoztasuk azon országokat akik a nemzetközi egyezményeket aláírták, hogy a lehető leghatásosabban lépjenek fel a gyerekek és családok érdekében akár az állam ellen is mivel ezen bűnszervezeteket elvégre ők működtetik, fizetik, gyarapítják!!!!

Vendég

#5 Azon vagyok, hogy ez megváltozón !!!

2015-03-24 18:05

Isten malmai lassan őrölnek, de addig amíg olyan vezetők és ügyintézők vannak akik nem a gyerekek érdekeit képviselik és nem a gyerek jogait nézik, minden képen itt az ideje, hogy ezeken a területeken változások történjenek. Mert mint a jogszabályaink is leírják a GYERMEK MINDENEK FELET, ezt úgy látom nem jut- jutott el ezeknek az intézményekben lévő ügyintézők és vezetőkig. Főleg, két értelműen használják a törvényeket. Sokan nem vagyunk teljesen tisztában a jogainkkal, de ez nem azt jelenti, hogy hülyék vagyunk. Nem szabad meg félelmíteni az oda forduló szülőket akik segítséget kérnek a gyerekük számára. Nem szabadna ön hatalmi harcot folytatni és erőt fitogtatva "majd én megmondom, hogy mi lesz és ha nem tetszik elveszem a gyerekedet". Ne ez legyen a célja a gyámhatóságoknak, hogy elveszik, tönkre teszik a gyerekek életét. A céljuk igen is az legyen, hogy a gyerek minél kevesebbet sérüljön és tényleg ők legyenek MINDENEK FELETT. Legyenek biztonságban ezek a gyerekek. Mivel sajnálatos, hogy a hivatalok, nem kommunikálnak egymással, nincs kontakt aki az ügyeket össze tartsa. Bíróság-Rendőrség-Gyámhatóság- Gyermek Jóléti Szolgálat.... Ezeknek a hivataloknak kommunikálniuk kellene egymással. Mert addig amíg mindenki külön kezeli ezeket az eseteket addig mindegyik hivatal számára ahogy nálunk a XI. kerületi Gyámhatóságon mondták csak egy ÜGYIRATSZÁM lesz a gyerek nem több. Semmi empátia nincs ezekben az emberekben. :(

Betti

#6

2015-03-25 12:11

Danika 4,5 éves volt amikor elöszőr kiderült, hogy az apja szexuálisan abúzálja. Ez 2013. március 10.-én derült ki. Előtte már voltak rá utaló dolgok, mint pl. a gyerek az apai láthatásokról úgy jött haza az édesanyjához, amikor kérdeztük, hogy "milyen volt apánál?" Dani csak ennyit mondott "TITOK". Nem faggatuk hiszen ha nem akar beszélni akkor nem. 

Ez egészen mint már fent is írtam 2013. március 10-ig tartott, ott azon a hétvégi láthatáson olyan dolog történhetett a gyerekekkel amit már ő sem tudott elviselni. Képeink vannak arról, hogy a gyerek lefeküdt az előszobába a szekrény elé magzati pózba és nem akart levetközni. Hosszas könyörgés árán több mint 1 órán keresztül könyörgöt neki az édesanyja és a nagyapja, hogy vegye le a téli overált. Ezután be menten vele a szobájába és megkérdeztem mit történt vele. Elmondta, hogy "apa megütött és a többi TITOK". még ekkor sem gondoltunk semmi rossza. Hiszen ki is tenné ha normálisnak gondolod a másik felet. 2 nap múlva 12-én Dani elmondta, hogy az apja meztelenül feküdt mellette és Danika fütyijét fogdosta. Ekkor a lányom elment a XI. kerületi Gyámhatóságra Izsák Gáborhoz, hogy segítséget kérjen. Izsák Gábor ezt elutasította és nem segített sem az anyának sem a gyereknek. Ezután rendőrségi feljelentés tett a lányom, nyomozás indult ami nem csak a kerületi hanem a Teve utcai Ifjúság- és gyermekvédelmi alosztályra került az ügy további nyomozásra. Ez alatt a  nyomozás alatt 6 tanút hallgat ki, köztük egy főorvosnő is aki megvizsgálta a gyereket, mert minden egyes láthatás után amikor haza jött Danika bevizelt éjszaka és hangosan felsírt. Ennyit a rendőrségről. Úgy zárták le az ügyet, hogy nincs ügy bizonyíték hiányában. Köszönjük ennek a rendőrségnek a hosszú nyomozás munkáját és azt is, hogy biztosították a gyerekbántalmazást további hozzá járulását, mert ennek okán köszönhetjük, azt is, hogy másodfokon a bíróság a bántalmazónak itélte a gyereket. De és ez fontos a másodfok az 2014. okt. 31-én itélkezet (ismét nem megfelelő emberekkel az élen, mert azok a bírák akik a bántalmazónak itélte a gyereket, minden egyes beadványát az anyának amivel bizonyítható, hogy a gyereket bántalmazás éri leszarta. ) Köszönjük ennek a bíróságnak és bíráinak is a hozzá nem értő és antiszociális hozzá állásukat. A bántalamzó 2014. okt. 31. és 2014. május. 15-ig a gyerekét leszarta a családipótlékot felvette a gyereknek semmit nem adott csak elvett. Az édesanya fizetett mindent. Nem a pénz volt a legfontosabb hanem az, hogy Dani ne kerüljön az apja kezei közé. Most gondolom mindenki fel hökken, hogy miért is az apa kapta meg a gyereket? Jó kérdés erre mi is szeretnék a választ, de ez még egy menet lesz majd. Remélem meg fogjuk rá kapni. Az anya a kúriának 2013. decemberébe beadta a felülvizsgálatát ennek az itéletnek ami érdekes mód a mai napig nem sikerült megtárgyalniuk és felülvizsgálniuk. Köszönjük Kúria, hogy Önök is hozzá járulnak a mai napig ahhoz, hogy a gyerek ne legyen bántalmazva szexuálisan. 

2015. május 15-én 9 ember szó szerint ki szakították Danit az óvodából és elvitték végrehajtóták az itéletet és mint egy tárgyat átadátk a bántalmazónak. 

Undorító a féregnek tartom a bántalmazót mert embernek nem tartom. Azzal jön mindenki, hogy az ártatlanság vélelme védi, de mondja már meg nekem valakik a gyerek jogait ki védi?? 

 

Dani már lassan 1 éve éli állt szinte minden nap kivétel akkor mikor az  anyánál és nálunk, hogy bántalmaza az apja...

Gyámhatóság XI.kerület Vezetője: Cseh- Szakál Hajnalka az élen és Izsák Gábor ügyinétző NEM

Gyermek Jólétiszolgálat : Katona Brigitta    NEM

Rendrőség XI. kerületi : NEM

Bíróság : ? eddig NEM

Igazságügyi Minisztérium :NEM

Köztársasági Elnök : Dr. Áder János : NEM

Miniszterelnök : Orbán Viktor : NEM

TEHÁT MOST OTT TARTUNK, HOGY A BÁNTALMAZÓNÁL VAN A GYEREK, LÁTLELET VAN ARRÓL, HOGY A GYEREKET SZEXUÁLISAN ABÚZÁLJA, HANG FELVÉTEL VAN ARRÓL, HOGY MIT TESZ VELE ÉJSZAKÁKÉNT. ISMÉT RENDŐRSÉGI NYOMOZÁS VAN. 

DE KÖZBEN DANIT SENKI NEM VÉDI MEG. TUDJÁTOK MILYEN AZ AMIKOR MEG ÖRÜLSZ ABBA, HOGY NEM TUDSZ SEGÍTENI MERT NEM  HAGYNAK. TUDJÁTOK MILYEN ÉRZÉS AZ AMIKOR A GYEREK MINDEN LÁTHATÁSON ELMONDJA MIT TESZ VELE EZ A FÉREG.

NEM AZ NEM TUDJA AKI EZT NEM ÉLI MEG, MERT AMIT A HIRADÁSOKBAN LEADNAK MÁS ÉREZLMEKET VÁLT KI. DE AKKOR AMIKOR KÖZVETLEN KÖRNYEZETBEN TÖRTÉNIK MEG ÉS RÁADÁSUL OLYANNAL AKI KÖZEL ÁLL HOZZÁD, EZT NEM KÍVÁNOM SENKINEK, HOGY MEG TUDJA.

 

KIVÉTEL MIND AZOKNAK AKIK EHHEZ HOZZÁ JÁRULTAK ÉS TUDTAK VOLNA SEGÍTENI DANINAK DE NEM TETTÉK MEG. MERT NEM TUDJA SENKI, HOGY KI VAN KÖRÜLÖTTE, MINDEN PEDOFIL A 4 FAL KÖZÖTT TESZI EZT ÉS NEM NYÍLVÁNOSSÁG ELŐTT ÉS A LEGROSSZABB EMBER AZ AKI RÁADÁSUL A SAJÁT GYEREKÉT BÁNTALMAZZA.... ERRE NINCSENEK SZAVAK.

 

HIÁBA KÉRT DANI AZ ÓVÓNŐKTŐL SEGÍTSÉGET NEM TETTEK SEMMIT, MEGHAZUDTOLTÁK A GYEREKET ÉS A MAI NAPIG EZT TESZIK. 

ILYEN EMBEREK VANNAK EZEKEN A HELYEKEN, NEM HOZZÁ ÉRTŐ, HOMOKBA DUGJÁK A FEJÜKET MERT FÉLTIK A SZAROS ÁLLÁSUKAT FÉLTIK A JÓ HÍRÜKET. 

NEM VAGYOK VALLÁSOS DE ISTEN NEM VER BOTTAL, EMLÉKEZZEN MINDEN EMBER ERRE AKI EZEKBEN AZ ÜGYEKBEN NEM KELLŐ KÉP ITÉLKEZIK ÉS NEM SEGÍT ÉS ITT NEM CSAK AZ UNOKÁMRÓL HANEM MINDEN OLYAN GYEREKRŐL AKIKET HAGYNAK, HOGY BÁNTALMAZZÁK ŐKET.

Ne haragudjatok rám.

 

Ezért kérem azt, hogy minnél többen írjátok alá fontos, hogy segítsünk és ha megtudjuk védeni azokat a gyerekeket akik még nem mentek erre rá. 

 

VÁLTOZTATNI KELL ÉS HA KELL ÉN EL FOGOK MENNI STRASBURBA IS MERT AMI ITT MAGYARORSZÁGON VAN GYEREKVÉDELEM CÍM ALATT AZ RÖHEJ......


Vendég

#7

2015-03-27 06:44

Saját eset: A gyermek kifejezett kérése ellenére is korlátozta/korlátozza a kapcsolattartásom a Gyh, csak mert a gondozó szülőnek sérelmei vannak (valós/vélt) velem. A 30 napos határidőt figyelmen kívül hagyva hozott 13 hónapra egy jogsértő határozatot. Az indított védelembevételi eljárás immár a 25 hónapba (!) lépett, semmi döntés. (ugye a 30 nap itt is játszana)

Vendég

#8

2015-03-27 07:40

Mert a gyámhivatalok önkénye - amit látszatbirósági eljárásokban elolvasás nélkül (bizonyítani tudom) hagynak helyben, abszurd, a jogállamossággal össze nem férő kettős mérce van, a szimpátia és nem a gyerek érdeke ami számít. Öt gyámhivatalból egyben jártak el tisztességesen, a másik négyben sorozatosan, gondolkodás nélkül a "szokás" és nem a tények szerint jártak el
Vendég

#9

2015-03-30 10:11

Mit várunk, amikor olyan nőszemélyeknek van befolyásuk egyes intézményfiókokban, ejtőernyősként szakértősködnek, akik általános iskolában el voltak tiltva az iskolától, mert túl veszélyesek voltak a többi gyerekre. Ez is a pszichopátia jele. A drága orvosaink, az orvosi titoktartásra hivatkozva pedig miután antiszociális személyiségzavarral diagnosztizálták, hétpecsétes titokként kezelik a dokumentumokat. Közben családok vannak megnyomorítva, mert beengedik az ilyen férgeket, akik arra vadásznak, hogy melyik ügybe, melyik családba avatkozzanak be! A beavatkozásuk egy másféle aberrált világ vezérelt, messziről látszólag jó szándékú, csak a gyerekre pályáznak, hogy elvehessék a szüleitől. Azt gondolnánk valóban veszélyes szülöktől, de sok esetben kiderült, hogy nem az számít, csupán az hogy ők másféleképpen gondolkodnak, nekik az a hivatásuk hogy családokat szétválasszanak. Ilyen aberrált lények fejtik ki áldásos hatásukat az intézményen belül. Mit akartok akkor??

Rambó

#10 Újabb hivatali bűnözés!!!!

2015-03-30 16:20

A nő nem vihette volna haza kisbabáját, de megszökött a kórházból.

Vasárnap este nem sokkal hét előtt „lépett meg” a győri kórházból egy 32 éves nő, aki magával vitte újszülött gyermekét is. Pedig ezt nem tehette volna meg, miután a gyámhivatal úgy találta, hogy a nő ellen értelmi állapota és szociális helyzete miatt ideiglenes gyermekelhelyezési eljárást kell indítani, így a babát sem viheti haza.

A rendőrség honlapja arról számol be, hogy a Győri Rendőrkapitányság járőrei negyedóra alatt megtalálták a zavart viselkedésű nőt, karján a síró csecsemővel. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt, és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét. A rendőrök megnyugtatták az anyát, akit kislányával együtt, a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállítottak.
-
-
Jaj hagyjuk már ezt!! Tudjuk , hogy a Magyar kormány után a gyámhivatalok a legkorruptabb bűnözők!!! Az aljas gyámhivatalok minden féle bűnözést elkövetnek a családok ellen , hazugságokat , irat hamisításokat illetve megsemmisítéseket, csalásokat folytatnak és állítanak be családok ellen, hogy a szülőket még lehetetlenebb helyzetbe hozzák és még amit ellehet képzelni minden hájjal megkent semmitől sem visszariadó bűnöző banda!!!! TUDJÁK A MINISZTÉRIUMNÁL, AZ IGAZSÁG SZOLGÁLATOKNÁL, A RENDŐRSÉGEKEN A BÍRÓSÁGOKON , HOGY MILYEN ALJAS BŰNÖZŐK DOLGOZNAK A GYÁMHIVATALOKBAN! VALÓJÁBAN TÉNYLEG OLYANOK DOLGOZNAK AKIKRE MÉG A KUTYÁT SEM LEHETNE RÁJUK BÍZNI NEMHOGY GYERMEKEK,CSALÁDOK ÉLETÉT,JOGAIT!!!! A GYÁMHIVATALOK A TÖRVÉNY MÖGÉ BÚJVA KÖVETIK EL A GYEREKRABLÁSOKAT AMI SORÁN NAGYON ELKÉPZELHETŐ, HOGY KEMÉNY ÖSSZEGEKET KAPNAK UTÁNUK ILLETVE HOGY AZ ELJÁRÓ ÜGYINTÉZŐKNEK NEVELŐSZÜLŐ VAN A KÖRNYEZETÉBE.
Szegény anya nem lehet csodálkozni, ha meg van rémülve mert elveszik a gyerekét!!!!
Sok anya jár hasonló cipőben és van olyan is közöttük akitől a védőnő akarta elvetetni a gyerekét!!!!
EZZEL A MÓDSZERREL TUDJÁK FENNTARTANI ÉS GYARAPÍTANI A NEVELŐSZÜLŐI HÁLÓZATOT ÉS HOGY MINÉL TÖBB GYEREK KERÜLJÖN KI A SAJÁT CSALÁDJÁBÓL!!!!
-
-
FELHÍVÁS!!!!!!
Kérek minden igaz magyar szívű embert, hogy eggyüttesen lépjünk fel a korrupciós hivatalokkal szemben és állítsuk meg a törvénytelen hivatali gyerekrablást!!!
A hivatali bűnözők összes elérhetőségét, az elkövetett bűncselekményeiket nyilvánosságra kell hozni ezért publikálni szükségeltetik!!!!!
Erre az e-mail címre is küldhetik a fent leírtakhoz való véleményüket, hozzászolásaikat és itt leírhatják a velük történteket is : pringator.uk(kukac)gmail.com


Vendég

#11 Re: Újabb hivatali bűnözés!!!!

2015-03-30 20:48

#10: Rambó - Újabb hivatali bűnözés!!!! 

 Sőt olyan hivatalos leveleket alkotnak ami nem is létezik. Tényleg hihetetlen korrupció és szemét módon bánnak el a családokkal. Gyerekeket szakítanak ki olyan családoktól ahol szeret veszi körül a gyereket. Bűnözőknek segítenek, hogy eltusolják az ügyeket és bár bizonyíték nincs rá de vannak sejtéseink, hogy nem a két szép szeméért teszik ezt annak a szülőnek akiért a gyámhatóság van. 

 

Ez ellen kell tenni, ezért harcolók én is és harcolni is fogok. Mert elegem van a hazugságokból, a korrupciókból, a jogok megsértésekből.

Korrupció bűnüzés elleni csoport!

#12 A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

2015-04-02 19:20

A gyámhivatalok anyagi érdekból húzzák az ídőt!!!

Minden gyereknek a  folyamatban lévő ügyintézése után fizet az állam nekik X összeget.

Az 1000% , hogy a gyámhivatalokban bűnőzők dolgaznak!

Olyanok akik pénzért mindenre képesek!!!!!

Nem számít nekik a gyerekek joga, a saját érdekükben íratokat tüntetnek el, a saját érdekükben hazugságokat kreálnak, a családból való gyerek kiemelés = gyerekrablás illetve fogvatartás.

A jogszabályok mögé bújva megprópálnak mindent úgy állítani be, hogy csak a családok veszítsenek.

-

De jó hír azért van !

A gyámhivatalt fel lehet jelenteni a kormányhivataloknál!

Bele írva minden bűntényt amit elkövettek a családok és gyerekekik ellen,

az ügyintézők névsorával adataival!!!

Minden bele kell írni a feljelentésben amire van bizonyiték nem kell meg ilyedni tőllük április 1 ével megszönt a gyámhivatalok őnkény uralma!! Sajnos az baj , hogy nem végleg szüntették meg azt a hivatalt! A gyámhivatal felkerűlt a bűnözöi listára.

Azért vagyunk, hogy az ilyen hivatali bűnözöket le leplezzük és börtönbe jutassuk.

A kártérítésről sem feledkezzünk meg amiért a családok és gyerekeik elszenvedtek. Amit a legmagasab UNIós napi áron kell számolni kamatos kamattal, amit az ügyintézüknekel kel megfizetetni és a korrupt bűnöző gyerekvédelemben résztvevőknek ( gyámhivatalok és ügyintézői, gyermekvédelmi szakszolgálatok és dolgozi, nevelőszülői hálózat és dolgozói, családsegít és gyermekjóléti szolgálat és dolgozói, védőnői szolgálat és dolgozói) ezek azok akik a családok ellen mindent féle bűntettet elkövetnek az anyagi gyarapodásuk érdekében.

Ezek mind bizonyítottak, de sajnos sokan nem tudnak rólla!

A gyerekek 95% elvétele el rablása a családsegítő javaslatára történik!!!

Ernő

#13 Re:

2015-04-03 19:53

#6: Betti -  

 Strassbur? Olvastam a leírást végig és három megjegyzésem lenne:

1) aki folyamatosan nagybetűkkel ír az kiabál, mint egy fába szorult féreg

2) mi a gond a szép magyar nyelvünkkel? A helyesírás luxus?

3) a szövegből úgy tűnik "szólt neki az édesanyja és a nagyapja", hogy aki eme

lelkes sorokat írta az nem az édesanya. Feltételezem akkor nagymama lehet. Sorai arról árulkodnak, hogy inkább Ön kívánja a saját lánya szerepkörét átvenni a gyermek életében.

 

Idézet soraiból:

"Az édesanya fizetett mindent. Nem a pénz volt a legfontosabb hanem az, hogy Dani ne kerüljön az apja kezei közé."

Pont ez a mentalitás amivel baj van, hogy a cél az, hogy a gyerek ne kerüljön az apja kezei közé. Talán pont ez volt az, amiért - feltételezem a kedves leánya  - elveszítette a pert ha jól emlékszem, ahogy írta még október 31.-én. Ön a fenti idézetet egyébként október 31.-i utáni időszakra írta, ebből nekem az jön le, hogyha a cél az volt, hogy csak az apja kezei közé ne kerüljön akkor megkockáztatom, hogy szembe mentek az ítélettel.

Nem tudom, hogy mi lehetett az ügymenet vége, de nagyon remélem, hogy a gyermek megúszta és minden az objektív bírósági ítélet szerint zajlott le.

Strassbourg -ra akkor tud menni, ha az összes utat bejárták, amit a magyar igazságszolgáltatás

tud biztosítani, és ezután is csak akkor, ha valóban jogszabálysértés történt. Egyébként az esetek többségében jogszabálysértéseket Strassbourg nem nagyon szokott találni, inkább a KET alapú határidők be nem tartása szokott Magyarországgal kapcsolatosan problémás lenni, de nagyobb mértékű kártérítésekre itt is csak akkor lehet számítani ha saját bizonyítható költségünk is támadt, például egy permenetel elhúzódásával kapcsolatosan.

 

 

Betti

#14 Re: Re:

2015-04-04 13:31

#13: Ernő - Re:  

 Nem itélkeznék ha nem ismerem a körülményeket. Nem kell a negatív hozzá szólás. Nem erről szól az egész. Ha segíteni nem tudd akkor ne okoskodjon és ismétlem ne ítélekezen. Igen nagymama vagyok, de jogom és kötelességem megvédeni az unokámat, akár tetszik ez a hivataloknak akár nem. 

 

Sajnálatos de bizonyíthatóan bántalmazza az apa a gyereket. A bíróság meg egyáltalán nem volt objektív az ítélet hozzatalán. Két tárgyalás és a másodikba már ítélet hozatal ? A gyereket meg sem hallgatva, olyan okokat hoztak fel ami hazugságokból álltak. Ez objektív ítélet ? 

Elhíbáztuk akkor amikor ezt az állítolagos "apát nem jutattuk azonnal börtönbe". 

Sajnálatos ennek most az unokám issza a levét, mert olyan hivatalokkal vagyunk körülvéve ebben az országban ahol a pénz dominál és nem az, hogy a gyerekek jogait nézzék. 

Még egy az unokám erre rá megy ha én nem harcolók ez ellen akkor senki nem teszi meg. Harcolni fogok nem kell velem egyet érteni, ellehet ítélni meg lehet alázni, de fel állok és tovább teszem a dolgomat és megfogom védeni ezt a gyereket. 

 

Egy kérdésem azért lenne Önhöz. 

 

Mit tenne abban az esetben ha kiderülne, hogy a kedves volt párja, vagy az unokája egyik szülője szexuálisan ki használja a gyereket?

Feltételezem fejét a homokba dugná és okoskodna tovább, hogy kinek miért nincs igaza, de hogy mi van ez mögött az már nem igen érdekli. 

 

Köszönöm de nem kell a kioktatása 

 

További szép napot!

Bogáta

#15 Làthatás a nagyszülőknek

2015-04-29 08:52

A húgom 2,5 éve emlőrákban elhunyt, 35 éves volt, 4 pici gyereket hagyott hátra. A férje abban a pillanatban el is tiltotta a gyerekeket az anyai nagyszülőktòl. Természetesen a gyámügyhöz fordultak segítségért, MÁSFÉL ÉV múlva meg is ítélték a 2 hetenkénti láthatást, de a gyerekek azóta sem jönnek, közben volt idő arra, hogy teljesen ez ellen a család ellen nevelje őket az apjuk. Szóval most már félnek is. De Isten nem ver bottal, mert közben apuka is elhunyt. Az apai nagymama sem akarja adni őket, most kíváncsi vagyok mi fog történni. Az a baj, hogy mindent meg lehet fellebbezni, és mindeközben szaladnak a hónapok.Egy gyerek életében ez  nagyon sok idő. Már a védelembe vételi eljárás is elindult, és kiskorú veszélyeztetése miatt is filyik az eljárás. De közben nagyon- nagyon telik az idő, amit már sem bepótolni, sem visszahozni nem lehet. A gyerekek most 12, 10, 8 és 5 évesek!!!!


Vendég

#16

2015-04-29 18:21

Nevelőszülőként volt/van részem tapasztalni a gyámhivatalok működését. Azt tapasztalom,hogy működésükben a gyermek érdeke az utolsó szempont!

Vendég

#17

2015-04-30 12:03

Üdvözlöm! Engem a Mórahalmi gyàmügyön èrt sèrelem. Nevesitve Katonànènàl. Akinèl kezdemènyeztem kapcsolattartàsi gyakorisàg bövitèst ès a meghallgatàs soràn nagyon lekezelő volt ès megjegyezte egyszer, hogy mit akarok èn minden nap beszèlgetni telefonon a gyermekeimmel mikor ő sem beszèlget velük minden nap. Tovàbbà azt is megjegyezte, ne akarjak màr kèt hètnèl sürübben talàlkozni a gyerekeimmel .....minek az?????????? Ezek utàn ugy èreztem magam mint akit leöntöttek egy vödör sz..ral ès nem tèrtem èszhez egy ideig, hogy egy gyàmügyes , hogy mondhat ilyet. :(

Vendég

#18

2015-04-30 18:54

Maximálisan egyetértek azzal, hogy a gyermekvédelmi hivatalok nem törődnek maximálisan a feladatukkal! Ezen belül, a gyermekek érdekeit szinte lenézik, eltussolják! Pár éve bizonyítani szerettem volna, hogy a kapcsolattartás elnehezült, az édesanya új férje miatt. Szinte átakarta venni az irányítást! A szegedi gyámhivatal semmit nem tett a legyintésen kívül, és azzal a kijelentéssel, hogy láttak már ilyen felállást! A gyermekem lakhelyén tevékenykedő gyermekjóléti szolgálat feladatát ellátó ügyintézői feladatról inkább már nem is írnék! Vannak bizonyítékaim az üggyel kapcsolatban!

Vendég

#19 Re:

2015-04-30 18:57

#17: -  

 Üdvözlöm! Ha facebbok elérhetősége van, és gondolja, csatlakozzon az alábbi csoporthoz! ELVÁLT SZÜLŐK TÁRSASÁGA ( gyermekek jogai, szülők jogai és kötelességei )


Vendég

#20 Re:

2015-04-30 18:59

#7: -  

 Üdvözlöm! Ha facebbok elérhetősége van, és gondolja, csatlakozzon az alábbi csoporthoz! ELVÁLT SZÜLŐK TÁRSASÁGA ( gyermekek jogai, szülők jogai és kötelességei )


Vendég

#21

2015-05-01 05:53

Üdvözlöm Unokámat két hetes kora óta nevelem gyámügy semmi felvilágositást nem adot mit hogyan intézek magamtol kellet minden gesztenyét ki kaparni gyes családit 6hónapra visszameböleg kaptam családban fogatuk évente el kell számolnom gyámüggyel beteg gyermekem van én vagyok gyámja azt is ugyan igy kell intéznem mi az bürokrata motszer én nevelem én tartom el és ök ugrátassák embert szeretném több ifot adni 06705454268 telefonom Répásné

Vendég

#22 Re: Re:

2015-05-01 14:45

#2: - Re:  

 Pont ezt tettemTMég sem történt semmi!SŐt a háűzhoz hivtam őket ahol rejtegette ő és szülei a fiukat,hiába a távoltartói és felügyeleti jog nem jutottam semmire!!!!!!


Vendég

#23 Re:

2015-05-01 16:33

#1: -  

 Kedves anyuka! Ha még ön a gyermekek elsődleges gondviselője, perelje a gyámhivatalt és az ügyintéző!!! ( ajánlom figyelmébe facebook csoportomat az ELVÁLT SZÜLŐK TÁRSASÁGA - gyermekek jogai, szülők jogai és kötelezetségei csoportot! )


Vendég

#24

2015-05-10 11:39

A legjobb kezdemènyezès ès remèlem sokan leszünk ès vègre cèlt tudunk èrni az aljas iskolázatlan ügyintèzők ellen..
Kvinna

#25 Re:

2015-05-10 13:47

#6: Betti -  

 Istenem de szörnyû! Nagyon drukkolok! Hihetetlen hogy nem védik szegény kisfiút! Aztán járhattok vele pszichológushoz, azt ki fogja nektek fizetni? Rohadt mocskok :'( :(