Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#881

2015-03-22 10:55

Nem értem azt a több 10.000 károsultat aki még nem írta  alá a peticiót. Ha összefogunk akkor nyerni fogunk. Ezért is kell, hogy minnél többen írják alá,

Az MNB-nek fízetni kell!!!!

Válaszok


Vendég

#887 Re:

2015-03-22 12:16:41

#881: -  

 Már,az is nagy szégyen az országunkra,hogy ilyen vagyon elleni csalássorozatot nem tudott előre megfékezni se az MNB.sem a rendőrség,sem a többi okostojásunk sem! Az,meg aztán mégnagyobb szégyen és gyalázat,hogy nekünk károsultaknak peticíóhoz kell folyamodnunk,hogy a saját pénzünkhőz juthassunk! Hát,hol élünk emberek?

Szerintem,nagy a baj Magyarországon! Legalábbis ezt bizonyítja a kormány ezzel az üggyel.

Az MNB.-ben van a Magyar Állam legokosabb szakemberei. Ők nagyon is tudják,hogy mit szabad és mit nem szabad csinálniuk.  Ha,ebben a pénzlenyúlásban benne van az Állam vagy a Kormány,akkor véleményem szerint ezt a peticíót 10Millióan is aláírhatják,akkor sem kapjuk meg a pénzünket, de az is lehet,hogy a végén valamennyi kártérítést kapunk és azt fogják mondani,hogy örüljünk ennek is.

Azt,fogják hangsúlyozni nekünk,hogy mindent megtettek értünk!? 

Ha,meghunyázkodunk,akkor búcsút inthetünk a pénzünknek!!!

Nekünk nem kell az okostojás szüvegük!  Nekünk az kell,hogy áljanak mellénk,károsultakhoz! Nekünk a pénzünk kell és hiánytalanúl!!! És nem szeretnénk évekig várni rá!!!

Ne várják meg,hogy beinduljon a dühös tömeg!!

Előzzék meg a további botrányokat!!

Ez senkinek sem lesz jó,de ők húzzák majd a rövidebbet az biztos!!!

Azért,én is arra bíztatok mindenkit,hogy írja alá ezt a petíciót!