Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

ne add fel

#645

2015-03-20 07:25

Azt javaslom, hogy a jogos panaszok felsorolása helyett, (sajnos, nekem és családtagjaimnak életünk összes megtakarítása oda veszni látszik, ami bicskanyitogató)

higgadt fejjel gondoljuk át, hogy milyen jogorvoslati lehetőségek lehetnek számunkra célravezetőek.

Ne ugorjunk be az első kínálkozó paragrafuscápa szájába, ha már beugrottunk egy ilyen hatalmas átverősdibe.

Nyilvánvaló a kormány zsebében lévő MNB-Pszáf nem fog segíteni, mivel a Quaestornak egérutat adnak, hogy kimenthessék a pénzüket. Már régen bilincsben kéne legyen az összes Q tulajdonos, vezető hiszen ez a 150 vagy akárhány milliárdos csalás nem derülhetett ki márc 10 után egy nappal, erről belső körök tudhattak, de hallgattak mint a sír. Mégsincs eljárás a mai napig az "anyacég" ellen, csak egy kis kft-vel maszatolnak. Nyakig benne van az MNB az egész csalásban, hiszen évekig takargatták a Q űzelmeit. Egy ellenőrzésnél ki kellett hogy bukjon a fedezetlen kötvények során a pénzmozgás, most meg Lichtenstein off-shore cégre hivatkozással akarják elhitetni, hogy ezt nem lehetett látni??? Ugyan már. Nem véletlen, hogy Matolcsi eltűnt...

Másik verzió: lehet hogy nincs is 150 milliárdos fedezetlen kötvénykibocsájtás, csak ezzel altatják el az embereket, hogy ne kelljen a cégvagyonból kárpótlást adniuk, hiszen az 50-60 milliárdot bőven ki tudnák csengetni. Így elhitetik, hogy ekkora temérdek kárpótlást képtelenség a cégből kiszedni.

MInden lehetséges innen. Keressenek rá a Cégjegyzékben, hivatalosan nem folyik jelenleg csődeljárás a Hrurira Kft ellen. Lehet, hogy kamu az egész, és jelenleg is éppen bőszen mentik ki a vagyon fennmaradó részét, hiszen eljárás nem folyik a brancsvezérek ellen.

Ordító az összjáték.

 

Tehát: ha a cégtől nem is járna kártérítés (kockázatra felhívás ellenére sajnos aláírták a károsultak a kötvényszerződéseket) azért még talán nem reménytelen, hogy az MNB, és állami felelősség megállhat egy perben, így innen kéne talán egy jogásznak megfogni az ügyet.

Kérem, akik úgy érzik, hogy van elég erejük egy (hosszadalmas) pert csoportosan végigcsinálni, jelezzék. Várjuk a jogászok, ügyvédek jelentkezését, akik vállalni tudnának egy ekkora kaliberű pert.

Ilyen aljas bűncselekménybe nem bankok, de kormányok buknának jobb országokban.

 

 

Válaszok


Vendég

#681 Re:

2015-03-20 12:38:53

#645: ne add fel -  Egyetértek, benne vagyok hogy együtt lépjünk fel , de ehhez jogi segitség kell. Mint győri károsult felháborit, hogy  legfontosabb az aranylábuak sorsa, holott a mi pénzünkből felépitett csodastadionban csinálják azt, amit... Tarsoly "ur" őket letgalább arra méltatta hogy személyesen elment az edzésükre és biztositotta őket, hogy keresi a megoldást a csapatot illetően. Kikérem magamnak, illetve sorstársaimmal együtt magunknak, hogy a mi pénzünkből garázdálkodó cég vezetője egy árva szót sem szól arról hogy hova tette a keservesen megtakaritott pénzünket. Talán a győri ETO park és a stadion is a miénk befektetőké?!!!!!