Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post

Pennysdolgozo.

#28 hahhahah

2014-08-28 12:19

Sok tudatlaan... felkell iratkozni mivel nem birnak egyszerre annyit legyartani amennyire szukség lenne :) azért kell a KASSZAHOZ oda menni es felkell iratkozni hogy mit is szeretnél.. lehet nem akkor kapjak meg amikor eppen a vasarlok akarjak.. nem minden ugy mukodik ahogy azt masok elgondoljak :) talan varni kene mielott itt sok baramsag elhangzik.. :) meg érdeklodni ennyire egyszeru az egesz :) nem amitas volt az egesz mivel nem volt mit kirakni a polcokra mert nem volt pluss... nem kell egybol komplikalni hogy mi vittük be stb stb stb ... igen lehet a vevo az elso a jelmondat DE ami nincs azt nem lehet kirakni :) puszi. pennysdolgozo.

Válaszok

TJ

#33 Re: hahhahah

2014-08-28 15:59:00

#28: Pennysdolgozo. - hahhahah 

 Csatlakozom én is. Pennyben dolgozom én is mint kasszás. Soha nem vittünk be hamarabb plüssöket sőt mi még venni sem vehetünk. A másik ha már önöket káralanítani kell akkor minket nem??? Azt miért nem írják, hogy hányszor küldenek el minket a p*csába és hányszor szidják az szüleimet? Pedig szerencsétlen kasszás semmiről sem tehet. A pontokat nem volt kötelező gyűjteni, meg hát nem azért azok a pontok végül is ingyen voltak, úgyan úgy vásároltak volna akkor is ha nincs pont, még, hogy utalvány istenem..... És abban is igaza van az előttem szólónak, hogy fel kell íratkozni max 2 perc az egész és felfogják önöket hívni (már ha hajlandóak fel venni a telefont, mert sajnos sokat nem veszik fel a magán számot) ja és már elkezték felkeresni a felíratkozott vevőket

Üdvözlettel egy penny-s dolgozó 

Tudatos Vásárló

#44 Re: hahhahah

2014-08-28 22:37:26

#28: Pennysdolgozo. - hahhahah 

 Aki másokat tudatlannak nevez ismeretlenül, az legalább tanuljon meg helyesen írni...

A feliratkozás már megvolt, de ez csak tűzoltás, nem fogyhatott volna el a promóció vége előtt egy hónappal... Érdeklődni nem tudom, hogy hol lehet, mert sehol nem találtam penny-s telefonszámot... A dolgozókat pedig senki nem szidja, max. a vezetőket... ;)

Én

#48 Re: hahhahah

2014-08-29 04:11:25

#28: Pennysdolgozo. - hahhahah 

 Gondolom nincs gyereked...

Piroska

#106 Re: hahhahah

2014-08-30 22:01:36

#28: Pennysdolgozo. - hahhahah 

 Ugye viccelsz Pennysdolgozo.? Úgy néznek a pennys dolgozók az érdeklődőkre, mint a piros kukoricára! Tisztelet a kivételnek. A feliratkozás...az meg vicc...van ahol a pénztárosok írják fel az igényt, van ahol a kosárból kipakolós részre vannak kihányva a papírok, mindegyikből több, tehát sorrend sincs, és a pénztárosok meg szelektálják a népet, hogy maga nem is ide jár vásárolni, mit akar? Nos én nem, de az egész családom igen! Szememmel láttam, hogy a földön is voltak papírok! 

Egyébként nem itt kellene petíciót írogatni...hanem több alternatíva is van..., nem menni többé a Pennybe, akár tönkre is mehetne az aljassága révén, vagy beállni az ajtóba, és se ki, se be...addig, míg nem kapjuk meg a plüssöket, vagy...és ez lenne a legfontosabb...a FOGYASZTÓVÉDELEMNÉL FELJELENTENI A PENNYT! Mindenki! De még így is röhögne a Penny, hogy x millát összeszedett a nyári pangás miatt az akcióval...és istenem, ha megbüntetik, kifizeti bírságként a 10 %-át, hát akkor? Plüss meg a Holdban!