Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post

TJ

#33 Re: hahhahah

2014-08-28 15:59

#28: Pennysdolgozo. - hahhahah 

 Csatlakozom én is. Pennyben dolgozom én is mint kasszás. Soha nem vittünk be hamarabb plüssöket sőt mi még venni sem vehetünk. A másik ha már önöket káralanítani kell akkor minket nem??? Azt miért nem írják, hogy hányszor küldenek el minket a p*csába és hányszor szidják az szüleimet? Pedig szerencsétlen kasszás semmiről sem tehet. A pontokat nem volt kötelező gyűjteni, meg hát nem azért azok a pontok végül is ingyen voltak, úgyan úgy vásároltak volna akkor is ha nincs pont, még, hogy utalvány istenem..... És abban is igaza van az előttem szólónak, hogy fel kell íratkozni max 2 perc az egész és felfogják önöket hívni (már ha hajlandóak fel venni a telefont, mert sajnos sokat nem veszik fel a magán számot) ja és már elkezték felkeresni a felíratkozott vevőket

Üdvözlettel egy penny-s dolgozó 

Válaszok

Gabó

#56 Re: Re: hahhahah

2014-08-29 08:08:34

#33: TJ - Re: hahhahah 

 Felesleges itt magyarázkódni a Pennys dolgózóknak mert a sok sötét amőba ugysem fogja fel,hogy nem a dolgozó tehet róla.Menjetek a Pennybe dolgozni és majd megtudjátok mit kell minden nap a dolgozónak elviselnie a hülye vásárlótól.Mit tehet a dolgozó a félre sikerült marketing fogásról?!

Klerensz

#74 Re: Re: hahhahah

2014-08-29 14:47:40

#33: TJ - Re: hahhahah 

 Én nem bántom a Penny-s dolgozókat. Mindig kihangsúlyozom, hogy nem Ti vagytok azok, Ti csak a munkát végzitek, hanem a hálózat központja a hibás szerintem. Engem csak az zavar, hogy a Vezetőség vagyis aki megalkotta a játékszabályt az csavarhatott rajta egyet. Szerintem nem volt benne, hogy VAKÁCIÓRA mennek a plüssfigurák, ez olyan egyoldalú, hogy a Penny megteheti. Felíratkoztam pont egy hete, de még SEMMI. Márcsak pár nap és VÉGE! Már nem hiszem, hogy itt Aszódon Valaki is megkapja.