Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Magyarországon több ezer embert károsított meg a Penny Market áruházlánc azzal, hogy vásárlásra buzdította az embereket azzal az ígérettel, hogy vásárlásukért hűségpontot, a hűségpontokért pedig a Penny Market által 4999 ft-ra beárazott pklüssfigurát ígért.

A Penny Market áruházlánc azonban megtévesztette a fogyasztókat, a plóssfuigurákat az akció lejárta előtt levette a polcairól (vagyis nem elfogyott a készlet, hanem levette a polcról), mondván augusztus 22-én visszatérnek a figurák a boltokba. A készlet erejéig szlogen az áruházláncnak egészen mást jelent, hiszen a készlet nagyjából egy órára elegendő plüssfigura volt, több ezer vásárló maradt hoppon az akció ideje alatt, noha a pontok beváltása szeptember 3-ig tart.

Mi, a petíció elindítói követeljük, hogy a Penny Market áruházlánc a 30db-os pontgyűjtőalbumokat 5000 ft értékű, még a 15 db matricát tartalmazó albumokat 2500 ft értékű vásárlási utalványra váltsa be.