Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Magyarországon több ezer embert károsított meg a Penny Market áruházlánc azzal, hogy vásárlásra buzdította az embereket azzal az ígérettel, hogy vásárlásukért hűségpontot, a hűségpontokért pedig a Penny Market által 4999 ft-ra beárazott pklüssfigurát ígért. 

A Penny Market áruházlánc azonban megtévesztette a fogyasztókat, a plóssfuigurákat az akció lejárta előtt levette a polcairól (vagyis nem elfogyott a készlet, hanem levette a polcról), mondván augusztus 22-én visszatérnek a figurák a boltokba. A készlet erejéig szlogen az áruházláncnak egészen mást jelent, hiszen a készlet nagyjából egy órára elegendő plüssfigura volt, több ezer vásárló maradt hoppon az akció ideje alatt, noha a pontok beváltása szeptember 3-ig tart.

 

Mi, a petíció elindítói követeljük, hogy a Penny Market áruházlánc a 30db-os pontgyűjtőalbumokat 5000 ft értékű, még a 15 db matricát tartalmazó albumokat 2500 ft értékű vásárlási utalványra váltsa be.

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Nagy Norbert, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook