Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post


Vendég

#17 Re: Re:

2014-08-27 22:05

#16: Mónikahanna - Re:  

 Senkinek sem fogtak fegyvert a fejéhez, hogy vásároljon a pontokért. Mindenki szabad akaratából döntött a vásárlás mellett. Mire kifogytak a plüssök az üzletekből vígan össze lehetett gyűjteni egy plüssre a pontot. Az, hogy a gyerek telhetetlen és nem elégszik meg egy-két figurával az mindenkinek a maga baja. Egyébként be kell battyogni az üzletbe, fel kell íratni az igényt a figurára és ha megérkezik telefonálni fognak.

Válaszok

Mátyás az igazságos

#18 Re: Re: Re:

2014-08-27 22:48:14

#17: - Re: Re:  

 Fegyvert nem, de megtévesztettek, átvertek, nem tartották be a játékszabályokat, csaltak (ha úgy vesszük, nagy értékre elkövetett 5000xY Y=több tízezer ember, sok rendbeli, BTK-ba ütköző cselekedet). Azt pedig, hogy ki mikorra gyűjti össze az véleményem szerint nem minősíthető... A gyerekeket meg felesleges szintén minősíteni, mert ahol több gyerek van, ott pl. mindegyik szeretne legalább egy sajátot, attól még nem telhetetlen senki, ha többet is összegyűjt, gondolom nincs gyereke, ezért nem is értheti meg... Csak nem egy penny-s vezetőhöz van szerencsénk? ;)

Klerensz

#71 Re: Re: Re:

2014-08-29 14:27:01

#17: - Re: Re:  

Ígéretet tettek, hogy aki fel van írva az megkapja!

 Szerintem meg nem fognak telefonálni, itt Aszódon felírták aki akarta, de még Senki nem kapott már csak pár nap van hátra és nem fog semmi történni az már biztos!

soha többé

#104 Re: Re: Re:

2014-08-30 21:30:34

#17: - Re: Re:  

 Tényleg nem fogtak fegyvert a fejünkhöz, de gondolom az Önéhez se (????) hogy ilyen idióta dolgokat írjon, ami számomra felháborító. Örömmel mentünk a penny-be bevásárolni hogy össze tudjuk gyűjteni a pontokat s beváltsuk plüssre. Telhetetlen a gyerek??? Ön biztosan nem vágyott semmire gyerekként, sem felnőttként... HMM? Inkább egy kis pszichés problémát vélek felfedezni a sorai között... Talán otthon el van nyomva lelkileg??? Nos, mivel ön is láttatlanban nyilatkozott rólunk szülőkről s gyermekeinkről, én is így nyilatkozok...csak egy kicsit ön átlátszóbb...


Vendég

#122 Re: Re: Re:

2014-09-01 02:49:47

#17: - Re: Re:  

 Szolnokon felírták a neveket és telefon számokat ,hogy mindenkit értesítenek ha megjönnek a plusfigurák.Hát persze hogy hazugság vólt az egész!A boltban az üzletvezető azt mondta hogy nem is kaptak majd jövőhéten.Persze akkor már lejár az egész humbuk.

 

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook