Ötezer forintos vásárlási utalványt a Pennys hűségpontokért

Quoted post

Mátyás az igazságos

#18 Re: Re: Re:

2014-08-27 22:48

#17: - Re: Re:  

 Fegyvert nem, de megtévesztettek, átvertek, nem tartották be a játékszabályokat, csaltak (ha úgy vesszük, nagy értékre elkövetett 5000xY Y=több tízezer ember, sok rendbeli, BTK-ba ütköző cselekedet). Azt pedig, hogy ki mikorra gyűjti össze az véleményem szerint nem minősíthető... A gyerekeket meg felesleges szintén minősíteni, mert ahol több gyerek van, ott pl. mindegyik szeretne legalább egy sajátot, attól még nem telhetetlen senki, ha többet is összegyűjt, gondolom nincs gyereke, ezért nem is értheti meg... Csak nem egy penny-s vezetőhöz van szerencsénk? ;)

Válaszok


Vendég

#22 Re: Re: Re: Re:

2014-08-28 08:29:22

#18: Mátyás az igazságos - Re: Re: Re:  

 Senkit nem tévesztettek meg, hisz az akciót úgy hirdeték meg, hogy a készlet erejéig. A Pepsi-t mái napig promóciós kupakkal árusítják pedig legalább egy hónapja nincs a világítós labda amit 20 db kupakért lehetne beváltani. Nem vagyok Penny-s vezető és nekem is van egy kisfiam és egy keresztlányom akik nem hoppáréznak a plüssökért. Az én fiam is kiválasztott két plüsst. Nálunk elég sok tej fogy és szerencsénkre az első héten egy doboz tejért egy pont járt. Én is vettem egy kartonnal, nagymama is vett egy kartonnal így röpke 4000 Ft-os vásárlásért már 28 pontunk volt már az első napján az akciónak pedig csak tejet vettünk. Egyéb vásárlásért még két pont és az első héten volt egy plüss. Nem engedhetem meg magamnak, hogy ész nélkül vásároljak de családi segítséggel kényelmesen sikerült a másik figurára is összegyűjteni a pontokat, sőt a keresztlányomnak is lett egy még mielőtt levették volna a plüssöket a polcokról. De itt olyan emberek hőbörögnek a figuráért akiknek több pontgyűjtő van betelve. Plüssök csak három hétig nem voltak, nem hiszem, hogy ez idő alatt vásároltak annyit, hogy öt pontgyűjtő beteljen. Ahol én lakom is olyan emberek vannak a legjobban felháborodva akiknek legalább három figurája van már otthon, de a gyereknek mind kell, így képesek voltak a piacon VENNI pontokat. Mi felíratkoztunk az üzletben öt napja, hogy ha lesz szeretnénk egy epret a kislánynak, mert 15 pont van az utolsó füzetünkben és tegnap hívtak fel, hogy lehet menni érte. Már el is hoztuk. Ennyi. Venni kellene a fáradtságot és felíratkozni. Attól függetlenül, hogy a füzetek szept.3-ig válthatók be még szept. közepén is várnak szállítmányt. Be kell  menni az üzletbe és érdeklődni.

tency

#31 Re: Re: Re: Re:

2014-08-28 15:46:08

#18: Mátyás az igazságos - Re: Re: Re:  

 De igen Édesanyádhoz! Azt hiszem te az egyike lehetsz azoknak akik Isaurának is gyűjtöttek anno hogy kiszabaduljon a rabszolgasorsból!