Szolidaritás Izraellel!

Quoted post

Zsuzsanna
Vendég

#8 Re: Re:

2014-07-24 09:25

#6: standwithisrael - Re:

Te egy kicsit eltévesztetted a házszámot nem a palesztinok vannak támogatva hanem a zsidók a legtöbb pénzt külömbözö országok fizetik többek között magyarország is a holokauszt miatt!! Amiből fegyverkeznek és ártatlan emebereket őlnek!! Nem hitler volt a legnagyobb náci és nem A Jobbikos szavazok hanem a zsidók!! Remélem egyszer kinyillik a szemed és lesz az agyadba világosság!! Még azt is hozzá teszem, hogy nem is tudom ki bont pezsgőt és röhög a markában és ünnepel a tengerparton miközben palesztin gyerekeke halnak meg!! Nézel te normálisan híreket ??!! Itt élsz a földön vagy  a holdról probálkozol tájékozodni?? Valami nagyon nincs rendben ott a fejbe :) Mind1 én ezt soha nem írnám alá ezt a peticiót!! Nem a származást gyülölöm hanem amit tesznek !! Felfordul a gyomrom tölük!! Ha meg a palesztin nem hagyja magát jól teszi, én se hagynám hogy országomat népemet kénye kedvére ölje egy másik, és még öröm táncot járjon rá!!

Válaszok

Thor

#21 Re: Re: Re:

2014-07-24 11:51:13

#8: Zsuzsanna - Re: Re:

A palesztínokat pénzzel az USA és az EU is támogatja. Az utóbbi a te adópénzedből. Izrael Magyarországról egy vasat sem kap. Durung.info helyet valami jobb forrásnak nézzél utána.

Tényleg valami nincs rendben a fejben. A tiedben.

saxo666

#41 Re: Re: Re:

2014-07-24 14:00:32

#8: Zsuzsanna - Re: Re:

Lájk Zsuszanna.............Izraelnek sosem volt országa,most is csak azért van mert elvette a Palesztínoktól!!!

Úgy ahogy Szlovákia sem létezett még 1000 éve!!!

Askelon-Izrael

#91 Re: Re: Re:

2014-07-25 06:24:31

#8: Zsuzsanna - Re: Re:

Azt szeretnem ha a szekelyek miatt romania onkentes merenyloket kuldene Magyarorszagra,akkor megtudnad,hogy mi az ,ulnel es varnad amig abba hagynak mert attol felnel,hogy artatlan romanok halnanak meg.Esetleg ez a muagyu Jobbik vedene meg.Amig nem erezzuk a sajat borunkon addig nem tudjuk mit beszelunk csak  hoborgunk.A haboru utan beleultetek az arvan maradt zsido javakba,vagyonokba de ugy latszik nektek ez sem eleg.Eleg bajotok van nektek magatokkal a zsidok nelkul is bekuljetek ki azzal.A divatba jott oldokles artatlan emberek ellen nalatok van Magyarorszagon,apa fiat,fiu nagyanyjan,anya gyermegeit.Ott tegyetek rendet.Ha meg nektek tetszik a terror akkor nyilvanitsatok ki,mert ugy lattan nektek is van terror elharito rendorseg.Melyik terror ellen kuzdotok,ha ti a Hamasz mellett vagytok ?A halottak legtobbje terrorista,a tobbi az akiket a terroristak nem engedtek menekulni hogy tobb olyan embert tudjanak magukmelle allitani mint te vagy kedves Zsuzsa.De miert is gyulolod a zsidokat mikor minden vasarnap a templomba 2 zsido elott hajtotok fejet,Szuz Maria es a karjan a kis Jezus.Azon a kepen ok meg zsidok.Vigyazz ne nezz a szemukbe.

Gebo

#157

2014-07-26 08:45:09

#8: Zsuzsanna - Re: Re:

Figyelj, aki úgy beszél, úgy cselekszik, úgy gondolkozik, mint egy náci az náci! Lehet az okosságokat mondani innen, de te voltál valaha arab országban? Voltál valaha Izraelben? Van olyan arab ismerősöd, aki arab országból menekült el, mert élő pajzsként használja őket a hamasz és egyéb terror szervezetek? Láttál már ilyen terrorszervetek által feltöltött youtube videót, akik nyíltan vállalják, hogy az a céjuk, hogy elpusztítsák Izraelt és meghódítsák a te és az én országomat az iszlám számára? Láttál már olyan terror-videót, ahol egy vágással átmetszették a fogvatartott személy nyakát üzenve ezzel a nyugatnak???

Szerintem te ébredj fel... Én szeretném továbbra is az Egri Csillagokat olvasni és a magyarokat képviselni ebben az országban és nem mecseteket látni felemelkedni. Ezért támogatom Izraelt, mert ott kezdődik el az egész. Ha hallgatunk amiatt, amit csinálnak, hogy pl. az egyik határvárosukra 8000 bombát lőttek már ki iszlám fanatikusok (hogy a világ hallgat és Izrelt állítja be támadó félnek, pedig egész eddig csk végekezett), akkor ide is jönnek majd és miattunk sem fog senki felszólalni...

Bűnösök közt cinkos, aki néma...

Egyébként meg, ha elkezdenék bombázni a városodat valószínű, hogy evidensnek vennéd, hogy védjen meg az országod és indítson ellen támadást, nem? Miért hördül fel a világ, ha ezt Izrel teszi? Vagy a világ szerint mégsincs joga élni Izraelnek?
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook