Szolidaritás Izraellel!

Gebo

/ #157

2014-07-26 08:45

#8: Zsuzsanna - Re: Re:

Figyelj, aki úgy beszél, úgy cselekszik, úgy gondolkozik, mint egy náci az náci! Lehet az okosságokat mondani innen, de te voltál valaha arab országban? Voltál valaha Izraelben? Van olyan arab ismerősöd, aki arab országból menekült el, mert élő pajzsként használja őket a hamasz és egyéb terror szervezetek? Láttál már ilyen terrorszervetek által feltöltött youtube videót, akik nyíltan vállalják, hogy az a céjuk, hogy elpusztítsák Izraelt és meghódítsák a te és az én országomat az iszlám számára? Láttál már olyan terror-videót, ahol egy vágással átmetszették a fogvatartott személy nyakát üzenve ezzel a nyugatnak???

Szerintem te ébredj fel... Én szeretném továbbra is az Egri Csillagokat olvasni és a magyarokat képviselni ebben az országban és nem mecseteket látni felemelkedni. Ezért támogatom Izraelt, mert ott kezdődik el az egész. Ha hallgatunk amiatt, amit csinálnak, hogy pl. az egyik határvárosukra 8000 bombát lőttek már ki iszlám fanatikusok (hogy a világ hallgat és Izrelt állítja be támadó félnek, pedig egész eddig csk végekezett), akkor ide is jönnek majd és miattunk sem fog senki felszólalni...

Bűnösök közt cinkos, aki néma...

Egyébként meg, ha elkezdenék bombázni a városodat valószínű, hogy evidensnek vennéd, hogy védjen meg az országod és indítson ellen támadást, nem? Miért hördül fel a világ, ha ezt Izrel teszi? Vagy a világ szerint mégsincs joga élni Izraelnek?