Szolidaritás Izraellel!

Felszólítjuk az Európai Bizottságot: sürgősen függessze fel a Palesztin Hatóság támogatását!

 

Mi, alulírott magyar állampolgárok nemcsak aggodalommal, de mélységes felháborodással is követjük az Izraelt érő napi rakétatámadásokat. Ezeket a támadásokat egy, a zsidó államot megsemmisíteni akaró, az Európai Unió adófizetőinek pénzeiből is finanszírozott terrorszervezet intézi a Közel-Kelet egyetlen valódi szabad társadalma ellen.

Szolidaritásunkat fejezzük ki Izraellel, a demokratikus jogállammal, ahol az egyéni jogokat, a hatalom megosztását, a sajtó, a civil szervezetek működését törvények garantálják. Az iszlamista terror sokadszor tesz kísérletet arra, hogy Izrael civil lakosságát megfélemlítse, népirtással fenyegesse. Az ország csak fejlett technológiájának köszönheti, hogy a támadássorozat mindeddig nem követelt az eddigieknél súlyosabb áldozatokat.

Felszólítjuk az európai döntéshozókat: függesszék fel a "mérsékelt" Fatah és a nyíltan terrorista Hamász által közösen kormányzott Palesztin Hatóságnak nyújtott bármiféle anyagi támogatás, infrastrukturális stb. segély folyósítását mindaddig, amíg a Hamász be nem fejezi a zsidó állam fenyegetését, alá nem ír egy tűzszüneti megállapodást, és el nem ismeri Izrael létét. Volt már ilyenre példa. Emlékeztetjük önöket arra, hogy a Hamász szerepel a terrorszervezetek EU-s listáján.

Felszólítjuk önöket, garantálják, hogy európai közpénzből - így magyar adófizetők pénzéből - se folyhasson be humanitáriusnak szánt támogatás olyan szervezetek számláira, amelyek Izrael Államot támadják, civil lakosságát megsemmisítéssel fenyegetik.

 

Petíció aláírása

Az aláírással engedélyezem Seres László, hogy az aláírásomat átadja azoknak, akik ebben a kérdésben hatáskörrel rendelkeznek.


VAGY

Egy e-mailt fog kapni egy hivatkozással, amellyel megerősítheti aláírását. Hogy biztosan megkapd üzeneteinket, kérjük add hozzá a info@peticiok.com címet a kapcsolati vagy a biztonságos feladó listádhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja megerősíteni az aláírását az erre az üzenetre való válaszadással.
Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...

Facebook