Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Ango.info

#189 Nem fogjátok tudni bizonyítani!

2014-05-12 07:18

A feladatlapokat, úgy mint a hanganyagot az érettségi vizsga napján -vagy előtte szállítják ki, és utána el is viszik a helyszínről és megsemmisítik!

Vagy az iskola technikai felszereltségével volt probléma, amit kétlek, vagy valóban baj volt a hanganyaggal- de ezt akkor ott és helyben kellett volna jelezni és akkor a vizsgafelügyelőknek azonnal le kellett volna állítani a vizsgát- ez a jelek szerint nem történt meg, vagy valóban a vizsgázók felkészültségével volt a probléma- ez utóbbi inkább elképzelhető.

Ez az egész ami van már így is-úgy is veszett fejsze nyele. A feladatlapokat, beleértve a hanganyagot már rég visszavitték. Hogy mi az igazság azt már nem lehet kideríteni. El buktátok- nem készültetek, viszont ezzel a kis rágalomhadjáratotokkal sok a vizsgát előkészítő és lebonyolító szakembert tüntettek fel rossz színben.
Törődjetek bele- nem kell mindenkinek diploma- kellenek az utcaseprők is és ti ezzel a hozzáállással csak erre vagytok jók.

Válaszok

Valaki

#190 Re: Nem fogjátok tudni bizonyítani!

2014-05-12 07:27:32

#189: Ango.info - Nem fogjátok tudni bizonyítani!

1. Szombaton voltam írásbeli nyelvvizsgán az ELTE-ÁJK-n. Hogy lehet az, hogy egyesek az 50 kérdéses tesztlapot úgy kapták, hogy a jó válaszok ceruzával már be voltak jelölve-csak át kellett ixelni a jó válaszokat- és még a teremfelügyelők se szóltak ezért. lehet, hogy hülye vagyok, de vak nem.

2. Régi hasfájása a kormánynak, hogy sok a diplomás, sok az állami finanszírozott. Ha ennyire fáj ez nekik akkor két éve minek visszakoztak a keretszámok és a tandíj miatt? Amilyen birka ez az ország lett volna egy kis utcai felvonulás aztán meg beletörődtek volna. Ismerek néhány HaHást akik facebookon anno verték a nyálukat, de amúgy egyik se volt hajlandó soha egy szalmaszálat se keresztbe tenni. Mikor arról lett volna szó, hogy na akkor most - mindig visszaléptek és a nagy eseményből lett egy kis utcai sétálgatás néhány száz emberrel!

Ez az egész ami csütörtökön történt nem más mint az Oktatási Hivatal egy alattomos húzása, hogy így csökkentsék a továbbtanulók és a diplomások számát. és amilyen birka ez az ország ezt is le fogják nyelni. Bizonyítani nem fognak tudni semmit, mint ahogy én se fogom tudni bizonyítani a nyelvvizsgán történteket, főleg úgy, hogy a teremfelügyelők is benne voltak-hisz az orruk előtt történt az egész. Akik érintetetk voltak nem fognak panaszt tenni- a többiek ahogy én is meg nem ezzel foglalkoztunk- nem is ezért mentünk oda.