Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Valaki

/ #190 Re: Nem fogjátok tudni bizonyítani!

2014-05-12 07:27

#189: Ango.info - Nem fogjátok tudni bizonyítani!

1. Szombaton voltam írásbeli nyelvvizsgán az ELTE-ÁJK-n. Hogy lehet az, hogy egyesek az 50 kérdéses tesztlapot úgy kapták, hogy a jó válaszok ceruzával már be voltak jelölve-csak át kellett ixelni a jó válaszokat- és még a teremfelügyelők se szóltak ezért. lehet, hogy hülye vagyok, de vak nem.

2. Régi hasfájása a kormánynak, hogy sok a diplomás, sok az állami finanszírozott. Ha ennyire fáj ez nekik akkor két éve minek visszakoztak a keretszámok és a tandíj miatt? Amilyen birka ez az ország lett volna egy kis utcai felvonulás aztán meg beletörődtek volna. Ismerek néhány HaHást akik facebookon anno verték a nyálukat, de amúgy egyik se volt hajlandó soha egy szalmaszálat se keresztbe tenni. Mikor arról lett volna szó, hogy na akkor most - mindig visszaléptek és a nagy eseményből lett egy kis utcai sétálgatás néhány száz emberrel!

Ez az egész ami csütörtökön történt nem más mint az Oktatási Hivatal egy alattomos húzása, hogy így csökkentsék a továbbtanulók és a diplomások számát. és amilyen birka ez az ország ezt is le fogják nyelni. Bizonyítani nem fognak tudni semmit, mint ahogy én se fogom tudni bizonyítani a nyelvvizsgán történteket, főleg úgy, hogy a teremfelügyelők is benne voltak-hisz az orruk előtt történt az egész. Akik érintetetk voltak nem fognak panaszt tenni- a többiek ahogy én is meg nem ezzel foglalkoztunk- nem is ezért mentünk oda.