Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Jövő Generációja Egyesület

#186 Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 06:46

Kedves hozzászólók és vizsgázók!

Az Oktatási Hivatal évről évre nagy gonddal és körültekintéssel szervezi meg és állítja össze az érettségi vizsgák menetét. Egyesületünk több szakembere is részt vesz ezen folyamatok lebonyolításában, többek között az angol és más idegen nyelvű érettségi vizsgák megszervezésében.
Az angol érettségi vizsga lebonyolításával és a vizsgafeladatokkal semmi probléma nem volt. Probléma lehetett viszont a vizsgázók felkészültségével és hallásával!
A Jövő generációja Egyesült ezúttal felhívást intéz ezen rágalmazó hadjárat beszüntetésére és követeli az Oktatási Hivataltól a petíció aláíróinak kizárását az érettségi vizsgáról és kitiltásukat a hazai oktatási intézményekből!

Tisztelettel: Egres Béla
7633 Pécs, Kerényi Károly u. 2/b
https://hu-hu.facebook.com/egres.bela
https://www.google.hu/maps/place/J%C3%B6v%C5%91+Gener%C3%A1ci%C3%B3ja+Egyes%C3%BClet/@46.066974,18.194633,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x4742b1f3933fa733:0x25714d34d116954

Válaszok

Lovászi Fruzsina

#187 Re: Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 06:54:50

#186: Jövő Generációja Egyesület - Az érettségivel minden rendben volt!

A vizsga előtti napon zajlott a retek klubbon a való világ kihívása- gondolom mindenki azt bámulta meredt szemekkel, ahelyett hogy tanult volna.
A tizen évesekre meg jellemző, hogy egész nap telefonnal a fülükön zombi módjára élnek. Vagy zenét hallgatnak, vagy telefonálnak a körülöttük zajló eseményeket meg észre sem veszik. ma reggel majdnem elütöttem egy iylen fiatalt, pedig nekem volt zöld, de ő csak ment fülében a fülessel!
Egyértelmű, hogy nem készültek fel, aztán most meg ezzel az olcsó trükkel próbálkoznak. -mire nem jó az internet!

lefogadom, hogy ebben a KIHA és a diplomát nyelvvizsganélkül követelők csoportja is benne van.

Megjegyzem ezzel az egésszel semmire se fogtok menni!
Ez az oldal is úgy fog járni mint ez:

http://www.peticiok.com/tiltakozas_a_kormany_tankonyvlistaja_ellen

Nagy hévvel csinnadrattával elindították, de már a kutya nem ír ide. Lássátok be ezt megszívtátok. Elbuktátok az érettségit és a felvételit. Lehet menni dolgozni- legalább nem szüleitek pénzén és az én adómból fogtok szórakozni az egyetemen. Dolgozzatok és fizessetek adót!


Vendég

#191 Re: Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 13:51:25

#186: Jövő Generációja Egyesület - Az érettségivel minden rendben volt! 

 

Én nem most érettségiztem. De miért kellene kitiltani az érdekükért kiálló diákokat a oktatási rendszerből, már így hátrányt szenvedtek. Jó ha egyáltalán bejutnak. De kár, hogy senki nem ismeri be ha hiba csúszott a dolgokban. Pl. rossz volt a tömörítés vagy valami hasonló.

Vendég

#192 Re: Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 14:46:14

#186: Jövő Generációja Egyesület - Az érettségivel minden rendben volt! 

 

Üzenem a magát "jövő Generációja Egyesület" -nek nevező , bigott, nacionalista és szélsőséges csoportnak, hogy " Jövő generációja Egyesült ezúttal felhívást intéz ezen rágalmazó hadjárat beszüntetésére és követeli az Oktatási Hivataltól a petíció aláíróinak kizárását az érettségi vizsgáról és kitiltásukat a hazai oktatási intézményekből! " mondat nélkülöz minden jogalapot. Valamint felhívnám az "egyesület" figyelmét arra a tényre, hogy Magyaroroszág elméletileg egy jogállam, és senkit sem lehet ilyen móndon hátrányba hozni, csupán azért mert elent mer mondani az illetékes szerveknek. Én ott voltam személyesen, és mindenre megesküszöm hogy olyan pocsék volt a hangminőség, hogy ha magyarul lett volna akkor sem értem meg. És ezzel amint látja több mint 2500 ember egyetért. Üdvözlöm az édesanyját! Azt még hozzátenném a nyelviskolák kedvéért hogy Euroexam C1-es nyelvvizsgám van, és ott a listening-en 92%-ot értem el ha jól emlékszem a teljes vizsgám pedig 80%-lett. A mostani érettségi listenin részében, viszont 30-ból 8 hibám lett ami kb 70%,é sebből a 8 pontból 5-öt az első feladatnál vesztettem, ahol valami fogyatékos rosszul másolta át a cd-re a fájlokat. Esetleg a saját házuk táján kéne körülnézni, ahelyett hogy máris szankciókat követelnek a teljesen jogszerű petíció ellen. A rágalom az az amit maguk folytatnak........ 2500 ember nem téved, maguk viszont (akik ott sem voltak) igen. Továbbá azt is megjegyezném, hogy számos tanár is panaszt tett, és személy szerint többről is tuodm hogy nyelviskolában is tanít. Úgyhogy ezt a kommentet buktátok de nagyon csúnyán.