Az emelt angolérettségi 3. részének felülvizsgálatáért

Quoted post

Lovászi Fruzsina

#187 Re: Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 06:54

#186: Jövő Generációja Egyesület - Az érettségivel minden rendben volt!

A vizsga előtti napon zajlott a retek klubbon a való világ kihívása- gondolom mindenki azt bámulta meredt szemekkel, ahelyett hogy tanult volna.
A tizen évesekre meg jellemző, hogy egész nap telefonnal a fülükön zombi módjára élnek. Vagy zenét hallgatnak, vagy telefonálnak a körülöttük zajló eseményeket meg észre sem veszik. ma reggel majdnem elütöttem egy iylen fiatalt, pedig nekem volt zöld, de ő csak ment fülében a fülessel!
Egyértelmű, hogy nem készültek fel, aztán most meg ezzel az olcsó trükkel próbálkoznak. -mire nem jó az internet!

lefogadom, hogy ebben a KIHA és a diplomát nyelvvizsganélkül követelők csoportja is benne van.

Megjegyzem ezzel az egésszel semmire se fogtok menni!
Ez az oldal is úgy fog járni mint ez:

http://www.peticiok.com/tiltakozas_a_kormany_tankonyvlistaja_ellen

Nagy hévvel csinnadrattával elindították, de már a kutya nem ír ide. Lássátok be ezt megszívtátok. Elbuktátok az érettségit és a felvételit. Lehet menni dolgozni- legalább nem szüleitek pénzén és az én adómból fogtok szórakozni az egyetemen. Dolgozzatok és fizessetek adót!

Válaszok

Netistri

#194 Re: Re: Az érettségivel minden rendben volt!

2014-05-12 15:49:49

#187: Lovászi Fruzsina - Re: Az érettségivel minden rendben volt! 

 Már meg ne haragudj, de mit képzlesz magadról? Nem a szüleim pénzén élek, régóta dolgozom és adózok...emellett fizetem az iskolámat, az érettségimet, a kajámat és a lakhatásomat...nem egyedül vagyok ezzel így. Szóval ezt az anyuci pénzén élést be lehet fejezni. Nem voltál ott, nem hallottál semmit. Hogy mersz valamit úgy állítani,. hogy nem azt a hanganyot hallod amit mi? Hogy mersz több ezer diákot lebecsmérelni és azt állítani, hogy mindenki hülye? Ha nem vetted észre régen nem arról szól a fáma, hogy más a CD. Amikor meghallgattuk, nem véletlenül mondtuk azt, hogy nem ezt hallottuk  tegnap. Nem azért ült többezer diák otthon, és csodálkozott, hogy ennek semmi köze a tegnapi érettségi hanganyoghoz. Fel kéne fogni azt, hogy a diákok csak azért merik állítani, amit állítanak, mert így volt. Ha nem mindenki abból indul ki, hogy hazudik a másik(ejj de szép a magyar mentalitás) akkor az ország nem ott tartana, ahol most tartunk... Igen, valószínűleg a retekklubot néztem, annak ellenére, hogy másnap angol vizsgám volt. Nem abból kell kiindulni, hogy te mit csinálnál a vizsga előestéjén. Joggal merem állítani, hogy tisztességesen felkészültünk...miért nincs háborgás a többi feladat miatt? vagy netán a többi érettségi miatt?! Talán azért mert van alapja?

 

A Jövő Generációja Egyesülettől pedig kérdezném: Mi jogon záratnák ki a diákokat a hazai felsőoktatási intézményekből?