Petíció az alsó tagozatos tankönyvekért

Quoted post

Elkeseredett

#16 Elkeseredett

2014-04-19 15:35

Ingyenes tankönyvek, tartós tankönyvek...Alsó tagozatban,hogy lehet tartós tankönyvről beszélni, ha munkatankönyvek vannak.Abba beleírnak a diákok, nem lehet tovább adni. A leendő elsősök azt a könyvet fogják megkapni, amit a mostani elsősök használnak.Mit kezdenek vele? Ki van töltve!Rendelni azonban,csak 3000Ft értékben enged.Ez semmire sem elég.Nem lesz matematika munkatankönyve, nem fog tudni mibe írni.Majd a pedagógus éjszakánként füzeteket fog írni(28-32 főre),ha szeretné megtanítani írni a kis elsőst.Elkeserítő!

Válaszok


Vendég

#17 Re: Elkeseredett

2014-04-19 17:59:34

#16: Elkeseredett - Elkeseredett

VAN TARTÓS TANKÖNYV.AKI A KORÁBBI ÉVEK LISTÁJÁT MEGNÉZI, MEGTALÁLJA ! ISMERNI KELL AZ ALSÓS KÖNYVEKET. VANOLYAN, MELYHEZ CSAK  MUNKAFÜZET KELL A DIÁKOKNAK, DE HA AZ SINCS, AZ SEM BAJ, MERT EZEKBEN A KÖNYVEKBEN OYAN FALADATOK VANNAK EGY- EGY ANYAGRÉSZ UTÁN, MELYEKET FÜZETBE KELL MEGOLDANI, S ELEVE A KÖNYV NEM AD LEHETŐSÉGET A BELE VALÓ ÍRÁSRA. TÖBB ISKOLÁBAN KÖNYVTÁRAKBÓL ADJÁK A GYEREKEKNEK.

AKI HOZZÁSZÓL, TÁJÉKOZÓDJON!!!!

brenda

#42 Re: Elkeseredett

2014-04-22 08:36:12

#16: Elkeseredett - Elkeseredett

Teljesen a szívemből szóltál. Hihetetlen, hogy ezt akarják bevezetni. Aki ezt kitalálta, még fényképről sem látott alsó tagozatos gyereket és alsós (munka)tankönyvet. Pedig annak idején mi is ilyenből tanultunk... Bízom benne, hogy megváltoztatják, mert ez tragédia lenne nekünk, tanítóknak és tanítványainknak is.