Tiltakozás a kormány tankönyvlistája ellen
Quoted post
Béla |
#54 Re: Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesületének elnöke!2014-04-16 10:50#48: Egres Béla - Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesületének elnöke! Kedves Egres Béla! Először azt hittem, hogy csupán ironizál. Iróniaként annyira maró, és annyira fájóan vicces lenne, amiket ír. De kénytelen voltam rájönni, hogy mindezt komolyan gondolja. És ezt rendkívül szomorúnak tartom. Rendkívül szomorú h valaki ennyire korlátolt legyen. Én csak egyetlenegy mondatát emelem ki: "Nagyon jó ez az oktatási rendszer ami van." Gratulálok. Csak egyetlen dolgot jegyeznék még meg. Engem nem érdekel, hogy ön birka kíván maradni, és a gyerekeit és azzá akarja nevelni. Csak egyet tegyen meg. Egetverő baromságait ne kürtölje széjjel, és tegyen meg annyit, hogy nem csinál úgy, mintha ennek az országnak a jelenlegi rendszer olyan vattacukrosan kurvajó lenne. üdvözlettel, |
Válaszok
Nagy az Isten állatkertje |
#64 Re: Re: Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesületének elnöke!2014-04-16 12:49:26#54: Béla - Re: Egres Béla vagyok a Jövő Generációja Egyesületének elnöke! Tisztelt Kolléga! Ha jókat akar mulatni, netán olvasás közben sírni szeretne, ( engem inkább a sírás kerülget), akkor szeretettel figyelmébe ajánlom Egres Béla Úr " szárnyaló, építő gondolatait"! Biztos vagyok benne, hogy hatalmas nagy szakmai tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezik!!!!!:::(((( Klassz hozzászólásai voltak eddig is a közoktatással kapcsolatos, interneten megjelenő cikkekhez, aláírásgyűjtésekhez. Esetleg felkérheténk egy bemutató történelem órára az általa magasztalt és utopisztikus elvek alapján megvalósuló metodika szerint egy hormonoktól dúló nyolcadikos osztályban, netán érettségi előtt álló negedikes fiatalokkal. Lehet, hogy sokat tanulhatánk tőle, és példaértéket adna nekünk akik alig 20-30 éve vagyunk a pályán. Sajnos most nem találom, de érdekes lenne visszakeresni az ő általa indított petíciót, amit emlékezetem szerint tavaly 2 hét leforgása alatt 27, azaz huszonhét "ember" írt alá!!!!!! Egres Bélákat a közoktatásba!!! Kedves Kolléga, nem indítunk egy ilen petíciót?????
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
„NEC-prevenciós alapkezelés – Noel irányelv”
5493 Létrehozva: 2025-05-29
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
3359 Létrehozva: 2025-06-09
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3355 Létrehozva: 2025-06-06
PamKutya koncert
1998 Létrehozva: 2025-06-09
OG Fluor koncert
3983 Létrehozva: 2025-05-14
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
409 Létrehozva: 2025-06-17
Dr Bíró Attiláért és a Jászságért.
265 Létrehozva: 2025-05-25
Legyen elérhető a Biedronka applikáció magyar telefonszámokra is! | Udostępnij aplikację Biedronka także dla węgierskich numerów telefonów!
235 Létrehozva: 2025-05-22
Tegyünk az online gyűlölet ellen!
168 Létrehozva: 2025-05-31
Hozzák vissza a Lift üdítőitalt Magyarországra!
250 Létrehozva: 2024-11-25
EL A KEZEKKEL A NAP ÉLTETŐ ENERGIÁITÓL! Titkos kísérletek ne veszélyeztessék életünket és jövőnket! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívüli felelötlen és kockázatos beavatkozásra!
191 Létrehozva: 2025-04-30
Kulturális dolgozók kiállása a véleményszabadság mellett, az “ellehetetlenítési” törvény ellen
134 Létrehozva: 2025-05-20
Balatonkenese csendrendelet módosítás iránti kérelem
115 Létrehozva: 2025-06-06
Petíció a Kertész Utcai Tagóvoda Katica csoportjában tervezett személyi változások visszavonásáért
110 Létrehozva: 2025-05-24
Petició a " virtuális autizmus" kifejezès kàros hasznàlata ellen- az autizmus spektrumzavarral èlő gyermekek vèdelmèben
104 Létrehozva: 2025-06-07
Petíció a Kelemen Béla utcai lakópark építése ügyében
80 Létrehozva: 2025-06-05
Petíció az Aquincumi rét közparkosítása ellen
73 Létrehozva: 2025-05-22
Együtt Kőbányáért.
68 Létrehozva: 2025-05-23
Tartsuk Csíkszeredában a Drakula-parkot!
65 Létrehozva: 2025-06-04
Ne kelljen több diktátot írnunk magyarokként!
65 Létrehozva: 2025-05-20