Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

Nem tibi

#30 Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 13:04

#26: Bubu - Re: Re: Höhö válasz

Ha majd lesz lányom, vagy feleségem akkor mindenképpen szeretném ha agymosott ócska kis ribanc helyett agymosott feminista lenne, aki értelmetlen és felesleges petíciókkal vesztegeti az idejét. Mindenképpen szeretném, ha önteltségében olyan alpári módon kommunikálna, olyan arrogánsan, mint te.

Aki egy ilyen reklám hatására lesz kurva, az meg is érdemli. Egyébként, miért nem mentek tüntetni a nőáruló modellekhez akik pénzért pózolnak az ilyen reklámokban?

Ez a petíció egy vicc. Erőltetett vihar a biliben...

Válaszok

én se tibi

#31 Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 13:27:55

#30: Nem tibi - Re: Re: Re: Höhö válasz

kár, hogy nem vagy képes szöveget értelmezni. Valaki kimosta volna az agyadat? Egy nő nem a reklám hatására lesz kurva (ahogy mondod), hanem attól, hogy megerőszakolják, megverik és prostitúcióra kényszerítik. Most ne gyere azzal, hogy nem kényszerítik, mert de.

Itt csak arról van szó, hogy sem egy reklámcég, sem egy megrendelő cég, sem a fogyasztók nem látnak semmi kivetni valót abban, hogy a női testet eladható húsnak lássák. Elég gáz.

 

Bubu

#38 Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 20:43:45

#30: Nem tibi - Re: Re: Re: Höhö válasz

"agymosott feminista lenne."

Legalább van önálló véleménye... De lehet, hogy pont ez zavar Téged... Egy nő, akinek önálló véleménye van, ráadásul nem egyezik a Tiéddel, és aki nem úgy néz rád, mint egy félistenre, hát ez tényleg nagyon zavaró lehet:)

Akinek nem tetszik annak nem kell aláírni ezt a petíciót, de aki aláírta, azért írta alá, mert egyetért vele, ezt kérlek tartsd tiszteletben! Ha nem értesz vele egyet, akkor keressél valami másik oldalt magadnak! Szíved- joga. szerintem keressél magadnak egy hímsovi oldalt, ott sok hasonló gondolkodású emberrel fogsz találkozni. De egy jó tanácsot adok: ma már a nők többsége -ha tud róla, ha nem- feminista felfogású, ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert már nem tűrnek, mint idáig tették...