Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

Bubu

#38 Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 20:43

#30: Nem tibi - Re: Re: Re: Höhö válasz

"agymosott feminista lenne."

Legalább van önálló véleménye... De lehet, hogy pont ez zavar Téged... Egy nő, akinek önálló véleménye van, ráadásul nem egyezik a Tiéddel, és aki nem úgy néz rád, mint egy félistenre, hát ez tényleg nagyon zavaró lehet:)

Akinek nem tetszik annak nem kell aláírni ezt a petíciót, de aki aláírta, azért írta alá, mert egyetért vele, ezt kérlek tartsd tiszteletben! Ha nem értesz vele egyet, akkor keressél valami másik oldalt magadnak! Szíved- joga. szerintem keressél magadnak egy hímsovi oldalt, ott sok hasonló gondolkodású emberrel fogsz találkozni. De egy jó tanácsot adok: ma már a nők többsége -ha tud róla, ha nem- feminista felfogású, ezért mennek tönkre a kapcsolatok, mert már nem tűrnek, mint idáig tették...

Válaszok

szerintem is

#39 Re: Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-02 09:21:07

#38: Bubu - Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

Az teljesen normális és evidens, ha egy nőnek, férfinak, akárkinek határozott önálló véleménye van. Nyilván nem nyilatkozhatom a nevében, de úgy gondolom hogy Nem Tibi sem ezt kifogásolja.
Vitatkoznék azzal, hogy a mai nők többsége feminista gondolkodású lenne. Azt tapasztalaom, egyre több nő fordul szembe a mai feminizmussal és kéri ki magának, hogy azok az ő nevében is beszéljenek. A feminizmus ma már rég nem az, amit egyesek, de már egyre kevesebben még ma is gondolnak róla. Egyenjogúság, egyenlő bánásmód és hasonlók, ezek szép szavak, de rá kell jönni hogy ma már nem itt tart a feminizmus. Ezek a szépen hangzó elvek már mind teljesültek. A mai feminizmus kb olyan, mint annak idején a kommunizmus volt. Ők is szép lózungokat hangoztattak, mint pl egyenlőség, testvériség, béke és stb., de meg lehet nézi, mi is volt valójában ezek mögött. Mik voltak a valódi tetteik ezek mögött a szépen hangzó szavak mögött? A mai feminizmus dettó, a szép szavak mögé bújva, hamis módon pontosan a jelszavaikkal ellentétesen cselekszenek, azok ellen hatóak a hátsó szándékaik. Ma már annyira kilóg a lóláb, így egyre többen, nők és férfiak is egyre nagyobb tömege kap hányingert tőle.

Nem tibi

#43 Re: Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-02 12:23:48

#38: Bubu - Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

Nem az zavar, hogy valakinek van saját véleménye, hanem az, hogy másokra rá akarja erőltetni azt. Meg akarja szabni mások számára, hogy hogyan reklámozzon, hogyan beszéljen, hogyan viselkedjen, csak azért mert neki nem tetszik valami. Ez, kérlek szépen, diktatórikus módszer.

A feminista felfogás miatt nem mennek tönkre a kapcsolatok. A feminista felfogás miatt LÉTRE SEM JÖNNEK a kapcsolatok. A feminista gondolkodású nő vitára képtelen, kapcsolatra képtelen, együttműködésre képtelen, konszenzusra képtelen, empátiára képtelen, szeretetre képtelen, adni képtelen, kapni képtelen.Ezt a fentiekben többen bebizonyították a személyeskedéssel, logikátlansággal, a téma terelésével, "el lehet menni" szöveggel, stb.

Nekem tetszik a reklám, szeretem a szép női testeket, de emiatt nem fogom a barátnőmet tárgyként kezelni. Szeretem a nőket, a női gondolkodást, de ezt a feminista ügykreálást gyűlölöm, mert megmérgezi az emberek agyát.