Tégy a szexista reklámok ellen

Quoted post

én se tibi

#31 Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 13:27

#30: Nem tibi - Re: Re: Re: Höhö válasz

kár, hogy nem vagy képes szöveget értelmezni. Valaki kimosta volna az agyadat? Egy nő nem a reklám hatására lesz kurva (ahogy mondod), hanem attól, hogy megerőszakolják, megverik és prostitúcióra kényszerítik. Most ne gyere azzal, hogy nem kényszerítik, mert de.

Itt csak arról van szó, hogy sem egy reklámcég, sem egy megrendelő cég, sem a fogyasztók nem látnak semmi kivetni valót abban, hogy a női testet eladható húsnak lássák. Elég gáz.

 

Válaszok

Nem tibi

#32 Re: Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

2014-04-01 15:08:25

#31: én se tibi - Re: Re: Re: Re: Höhö válasz

Én kötöttem össze a reklámot és a kurvává válást? Miről beszélsz? Ki beszélt itt prostitúcióról? Ki beszélt itt verésről? Ki beszélt itt erőszakról?

Te jó ég, olyanok vagytok mint Pistike, mindenről az jut az eszetekbe. Egybitesek.

Érdekes. Ha egy cég a termékét akarja eladni egy vonzó női test segítségével, az gáz. Fúúúúúj! Írjunk petíciót!! Ha ugyanezt egy dagadt, ráncos vénséggel tenné, akkor csupán csak kiröhögnék.

Ha egy szervezet (Peta) az általa kívánatosnak tartott célért teszi ugyanezt az nem baj. Ugye???

 

Azt sem értem miért pazarolom az időmet itt. Olyan szánalmasan következetlenek, vitára képtelenek és logikátlanok a petíció kiötlői, aláírói, hogy az hihetetlen. Nincs rosszabb annál, mint amikor az elmebaj kitartással és nagy pofával párosul.

Nem fárasztom itt tovább magamat, reménytelen az egész bagázs. Tudom, ti mind őszintén meg vagytok arról győződve, hogy én vagyok a reménytelen, meg én vagyok az agymosott. Ja-ja. Minden szektaszerű szerveződés tagjai ugyanígy vannak vele.