Pedofíliamentes Magyar Narancsot!

Quoted post


Vendég

#38

2014-03-14 12:11

A szülőnek nem volt ostoba és szerencsétlen vicce. A helyzet teljesen ártatlan volt. Épp ez az, amit te nem tudsz látni. A gyerek nem lett szexualizálva.

Ugyanezt csinálod nagyban a cikkel. Ez egy ártatlan dolog, nem emiatt erőszakolnak gyerekeket és nem is fognak.

Most mi jön, meg szeretnéd mondani minden nyilvános fórumnak, milyen erkölcsiség szerint, milyen témáról írhatnak?

Válaszok


Vendég

#48 Re:

2014-03-14 13:14:15

#38: -

"Ugyanezt csinálod nagyban a cikkel. Ez egy ártatlan dolog, nem emiatt erőszakolnak gyerekeket és nem is fognak."

És igazad van. Aki nem akar gyerekeket erőszakolni, azt ez a cikk nem veheti rá semmi olyanra amit nem akar. Aki meg gyerekeket akar erőszakolni, azt nem a mi vitánk fogja megállítani. Ha a cikk miatt tényleg gyerekeket erőszakolnának meg, senki sem érvelne itt a védelmében.

A petíció azonban nem erről szól, hanem arról, hogy ne legyen már elfogadott és mindennapos, hogy szexualizáljuk a gyerekeket.

"Most mi jön, meg szeretnéd mondani minden nyilvános fórumnak, milyen erkölcsiség szerint, milyen témáról írhatnak?"

Nem. Miért akarnék ilyet tenni? Nem kellene azt elvileg nekik maguktól tudni? Márminthogy milyen erkölcsiség szerint és milyen témában írhatnak. Őket valahogy másképpen nevelték volna, vagy valahogy annyira megváltozott volna a világ az elmúlt két napban, hogy tényleg nekem kell védekeznem, mert az a véleményem, hogy: "****bais, gyerekekről ne írjunk már ilyen stílusban!!!"?

Semmi olyasmit nem akarok elérni, amit írtál. (Valami azt súgja, hogy te ezt minimum sejtetted, és épp azért írtad ezeket, mert irracionális és baromság lenne, ha ezt akarnám.)

Amit el szeretnék érni, az az, ami a petícióban szerepel, ezért írtam alá a petíciót.1. A folyóirat vezetősége magyarázassa el valakivel a szerzőnek, hogy átlépett egy határt. 2. A folyóirat vezetősége ismerje el, hogy átlépett egy határt, és kérjen bocsánatot azoktól, akiket ez érint. 3. Foglalkozzanak még a témával, de az ég szerelmére, ezt olyanok tegyék, akik értenek is hozzá! 4. Legyen már valaki kéznél, aki megakadályozza, hogy ez még egyszer így süljön el.5. Vegyenek fel több nőt. (Hogy ez mit keres itt, még most sem értem teljesen, lehet, hogy a petíció szerzői a 4. tétel folyományának gondolják).

Még tömörebben: Vállalják a felelősséget azért, mit írtak, ha már egyszer leírták! És nézzék meg, ők, maguk, hogy miről írnak legközelebb!

Nem tudom... észrevetted, hogy a petíció igenis felszólítja az újságot, hogy írjon még erről a témáról?

Egyáltalán... olvasta valaki itt a petíciót, vagy csak meglátták a feminista nyelvezetet és reflexből nekiálltak ellenkezni?