Az akác legyen hungarikum!

Quoted post


Vendég

#2836 Re: Re:

2014-02-18 09:15

#2821: - Re:

"Szerintem Senki sem akarja a hegyvidékekről kiirtani a tölgyeket," - akác már ott is van. Nem kéne, hogy ott legyen. Nézz körül néhány régi tájvédelmi körzetünk hegyoldalaiban (Tihany, Szigliget) - még ott is. Mindenütt! Nem a homoki, kizárólag gazdaságiu célú faültetvényekkel van a baj!!!

"ahol száraz homokos a talaj, minek irtanánk ki az akácot?" - NEM akarják kiírtani az akácot, fogd már fel!!! Onnan nyilvánvalóan nem fogják és nem akarják majd eltüntetni. Szabályozás. Érted??? Meg kell akadályozni, hogy féktelenül, következményekkel nem számolva folytassák a felelőtlen akáctelepítéseket a gyors haszon reményében ott is, ahol nagyon nem lenne szabad.

"Amiket meg ide belinkelnek a zöldek, azokat már olvastam és egyoldalú és csúsztatott az egész." - egyoldalú, mert AZ ELŐNYEI ELISMERÉSE MELLETT  bemutatja azt is, mik a problémák vele??? Egyoldalú az, amit a petíció terjesztői művelnek, de nem kicsit. Egyoldalú, megtévesztő, ezáltal hallatlanul tisztességtelen.

Válaszok


Vendég

#2850 Re: Re: Re:

2014-02-18 09:47:08

#2836: - Re: Re:

#1591 Talán inkább ez az igaz az akácról, nem amit a "természetvédők" hirdetnek

 

 

Nekem ez a hihetőbb írás. Inkább olvasd el ezt. A bejegyzésben lévő idézetet szakember írta, aki a fákhoz is ért.

"NEM akarják kiírtani az akácot, fogd már fel!!! Onnan nyilvánvalóan nem fogják és nem akarják majd eltüntetni."

Bocs de ebben az országban már erre nem adok, hogy nem akarják. Ha az van leírva, hogy a kivágott akác helyére nem telepíthető vissza akác, akkor az azt jelenti, hogy szép lassan kiirtják az összeset. Ahogy vágásérett lesz, kivágják és a helyébe mondjuk nyárat, vagy tölgyet tesznek. Előbb-utóbb elfogy az akác. Kicsit gondolkozhatnál is.

Egyébként meg célt itt nem érsz, ez biztos. Nagyon sok ember csalódott az eu-ban, az ország kormányaiban, mert hazudnak folyamatosan. Az emberek már sok mindent elhittek és mindig át lettek verve. Semmi bizonyítékod nincs amivel meggyőzhetnéd az embereket, hogy nem a gazdasági tönkretétel a cél. A duma meg már keveseket győz meg. Valaki mondta, hogy "ne azt nézzék mit mondok, hanem azt hogy mit teszek" . Remélem ismerős.