Új Extrém Sport Parkot a Szombathelyi fiataloknak!

Quoted post


Vendég

#5

2014-01-18 05:48

Legalább 60 ember... az szép. Közben meg több ezren a villanyszámlájukat sem tudják kifizetni meg a gyerekeik ebédjét az oviban-iskolában. Gondolkodjunk már el, hogy mire akarjuk az adófizetők pénzét elkölteni! Ez pont olyan, mint a tüzijáték...

Válaszok


Vendég

#6 Re:

2014-01-18 11:34:05

#5: -

Nem mi csináltuk a gyereküket vagy a háztartásban előforduló egyéb problémájukat.Mi csak szeretnénk lehetőséget kapni hogy azt csináljuk amit szeretnénk.Nem drogozni vagy inni meg bulizni hanem sportolni szeretnénk.És ha az adófizetők pénzéből lehet költeni miliárdokat focira és egyéb más sportokra akkor mi is hagy kérjünk belőle.


Vendég

#8 Re:

2014-01-18 14:38:56

#5: -

így van! inkább minden pénzt adnának neked!


Vendég

#13 Re:

2014-01-19 08:31:55

#5: -

Kedves Hozzászóló,

gondolkodik mielőtt ilyet ír? Ha csak EGY embernek is fontos az, hogy a városban legyen lehetőség a sportját űzni, már foglalkozni kell a kérdéssel. Belegondolt abba, hogy azok akik extrém sportot űznek, nincsenek könnyű helyzetben? Ugyanis ezek a sportok erős fizikai megterheléssel járnak az elemekre, tehát nem gyakorolhatják akárhol. Mert ha padokon, szökőkúton, netalántán a maga utcájában az ablaka alatt egy vaskorláton gyakorolnak, azonnal válogatott, többféle minőségű és mennyiségű hatóság érkezik a nyakukra. Barátaink tehát helyet és teret kérnek ahhoz, hogy gyakorolni, sportolni tudjanak és közösségük legyen hozzá! Senki nem tartott kést a nyakához, hogy írja alá a petíciót, így szerintem jobb lett volna csöndben maradni. Érvei emelett itt rendkívül gyengék, mert nem ez az a fórum, ahol a rezsik és az adók miatt kell szót emelni. Ha esetleg vannak gyerekei, unokái, ön mit választana? Hogy szépen, csöndben elbutuljanak, lustuljanak, a pénzüket alkoholra, drogokra, bulikra költsék, vagy sportoljanak, találjanak valami célt, hobbit, lehetőséget maguknak, amíg maga otthon savanyú pofával kommentelget?

Kiváló tisztelettel,

egy nem sportoló hozzászóló (akineka héten érkezett meg a rezsiszámlája és sok pénzt kell fizetnie)