Feljelentés a Bankok ellen

Quoted post

Pannonia Mozgalom
A petíció szerzője

#18 Lépések

2013-11-19 13:56

Üdvözletem!

Kitartás emberek!
A kellő aláírás összegyűlése esetén megindulnak a kellő jogi lépések az összes Hitelt nyújtó Pénzintézet ellen egy időben egyszerre!
Ez magával vonzza azon Jogi lépést miszerint a vizsgálatok befejeztéig, és jogerős megmásíthatatlan Hatályos Bírósági végzésig, beszüntettetik minden Hitel tranzakció, behajtás, lefoglalás, kilakoltatás, és minden olyan dolog ami kapcsolatban áll a Pénzintézetek ellen folytatott eljárással! Mert amíg bizonyítani nem tudják minden kétséget kizárólag az általuk kibocsájtott pénzek eredetét és ezáltal azt hogy nem követtek el bűncselekményt, nem folytathatnak ebből eredően semmilyen nemű intézkedést sem ők sem az ők által megbízott cégek és hatóságok a magánszemélyek sőt az Államunk ellen sem! Ezért van hatalmas jelentősége minden egyes aláírásnak ami ezen Petíció által keletkezik! Mert minél többen írják alá annál nagyobb nyomást tudunk gyakorolni a Jogos és Tiszta vizsgálatok és ítéletek megszületésére!

Tisztelettel, Értetek:
Pannonia Mozgalom

Válaszok


Vendég

#38 Re: Lépések

2013-11-20 09:13:57

#18: Pannonia Mozgalom - Lépések

Úgy tudom:  A devizahitel egyáltalán nem hitel,hanem egy olyan befektetés a hitelfelvevő részéről ,aminek a lényege hogy az összes ,kivétel nélkül az összes profit a banké,  az összes kozcázat pedig a hitelfelvevőé .Nem hitel azért az egyszrű okért ,mert  hitel egy olyan fix összegben fel vett  kölcsön ,amit azonos fix  összegben kell visszafizetni ,a szerzödésben kijelölt és annak alapján  mindkét fél álltal kiszámítható  kamattal együtt  ,de a deviza adós nem tudhatja ,hogy mennyit kell fizetnie ,mert  a törlesztés egy olyan ténytől az árfolyam mozgásától  függ,amihez semmi köze, hiszen ő forintot kapott és forintban fizet. .........

A PSZÁF  álláspontja szerint: A a pénzügyitermék besorolható a BSZT.-ben foglalt ,részletezett pénzügyieszköz fogalmába ,s így "csak" befektetési szolgáltatás nyújtása keretében  értékesíthető""... akkor mi is a gond azzal ,hogy a deviza alapú konstrukció  kihelyezésének  a szabálytalanságát hatóságaink elismerjék?????.

Az,hogy ennek a beismerése  nem csupán semmisségi ,érvénytelenségi következménnyekkel  jár, hanem az ügyfél  kártérítésre is jogosúlt . !!!!!!!!!!!!

A probléma pedig a kövtkező: Miután tisztázódott ,hogy ez a meg előlegezett pénzügyi befektetés  természetes személy lakóingatlanára jelzálogot nem lehet bejegyezni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tessék a jogszabály: Az ingatlan nyílvántartásról szoló 19997.évi CXLT.törvény új megfogalmazása szerint ( 16/A.§(1) bekezdés ) ,nem  lehet jelzálogot bejegyezni olyan ingatlanra ,amelyre  a természetes személy devizában  nyújtott és forintban  törlesztett kölcsönszerződés alapján kapott hitelt..A polgári törvénykönyv 261.§ (4) bekezdése alapján , természetes személy  devizában nyílvántartott ,vagy  nyújtott( (devizaalapú) kölcsönszerződésből keletkező hitelezői  követelés biztosítására , természetes személy tulajdonába álló  ingatlanra jelzálog nem  alapítható. A felek ettől eltérő rendelkezése  semmis. "  Tehát  az összes eddig végrehajtási  eljárás  jogtalan  és az így megkárosított  ügyfeleknek kártérítés jár.

 

"A BTK.318.§(1) bekezdése így rendelkezik: "Aki jogtalan  haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt ,és ezzel kárt okoz ,csalást  követ el.

tehát ez már hivatalból el itélendő.

Ez a szöveg idézet volt egy jóval hosszab terjedelmű levélből. ,mely a legfőbb ügyész úrnak  volt címezve.,és többen megkapták a levelet. INTERNETEN,  -KÖZZÉTETT.......

Mindenki olvassa és tanúlmányozza , a maga érték rendeje szerint.

 

 

 

 

 

 

marika60

#95 Re: Lépések

2013-12-08 09:27:38

#18: Pannonia Mozgalom - Lépések

Már annyi petíció, feljelentés elkészült més sem történik meg a jogszabályok betartatása a bankok felé. Perlés nélkül nem

lehet semmire számítani. Már a per lehetőségét is szűkítették jogszabállyal. Akinek nincs pénze az elveszett. A bankok tesznek róla, hogy minnél több ember ne tudjon az igazság jogi útjára lépni és még a kormány is aszisztál hozzá.

Molnár Ibolya

#99 Re: Lépések

2013-12-13 09:11:05

#18: Pannonia Mozgalom - Lépések

ÉN átnéztem az ERSTE BANK részvényeladási szerződését, egyáltalán nem lehetett volna jóváhagyni, mert az osztrák FN, vagyis Pénzügyi Hálóza cégbejegyzésű GmbH, Kft. korlátolt felelősségű kft. megvette a részvények 100 %-át 2010-ben és nem alakult át kötelezően egyszemélyes részvénytársasággá.......vagyis teljesen törvénytelen a működése, amihez a kormány, a nemzetbiztonság és a PSZÁF asszisztál. Ugyanez a Cetelem Bank, az AUCHAN Group ONEY bankja...ott sincs semmi rendben.

Ha átnéztem szakemberként az összes banki, pénzügyi és egyéb szerződéseket, valószínűleg becsukhatna mindegyik csakhogy nekünk évtizedek óta egy nemzetközi maffia hálózatba beintegrálódott mocskos kis kormányaink vannak, szaros kis önérdekkel, mocskos kis üzelmeikkel...belügyminiszter, aki besározódott az olajszőkítésben, embereket öletet, minden mocskos ügylet ben részt vesz ..és mindezek mögött ott van SOROS GYÖRGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAGYAROK UNDORÍTÓ AMIHEZ ASSZISZTÁLTOK!! Még az amszterdami kupleráj működtetésében is benne vannak a magyar zsidók és cigányok, fölöttük pedig végső soron a nagy maffia főnök, a világ legnagyobb tömeggyilkosa, SOROS GYÖRGY áll.

tuareg

#103 Re: Lépések

2013-12-17 15:32:18