Háziállatok ivartalanítása államilag támogatottan
Quoted post
bebe |
#362013-11-11 18:42Én nem támogatom. |
Válaszok
Farkas Barbara - a szerző |
#59 Re:2013-11-13 21:39:37Kedves Bebe, akkor ne tedd, ne írd alá, a szabad akarat macerás dolog. A Te döntésed, én azért hoztam létre ezt a kezdeményezést, mert fontos dolognak tartom, az állatok védelmében! Mert nem kell több állat holokauszt!!!!!!!! Ha úgy érzed, hogy az állatorvosok vagy menhelyek ezzel a kezdeményezéssel rosszul járnak, biztosíthatlak, hogy tévedsz!!! Az állatorvosoknak ugyanúgy lenne munkája és bevétele, jópár évre biztosan! A menhelyek mindenütt fullon full, teli vannak. Te azért vagy ilyen, hogy tüntetőleg ide biggyeszted, hogy nem írod alá, mert biztosan nem láttál még kényszerből elaltatott, egészséges, gyönyörűszép, fiatal cicákat, kutyusokat, akiknek csak azért jutott ez a sors, mert megszülettek, de senkinek sem kellettek, vagy csak ideig-óráig, utána meg kib*szták az utcára, erdőre, mezőbe, folyóba stb... Javaslom gondold magad ugyanebbe a helyzetbe, ha Te és a családod, ne adj Isten, de valamilyen okból utcára kerülnél, hajléktalanná válnál család, barátok, szomszédok és mindenféle támogatás nélkül és még az államnak sem kellenél, ezért mehetnél az elaltatásra várók listájára, teljesen önhibádon kívül. Mondd, te hogy éreznéd magad??? Te önként választanád a halált? Te nem szeretnéd inkább szerető családban, biztonságban leélni azt a rövid kis életed? Szerinted ők nem szeretnék...? Nem szerették volna...? Alázatot kívánok Neked az élethez, mert csak alázattal lehet élni a mindennapokat, tudod. Mert aki nem alázatos, az nem veszi észre a külvilágot sem, csak saját magát és a saját szükségleteit. Engem a nagyszülőm azzal bocsájtott az életbe, hogyha segítséget kérnek vagy remélnek tőlem a rászorulók és tudok segíteni, akkor azt nekem nemcsak lehetőségem, de kutya kötelességem is megtenni!!! Ennyi. Ők nem tudnak emberi nyelven szólni, ők csak a szív és a lélek hangján tudnak kommunikálni felénk. Ezért is indítottam ezt a petíciót, értük, nekik, miattuk!
Köszönöm, ha megérted és köszönöm minden hozzájárulónak az aláírást!
Üdvözlettel:
Farkas Barbara |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
Védd meg a margitszigeti mókusokat! Egy aláírással támogasd, hogy közterületen csak pórázon lehessen bevinni a kutyusokat!
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Duchenne-gyermekek életminőségéért – Kérjük a Duvyzat támogatását!
4748 Létrehozva: 2025-06-09
Igazságot Sebestyén József nemzettársunknak!
2178 Létrehozva: 2025-07-11
Vác város közbiztonságának sürgős javítása!
1689 Létrehozva: 2025-07-10
PamKutya koncert
2465 Létrehozva: 2025-06-09
Hétköznaponként nyissák meg a rakpartot és a Lánchidat a budapesti közlekedés normalizálása érdekében!
1580 Létrehozva: 2025-06-30
Tiltakozzunk a HUN-REN - egykori MTA - Kutatóhálózat egységének megőrzéséért!
1108 Létrehozva: 2025-06-19
‘Kuss’nál kuss!
951 Létrehozva: 2025-07-01
Petíció a sátoraljaújhelyi szülészeti és nőgyógyászati sürgősségi ellátás megmentéséért
824 Létrehozva: 2025-07-03
A kassai magyar oktatás jövője
681 Létrehozva: 2025-07-04
Vegán Kinder tojást szeretnének a tejfehérje allergiások!
456 Létrehozva: 2025-06-17
SP Koncert
370 Létrehozva: 2025-06-24
OG Fluor koncert
4250 Létrehozva: 2025-05-14
Óvjuk meg a dunakeszi reptér jelenlegi állapotát!
363 Létrehozva: 2025-07-08
"A gluténmentes is legyen megfizethető!"
3446 Létrehozva: 2025-06-06
Fogjunk össze az igazságos békéért!
316 Létrehozva: 2025-06-19
Kiállás Farkas Tibor barátunk mellett!
257 Létrehozva: 2025-06-30
#kilmafegyever #klimaterror #emberiség elleni büntett! Mondjunk együtt nemet erre a rendkívül eszelős és kockázatos beavatkozásra!
298 Létrehozva: 2025-04-30
NEM, A KÉMIAI SZÚNYOGÍRTÁSRA
220 Létrehozva: 2025-07-10
A debreceni fizetős parkolási övezetek bővítésének azonnali felülvizsgálatáért
181 Létrehozva: 2025-06-13
Mentsük meg a kisváci Dunapartot!
159 Létrehozva: 2025-06-19