ÚJRA ESZENYIT!

Quoted post

Nagy György

#93 Re: Re: Re: Péter vagy Enikő?

2013-09-26 03:34

#92: - Re: Re: Péter vagy Enikő? 

 Ez igaz, nem is fogunk pertut inni, úgy érzem. Megengedtem magamnak, mert fórumozók között ez a bevett szokás. Természetesen tiszteletben tartom kényes ízlését és a továbbiakban magázódok Önnel. A tegeződést ki kell érdemelni.

Visszatérve a fórum alaptémájára: Enikő vagy Péter, Péter vagy Enikő? Engem a tagnapi nap megerősített abban, hogy mindenképpen Enikő, de tartok tőle, hogy Péter lesz a befutó. Enikő nyílt lapokkal "játszik",  pályázata nyilvános, mindenki beletekinthet. Péter csak a bizottság rendelkezésére bocsátotta, az anyag hiányos volt, melyet késve pótolt. Enikő nyílt, Péter zárt tárgyalást kért. Ma lesz a döntés, melynek végeredménye számomra sajnos nem kétséges. Egy jellemhibás társaság jellemhibás embere lesz a nyertes, a főváros pedig a vesztes. Ezzel a Vígszinház jövője megpecsételődik.

Kívánok Önnek jó szórakozást.

Válaszok


Vendég

#96 Re: Re: Re: Re: Péter vagy Enikő?

2013-09-26 07:23:53

#93: Nagy György - Re: Re: Re: Péter vagy Enikő?

Kedves György!

Sajnos senkinek sem kétséges. Visszatért a pártállam demokráciával tupírozva.

Kell egy semmi ember (mint Vidnyányszki) aki úgy tudja nyalni más seggét,hogy szaros sem lesz a szája.Roppant gyors, s mielőtt emberek közé megy sok munkával mindenki seggét  szétnyalja s üde mosollyal lép az emberek közé..de.............figyeljünk...egy kis szardarab ott maradt a szája szélén....ahhhhhhhh...ez a névjegye....

ez nem anyajegy...ez egy szarfolt...

Neki nem tűnik fel,mert az egész életét így élte...mint Tarlós...

Nézd meg,hogy örült a Fradi meccsnek.

Meglepő és mulatságos:)))

Szerencsétlen (ha OV nem kényszerítene rá mindenkit a FOCIRA,)akkor talán lazulásképp sorozatokat nézne otthon nyugalomban a szerencsétlen. Szerinted az ő korában kiváncsi dübörögni az ember?

Hová,merre megyünk?

Szerencsére a mai fiatalság látja,hogy merre megyünk és fogja tenni a dolgát.V. nyugydijasokra számít,akinek ellopta a pénzét.........de naponta látom,hogy teli van a puttonya a mai fiataloknak.

Így legyen....UFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.....

Kovács Margit - Debrecen

#101 Re: Re: Re: Re: Péter vagy Enikő?

2013-09-26 13:53:34

#93: Nagy György - Re: Re: Re: Péter vagy Enikő? 

 Kedves Nagy György és mindenki, akit érdekel, hogy mi volt a mai döntés: A mai döntés, hogy nincs döntés, azaz új pályázatot írnak ki. Nyilván a két pályázat minősége fényévekre volt egymástól, Balázs Péterrel újrairatják, vagy valakivel megiratják helyette. Én ezt látom. Vélemény?