Igazságot a villamosvezetőnek!
Quoted post
Vendég |
#72 Re: Re:2013-06-20 20:18Szülsz egy olyan férfinak aki kezet emelt rád mert nem tudta kezelni a hisztidet??? És megérdemelted?? Komolyan el vagyok képedve. ( A villamosos nő tényleg egy idióta egyébként, és ez még enyhe kifejezés, de azért azt beláthatjuk, hogy nem a pofon mentette meg az életét ugye???) Aki nevelő célzatú pofonokat osztogat az nyilván így tudott megoldani egy helyzetet. A következő hasonlót hogy fogja megoldani? Amikor hisztizel akkor elvárod hogy lekeverjen a férjed egyet? |
Válaszok
KMonika |
#76 Re: Re: Re:2013-06-20 20:38:27Kicsit nézz már utána, hogy SZAKEMBEREK mit javasolnak, ha egy ember sokkot kap vagy hisztirohamot (nem egyszerű, mezei hisztiről van szó, hanem rohamról). Ilyenkor erős sokkhatás kell, ami váratlan és kibillenti abból az állapotból a másik felet.Itt szokták példaként felhozni a pofont.Nem kellene összekeverni ezt a tehetetlen dühből vagy az erőszakos bánásmódból adott pofonokkal.Nem a hisztimet nem tudtam kezelni, hanem valamitől olyan erős roham jött rám, hogy teljesen elvesztettem a realitásérzékemet és ki KELLETT billenteni.Nem voltál ott, pár mondatból ítélsz.(Ahogy az lenni szokott általában) :)) 10 éve vagyunk együtt, volt már nekünk is sok minden a házasságunkban ennyi idő alatt, de soha se előtte se utána nem ütött meg, pedig visszagondolva én is tettem/mondtam már olyat felelőtlenül amiért én a helyében adtam volna magamnak.Bármilyen fura még magammal szemben sem vagyok ennyire elfogult, van önkritikám. Szóval igen, köszönöm kérdésed, örömmel megszülöm neki a 3. babát is. :) Bárkivel előfordulhat, hogy elborul az agya egyébként bizonyos helyzetben.Amennyiben ez egyszeri eset és nem rutinpofozkodó az illető, úgy igenis mérlegelni kell a dolgot és nem azonnal máglyára vetni, meg feltételezni, hogy na majd akkor ezután ő mekkora agresszív állat lesz és mindig mindenért ütni fog (gondolok itt pl a villamosvezetőre aki 20 éves pályfutása alatt azért megélt ezt-azt mégis ez volt az első ilyen esete). Nem mondom még mindig, h helyes volt.Azt mondom, megértem az adott helyzetben mitől szállt el az agya és h mivel a történetben senkinek sem történt maradandó károsodása, nagyon erős egy ilyen rossz húzásért az életét felfordítani, romokba dönteni.
|
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3705 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
799 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1274 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
392 Létrehozva: 2025-04-17
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
384 Létrehozva: 2025-04-18
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
314 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
172 Létrehozva: 2025-04-21
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
139 Létrehozva: 2025-04-28
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2307 Létrehozva: 2025-03-04
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
112 Létrehozva: 2025-04-30
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6954 Létrehozva: 2023-07-26
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
65 Létrehozva: 2025-05-02
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
64 Létrehozva: 2025-04-14
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
798 Létrehozva: 2025-01-19
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
59 Létrehozva: 2025-04-15
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
52 Létrehozva: 2025-04-30
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
52 Létrehozva: 2025-04-25