Igazságot a villamosvezetőnek!

Quoted post

KMonika

#52 Re:

2013-06-20 16:40

#42: -

Igen, VAN olyan eset. "ha a benneteket ver pofán valaki csak úgy nevelő célzattal akkor azt mondjátok, hogy megérdemeltem?"

Jártam már így, nem egyszer és ha abban a pillanatban fel is háborodtam, már PERCEKKEL a történtek után elgondolkoztam és beláttam, hogy jogos volt.1: Édesanyám NEVELŐ CÉLZATÚ pofonja.Nem kéne összekeverni a családon belüli következetlen agresszióval.2: Egyszer hisztirohamot kaptam, a férjem nem tudta már mit tegyen, teljesen sokkot kaptam, kibillentett vele.(Az ilyen rohamokra egyébként valóban megoldás és soha a büdös életben se előtte se utána nem ütött meg, viszont hatott). 3: Tinikoromban görkorival menőzve egy autó előtt átszlalomoztunk barátnőmmel.A sofőr visszatolatott, kiszállt (jó nagy darab férfi) és olyan pofont lekevert, hogy a mai napig cseng a fülem ha csak eszembe jut.Mindhárom esetet jogosnak vagy legalábbis az általam okozott lelkiállapotot az "elkövetőnél" megérthetőnek vélem.

Nem szabadna összekeverni a rendszeres erőszakos viselkedést (akár családon belül akár máshol) egy nevelő clzatú, vagy egy sokkos állapotban hirtelen indulatból lekevert pofonnal.Nem ugyanaz a súlyossági mérték.

Te még lehet nem ismersz vagy nem láttál olyan "nőket" akik olyan gusztustalanul viselkednek másokkal, főleg férfiakkal szemben, hogy igenis megérdemlik (nem azt, hogy agyonverjék őket, de időnként egy helytálló pofont), de igenis vannak ilyenek szép számmíl akik erre a "egy férfi ne üssön meg soha egy nőt" elvre alapozva direkt képesek mindent megengedni maguknak a másikkal szemben és addig hergelni ameddig csak lehet.Mert vagy nem üt meg, hisz férfi, vagy ha megüt jöhetünk ezzel, h mekkora agresszív állat.

Tudod, a lelki bántalmazás is bántalmazás és nagyon csúnya sebeket ejthet...néha nagyobbakat mint egy-egy pár napon belül gyógyuló fizikai tett... (És igen, még mindig nő vagyok és 7 hónapos terhes). És még mindig hangsúlyozom, h nem magát a pofont helyeseljük itt, hanem egyszerűen mérlegeljük a tettek és a következmények súlyoságát.

A nő 3x is hibázott.1: lelépett a villamos elé a tilosban (megmagyarázható, h bárki lehet figyelmetlen, főleg ebben a melegben, pláne ha terhes stb stb)

2: A totál kétségbeesett és pattanásig feszült idegrendszerű vezetőt még ki is gúnyolja, neki áll feljebb, holott ő okozta a balesetet (a villamoso ugyanúgy ehetett volna egy kismama aki hasra vágódik és baj lesz)

3: A hirtelen indulatból elcsattant pofon után (ami mellesleg a vezető EGYETLEN helytelennek vehető, de adott körülmények közt érthető tette volt) még ő áll neki pereskedni, hogy ezzel TELJESEN tönkretegye a vezető és kislánya életét.Jó, hogy kivégzést nem követel már ezért....

Válaszok


Vendég

#72 Re: Re:

2013-06-20 20:18:52

#52: KMonika - Re:

Szülsz egy olyan férfinak aki kezet emelt rád mert nem tudta kezelni a hisztidet??? És megérdemelted?? Komolyan el vagyok képedve.

( A villamosos nő tényleg egy idióta egyébként, és ez még enyhe kifejezés, de azért azt beláthatjuk, hogy nem a pofon mentette meg az életét ugye???)

Aki nevelő célzatú pofonokat osztogat az nyilván így tudott megoldani egy helyzetet. A következő hasonlót hogy fogja megoldani? Amikor hisztizel akkor elvárod hogy lekeverjen a férjed egyet?