Igazságot a villamosvezetőnek!

Quoted post


Vendég

#42

2013-06-20 14:48

Egy FÉRFI (így nagyetűvel) soha nem üt meg egy nőt. Kár védeni a villamosvezetőt, ha a benneteket ver pofán valaki csak úgy nevelő célzattal akkor azt mondjátok, hogy megérdemeltem? Senki nem érdemli meg. Hiába küzd sok szervezet a családon belüli erőszak ellen, ha ilyen nők vannak, akik szerint van olyan eset, hogy a nő megérdemli a verést. Ez el kellene elejteni. (nő vagyok egyébként)

Válaszok

mehecskeeee

#45 Re:

2013-06-20 15:03:04

#42: -

Bocs, de ne keverd a dolgokat! Itt nem NŐ verésről van szó, hanem egy pofonról, amit egy sokkot átélt villamosvezető adott egy szabálytalankodó EMBERNEK! SOKK hatására, nem eltervezve, nem szándékosan! Lassan már azzal jöttök, hogy ha baja lesz a babának annak is a villamosvezetője lesz az oka! Az egész elindítója egy SZABÁLYTALANKODÓ GYALOGOS, a többi következmény! Ha most 20 utas lenne a kórházban a vészfékezés miatt, akkor is gondolom ezt a hölgyet védnéd...

Papi

#46 Re:

2013-06-20 15:07:44

#42: -

Az intereten a NAGYBETŰVEL írott szavak a kiabálást jelölik. Gondolod, hogy ha valamely embertársad nemi jellegét üvöltve közlöd, akkor annak van valami plusz jelentéstartalma? Nem értem...

Azt, hogy NŐ ;) vagy nem kellett volna odaírnod, elvégre a kutyát nem érdekli.


Vendég

#47 Re:

2013-06-20 15:10:02

#42: -

Én is Nő vagyok, két gyermek édesanyja.Én megköszönném az életemet és a pofont pedig zsebre tenném, MERT VIGYÁZOTT ÉS FIGYELT RÁM !!

 


Vendég

#49 Re:

2013-06-20 15:16:26

#42: -

A feleségeink azért általában nem szoktak csak úgy figyelmetlenül a 3600 tonnás villamosunk elé ugrani esténként a konyhában, szóval a "családon belüli erőszak" témája itt most erős mellébeszélés!

+Nem a pofozkodó magatartást védjük, hanem az illető kirúgását ellenezzük!

 

KMonika

#52 Re:

2013-06-20 16:40:15

#42: -

Igen, VAN olyan eset. "ha a benneteket ver pofán valaki csak úgy nevelő célzattal akkor azt mondjátok, hogy megérdemeltem?"

Jártam már így, nem egyszer és ha abban a pillanatban fel is háborodtam, már PERCEKKEL a történtek után elgondolkoztam és beláttam, hogy jogos volt.1: Édesanyám NEVELŐ CÉLZATÚ pofonja.Nem kéne összekeverni a családon belüli következetlen agresszióval.2: Egyszer hisztirohamot kaptam, a férjem nem tudta már mit tegyen, teljesen sokkot kaptam, kibillentett vele.(Az ilyen rohamokra egyébként valóban megoldás és soha a büdös életben se előtte se utána nem ütött meg, viszont hatott). 3: Tinikoromban görkorival menőzve egy autó előtt átszlalomoztunk barátnőmmel.A sofőr visszatolatott, kiszállt (jó nagy darab férfi) és olyan pofont lekevert, hogy a mai napig cseng a fülem ha csak eszembe jut.Mindhárom esetet jogosnak vagy legalábbis az általam okozott lelkiállapotot az "elkövetőnél" megérthetőnek vélem.

Nem szabadna összekeverni a rendszeres erőszakos viselkedést (akár családon belül akár máshol) egy nevelő clzatú, vagy egy sokkos állapotban hirtelen indulatból lekevert pofonnal.Nem ugyanaz a súlyossági mérték.

Te még lehet nem ismersz vagy nem láttál olyan "nőket" akik olyan gusztustalanul viselkednek másokkal, főleg férfiakkal szemben, hogy igenis megérdemlik (nem azt, hogy agyonverjék őket, de időnként egy helytálló pofont), de igenis vannak ilyenek szép számmíl akik erre a "egy férfi ne üssön meg soha egy nőt" elvre alapozva direkt képesek mindent megengedni maguknak a másikkal szemben és addig hergelni ameddig csak lehet.Mert vagy nem üt meg, hisz férfi, vagy ha megüt jöhetünk ezzel, h mekkora agresszív állat.

Tudod, a lelki bántalmazás is bántalmazás és nagyon csúnya sebeket ejthet...néha nagyobbakat mint egy-egy pár napon belül gyógyuló fizikai tett... (És igen, még mindig nő vagyok és 7 hónapos terhes). És még mindig hangsúlyozom, h nem magát a pofont helyeseljük itt, hanem egyszerűen mérlegeljük a tettek és a következmények súlyoságát.

A nő 3x is hibázott.1: lelépett a villamos elé a tilosban (megmagyarázható, h bárki lehet figyelmetlen, főleg ebben a melegben, pláne ha terhes stb stb)

2: A totál kétségbeesett és pattanásig feszült idegrendszerű vezetőt még ki is gúnyolja, neki áll feljebb, holott ő okozta a balesetet (a villamoso ugyanúgy ehetett volna egy kismama aki hasra vágódik és baj lesz)

3: A hirtelen indulatból elcsattant pofon után (ami mellesleg a vezető EGYETLEN helytelennek vehető, de adott körülmények közt érthető tette volt) még ő áll neki pereskedni, hogy ezzel TELJESEN tönkretegye a vezető és kislánya életét.Jó, hogy kivégzést nem követel már ezért....


Vendég

#57 Re:

2013-06-20 17:33:12

#42: -

Nőből vagyok én is,mégis azt mondom örüljön a pofonjának! Ha elütötte volna a vezető,csak egy hír lett volna az egész!!

Kb így: Szabálytalanul közlekedő gyalogosokatz gázolt a villamos!!!!!Hát inkább bevállalnám azt a pofont!