Igazságot a villamosvezetőnek!

Quoted post

Pözsó

#5

2013-06-20 11:31

A nőcit is példásan megbüntette a BKV? Vagy a rendőrség? Aki ott ült utasként a villamoson, annak mi a véleménye? Hiszen vészfékezés történt, ami veszélyeztette a többi utas testi épségét! A libát miért nem jelentették fel?

Válaszok

Edit

#38 Re:

2013-06-20 13:24:33

#5: Pözsó -

Egyébként ezt nem is értem....  a kis mama piroson ment át, közlekedési szabályt szegett és még el is ismerte....olyan az érzése az embernek, hogy a felelősséget csak is kizárólag a villamosvezetőre hárítják, így takarják a kismama felelőségét.

Mindenki hibázott a kis mama a piroson ment át, a vezető pofozott. Ki veszít? Aki dolgozott..

Ha a vezető nem áll meg. Ki veszít? Mindenki... a kismama és babája már nem lenne köztünk, a vezetőt lehet így is meghurcolnák és  lelki trauma mindenkinek aki részese a belsetnek....

Igen nem megoldás a pofozkodás, de azt gondolom , hogy aki nem közlekedik naponta többször a 4-6-os vonalán a Széll Kálmán és Blaha között, az igazából nem is tudja hogy a villamos vezetők minek vannak itt kitéve.

Állítom már két órai szolgálat után jelezhetné a diszpécser szolgálat felé, hogy ő ki áll, mert nagyon sok hülye van az úton..

Megoldás lett volna:

Kismama vagyok felmértem hibáztam, de megúsztam, kaptam egy pofon, de jól bele gondolva, lehet ha én ülök a vezetői székbe én is ezt tettem volna, kezet nyújtok a vezetőnek és megköszönöm hogy megállt mgmentette az életünk.

A vezető mérlegeli, meleg van a kismama figyelmetlen volt, nagyon indulatos voltam, ezért személyesen is bocsánatot kérek tőle.

Bkv kivizsgálja az ügyet, megvizsgálja a körülményeket, addig felfüggeszti a vezetőt és kitalálja, hogy villamosvezetőnk és akár a többi vezetővel együtt menjenek el folyamatos stressz kezelő tréningre, villamosvezetőt határozatlan ideig más vonalra helyezi próba idővel.

Kis mama ellen hivatalból feljelentést tesz, hiszen közleledési szabályt szegett és veszélyeztette legalább 2 ember életét.

Tipikus példa ez, az nyer aki a hangosabb a médiában.......

Eszembe jutott egy nagyon jó volt orosz tanár bácsim... aki akkora pofont adott a neveletlen és figyelmetlen diákoknak, hogy csak csattant.....nem jelentettük... ember lett belölünk....:-)

Nick

#67 Re:

2013-06-20 19:52:04

#5: Pözsó -

Mert neki jogában áll hülyének lenni :S