HA KERESZTÉNY VAGY, MONDJ NEMET A POGÁNY NEMZETI HITVALLÁSRA!

Quoted post


Vendég

#51 Re:

2013-02-24 13:42

#50: McRosenfeld -

Tisztelt McRosenfeld!

Sajnos véleményeddel te az ítélők székébe ültél, amikor az aláírókat képmutatónak minősíted, és ezzel messze túllépted jogkörödet! Úgy alkottál ítéletet, hogy fel sem fogtad a kérédés alapvető lényegét. Te számon kéred a keresztényektől mások bálványimádásával kapcsolatos azonos tiltakozás elmaradását, nem téve különbséget az emberek egyéni bűne, és egy nemzet alaptörvényébe foglalt, mindenkire a jog erejével kényszerített bűn között. A petíció aláírása erről szól. Egyénileg vétkezni, bálványt imádni mindenkinek joga van. Ez ellen nem petícióval, hanem az evangélium hirdetésével, megmentő szeretettel lehet felvenni a harcot. Elkárhozni is joga van mindenkinek, csak nem érdemes, ha Jézus megszerezte a kiutat! De egy mindenkire kötelező jogérvényű bálvny tisztelet bűne protestálásra kényszerít. Nem lehet hallgatni, mert vétkesek közt cinkos aki hallgat. Ha egy szűzzel szemben erőszakot tesznek, és nem kiabál segítségért, akkor nem beszélünk erőszakról, mert a szűz akár bele is egyezhetett a nem tisztességes kezdeményezésbe. Úgyhogy, Tisztelt McRosenfeld, az aláírók nem képmutatók, hanem józan és Istenfélő keresztények, akik nem tűrik a megalkuvást. Van példa hasonló esetre a Bibliában is, a Dániel könyvében, a három bátor félfi nem engedelmeskedett a törvény erejével megkövetelt bálványimádásnak, még életük kockáztatása árán sem! A Tízparancsolat nem csak a bálvány imádását, hanem - külön kitérve rá, - a bálvány tiszteletét is tiltja, mivel a tisztelet azt jelenti : meghajolni, méltatni, nagyra becsülni, respektálni, helyesnek tartani, elfogadni, stb. A korona éppen egy bálványimádo pogány vallási kultuszt testesít meg. Ezt akarják a nemzet minden tagjával tiszteltetni, méltatni, meghajolni előtte, helyesnek tartani, ... Éppen ezért tartozik mindez a bálványimádás kategóriájába. Aki ismeri a Tízparancsolatot, és a Bibliát, az érti miről van szó.

Válaszok


Vendég

#53 Re: Re:

2013-02-24 21:07:41

#51: - Re:

A nemzeti jelképek tisztelete elvárható  keresztény honfitársainktól. Történelmünk során az országot védve több püspök hősi halált halt, zászlóink alatt.

Amivel viszont vigyáznunk kell: az Ó és az Új viszonya.  Krisztus tanításában nem találkozumnk rasszizmussal. Városok népének kiirtása ellentétes a "szeressétek ellenségeiteket" tanítással /és a mai jogrenddel is/-bűnre, a bűn tiszteletére semmiképpen ne tanítsuk a fiatalokat, a híveket.  A jó keresztény felteszi a Jézustól kapott szemüveget, és megvilágosodik előtte a hataloméhes szektavezetők, és a rasszista világdiktatúra erősítésén munkálkodók valódi ábrázata.


Vendég

#54 Re: Re:

2013-02-25 17:16:47

#51: - Re: Valóban be kell vallanom, ítéletet mondtam ki. Belátom, nem lett volna szabad. Bocsánatot kérek mindenkitől akit megbántottam, és törlöm a kommentet. Majd átfogalmazom. Mindamellett ha arányosan ítélünk, és az alkotmány tervezett, idézett szövegének súlya azonosítható Nabukadneccár bálványimádtatásának súlyával, nos .....(majd itt folytatom)