Kérem folytassák az InuYasha leadását, mely évek óta szünetel!

Eszter
A petíció szerzője

/ #260

2013-01-17 00:38

Hát nem tudom Jaken25, de se én, se Lengabor nem láttunk semmiféle humort abban, hogy a Kölyökklubos időpontot hoztad fel példának az InuYasha folytatására. Nem láthatunk a fejedbe, így nem tudhattuk, hogy ezt humornak szántad. Figyelmesen szoktam olvasni. Az ilyen témát nem hiszem, hogy érdemes lenne elviccelni (főleg nem utalva, ebben nem mindenki láthat humort) és én amúgy is hajlamos vagyok több dolgot komolyan venni, pláne valaminek a folytatásával kapcsolatban. Remélem így most már érted, ha igen, akkor köszi. A megegyezést 90%-ban az InuYasha animéje és mangája között úgy értettem, hogy ahol nagyrészt megegyezik, ott 90%-ban igenis megegyezik. Már jó ideje tudom, hogy a Final Act évad a manga 2. felét tartalmazza tömörítve kihagyásokkal és összevonásokkal, de mégis nagyrészt jól és vannak sorrendcserék is. Korábban is vannak sorrendcserék, de kevesebb. Lehet, hogy így most még nem nagyon hiszed el, de elég sok mindent tudok már jó ideje a témával kapcsolatban (én is többször láttam az animéjét figyelmesen és a mangáját is olvastam nem egyszer), így az anime és manga változatáról is. Azt is tudtam, hogy nyilván vannak olyan részek az animéjében, amik a mangájában nincsenek, de ez fordítva is igaz. Na ja, még a Final Act-on kívül lehetett volna több évad is a manga alapján, ott valóban több a különbség, de korábban jóval kevesebb. De biztos volt néhány oka, miért nem akartak egynél több évadot csinálni a Final Act-nál. Biztos pénz miatt és/vagy mert gyors(abb)an le akarták zárni. Na meg azért a nagy megegyezéseken belül tudom, hogy vannak kisebb különbségek még. Arra gondolok ezen belül, hogy például történik egy szinte azonos dolog ugyanott ugyanabban az időben, ám egy kicsit másképp történik ez az animéjében és a mangájában, ám nagyrészt mégis ugyanaz. De azért az akkor is túlzás, hogy a mangája dokkal durvább lenne az animéjénél. Csak néhány helyen valamivel, ennyi az egész. Na de inkább ne vitázzunk semmiről, nincs és nem is lenne nagyon értelme!

Nem vagyok minden lében kanál típus, tévedsz. Csupán komolyan, őszintén reagáltam neked némi segítő szándékkal is (sajnos ezt nem mindig látja mindenki), semmi több. Ez remélem nem baj. Én legtöbbször ilyen vagyok, sajnálom ha netán megbántottalak (nem ez volt a célom). Ha ezért nem vagyok szimpi, azt is sajnálom, na de ez nem társkereső oldal. Semmi sincs, ami mindenkinek egyformán tetszik. Nem szeretném, ha ennek folytatása lenne, főleg nem negatív irányba.

Szerintem is privátban folytassátok Lengaborral. Én is szoktam vele néha máshol privizni már egy ideje bizonyos okok miatt. Így gondolom, ha ti ketten beszélgettek tovább priviben valahol, az se lesz gond.