Bucsui út forgalomkorlátozása

Horváth Alíz

/ #30 Re:

2016-09-12 06:59

Mély felháborodással olvastam kezdeményezését! Elolvastam az itt írt kommenteket és szerencsére a negatív vélemények túlsúlyban vannak.Csatlakozom hozzájuk!

Bucsui lakos lévén én minden nap ezt az utat használom,reggel és este!Ön azt állítja,hogy csak és kizárólag az autósok a szabálytalanok,nem egyszer szembesültem avval,hogy a kerékpárosok és a futók egymás mellett trécselve sportolnak ami akadályozza a mögöttes forgalmat,amikor az autós mögéjük ér akkor sem húzódnak le hanem káromkodnak és mutogatnak.Valószínüleg ez betudható annak a téves eszmének,amely nagyon sok kerékpáros fejében él,miszerint ez az útszakasz kerékpár út;mivel kint van egy tábla.Ez egy információs jelző tábla. Így nem az autók veszélyeztetik őket hanem saját maguk.

Már más is kérdezte,de sajnos nem kapott rá választ,ezért most én is megteszem.Őszi,téli,esős időszakban mennyi sportoló fogja ezt az útszakaszt használni??Valószínüleg tartom,hogy minimális és Ön ezért szeretné "kisajátítani"!

Illetve azt is kérdezném,hogy milyen jogon nyilvánít véleményt olyan személy aki több 10 és 100 km-re lakik a szóban forgó úttól?Gondolom,sporttárs/puszipajtás aki életében nem ment végig ezen a szakaszon,sőt azt sem tudja,hogy hol van.

Ön meg sem próbál/próbált kompromisszumot kötni az autósokkal.Ez elég elszomorító!

Az újságírónak pedig üzenném,hogy munkája eléggé hiányos és kifogásolható,mivel a másik oldalt meg sem kereste és kérdezte pedig csak így kapnánk meg a teljes képet a helyzetről.

Horváth Alíz