Vizsgálják felül Dr. Balla Lajos bírói kvalifikáltságát!


Vendég

/ #76

2016-06-16 10:13

Aláírtam, mert ezzel a bírok semmi mást nem üzentek, mint azt, hogy egy nőnek nincs joga semmire. Nincs joga elmenni a vélt barátaihoz és jól érezni magát, de a vélt barátainak joguk van erőszakot tenni a nőn, ha épp arra van kedvük, joguk van kihasználni a helyzetet és a nőt felelősségre vonni és hibáztatni. Aláírtam, mert ebben az országban sajnos ez a normális. Egy férfinak minden körülmények között joga van a nő teste felett rendelkezni, de ha egy nő esetleg felszólalna ez ellen, azt azonnal megbélyegzik. Aláírtam, mert hiszek az emberi jogokban, az egyenlőségnen és mert nem hiszek abban, hogy egy férfinak joga van bármilyen helyzetben tönkretenni egy nő életét. 

Amikor valaki azt mondja: minek öltözött úgy! Valójában azt mondja: Nekem nincs önuralmam egy akárhogy felöltözött nő mellett, tehát potenciális erőszakoló vagyok.

Amikor valaki azt mondja: minek ivott annyit! Valójában azt mondja: Nekem nincs önuralmam egy alkoholbefolyásoltság alatt lévő nő mellett, tehát potenciális erőszakoló vagyok.

Amikor valaki azt mondja: minek ment oda? Valójában azt mondja: Nekem jogom van a térhez, a nőnek viszont nincs, ezért megérdemelte. 

Ezért írtam alá. Elég volt ebből.