Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #3710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-31 13:24

#3705: vendég - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Köszi az infót. Igen, TE tájékoztatsz, nem is vitás, maximális tisztelet érte. Sok ember aki infót ad, a tüntetők, a szervezők minden tiszteletet megérdemelnek. Nem is kérdés ez. Én szét is választanám a Q ügyet 2 csoportra: valaki aki tenni akar a megoldásért s ezért ilyen olyan áldozatokra hajlandó és azokra akik ABSZOLÚT semmit sem hajlandók tenni, csak várják, hogy vagy csoda történjen vagy a kisebbik első csoport kikaparja nekik (is) a gesztenyét. A netes fórumozok, akik ide is írnak nem a második csoportba tartoznak - teszünk, tennénk amit lehet. Megyünk tüntetni, 200 km-ről, 5-6e Ft-os költségeken, állunk a 40 fokban, izzadunk, s MINDIG sajnáljuk - nem azt, hogy ott vagyunk hanem azt -, hogy ALIG-ALIG vagyunk a 32e emberből. Nem értjük, s hazafele 2 órán át elmélkedünk mi ez az érdektelenség, miért nem megy/harcol a nép a saját jussáért ? Miért mindig ugyanazt a pártíz, párszáz ember jön, s ráadásul lassan már ismeretlenül is barátokká válunk, hisz közös a problémánk... DE

 

az azért érthetetlen, hogy miben más egy Facebook info mint pld www.xyz.hu-ra feltett infó. Nem bántásként kérdezem, csak ÉRDEKEL(ne). Igen, a Facebook-ra bárki regisztrálhat. De akinek pld a munkája nem engedi, az NEM. Akinek a személyes adatai fontosak, s nem szeretné a privát életét a neten élni az SEM fog - ettől még érdekelheti, sőt hidd el érdekli is a Q ügy. Azaz csak érdekelné - mert ahogy te is írod, ha nem regisztrál, "magára vessen". 

Ismerős hívott, Facebookra regisztrálását oldjuk meg. Telefonszámot kért a Facebook. Adott neki egyet, majd 20 perc múlva 400 darab "ismerőse" akiknek se fia se borja, csak valaha üzletelt velük, s a telefonjukból a szám alapján "barátnak" vette a Faceboook applikáció kezdte meg a "jelölj be barátnak" című műsort... hidd el, sokaknak ez NEM hiányzik. Nem a világhálón szeretné az emberek egy része a képeit, "okosságait" mutogatni, a 16 éves magamutogató, szelfiző korból, mikor minden másodpercéről az életnek hírt kell adni az "ismerősőknek", s ezekkel a "nagyon fontos momentumokkal" like-okra vadászni azt hiszem jópárunk már kinőt. Félre ne érts, FONTOS mindenki aki érdemi infót közöl, legyen az bármi, bármi módon (TV, újság, Face, web, stb, stb, stb) csak ez a "mindenki fel a Facebook-ra mert ott megoldjuk a világ gondjait" című lemez sokunknak furcsán szól.