Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #871 Vasárnapi Újság

2015-03-22 09:24

A mai Vasárnapi Újság c. rádiómüsorban elhangzott Dr. Kis-Rigó László Szeged-Csanád Egyházmegyei püspök gondolatébresztő beszéde, ami engem, mint katolikus embert ,megdöbbentett, szíven szúrt, még fokozhatnám...A predikáció tárgya az volt, hogy csak a "kockafejüek" hisznek a befektetések és a kamatok hasznában, az igazi befektetés Jézus Krisztus áldozatában van. Jobban teszik, ha lemondanak az anyagi javakról, ez által gazdagodhatnak(lélekben).

Az én Apósom 86 éves, az összes megtakarítása a Quaestornál van(volt), minden vasárnap ott van a misén és hálát ad Istennek az életéért. Sok ilyen ember van akárosultak között. És,ha nem ilyen , akkor is szerencsétlenül járt ember.

"Tisztelt" Püspök Atya!

Ön szégyellje magát, és az egyház is, ha ennyire érinti meg az emberek sorsa! A focitól eltekintve, Ön a középkorban él, amikor az egyház állami megrendelésre müködött. Miből adott Ön 100 millió forintot államadósság konszolidációra? A perselypénzből, vagy a kockafejűek pénzéből? Köszönöm, hogy nem beszélt az ETO megmentéséről.

Nem hiszem, hogy ezen az oldalon bármit is elolvas,de sajnos nem találtam olyan egyházi oldalt, ahol ezt elmondhattam volna, mert nem igen értek a számítógéphez.

Kérem nézze ezt el nekem, hiszen csak egy kockafejü vagyok!