Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #741

2015-03-20 20:43

Tisztelt Karosultak, Sorstarsak!

Debrecen ma megmutatta, hogy mit jelent a tomeg, az egyseg, mert ero van mogotte! Megemelem a kalapom elottuk!
Aztan szeretnem megkoszonni Koroknai Jozsef es Tyll Attila eddigi munkajat! Ok hivtak eletre a peticiot es ezt a csoportot! Elismeresem!

Szinten elismeresem barkinek, aki pozitiv, de ugyanakkor, okos, megfontolt higgadt, de hatarozott kezdemenyezeseket eszkozol, mert ezaltal kohezia epul a csapatunkon belul!

Azon gondolkodtam, hogy megosszam-e veletek azt tortenetet, amely egy igaz tortenet es a 2 vilaghaboru idejen zajlott. Ugy gondoltam, megteszem.

A haboru ideji esmeny volt, a Bieltski partizanoknak hivtak oket! Menekultek a megszallok elol. Not es not a szamuk, mikozben harcoltak, menekultek, otthonokat epitettek maguknak es ismet menekultek es ismet harcoltak, vedtek magukat. Ok is tudtak, hogy csapatban az ero! Oregek, fiatalok, nok, lanyok, fiuk, ferfiak tartottak ossze, meg a legnehezebb idokben is. Ugy eltek tul.

Szerencsere nekunk nem ilyen nehez a helyzetunk. De nehez! De mi is tudjuk, hogy az ero a tomeg es az egyseg altal letezik! Vannak informacioink! Tudjuk kik a felelosok azert, hogy ezek az esemenyek megtortentek.

Aki azt gondolja, hogy meghatralunk, az teved! a Teljes kartalanitasert szallunk sikra! A felelosoknek, pedig, szo szerint, felelni kell a tetteikert!