Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #692

2015-03-20 13:42

Tisztelt Károsultak!
Megjelent itt egy csoporttársunk posztjában, hogy a petíciók.com-on feleslegesen írtunk alá. EZ NEM ÍGY VAN. Tisztában vagyunk avval, hogy a petíciók.com egy üzleti portál. (A Google, a Facebook is az, nem mellesleg a legtöbb híradó is reklámbevételekből tartja fenn magát.) A HírTV most, a déli híradóban bemondta (és tudomásom szerint az M1 is), hogy a Q károsultjai különböző helyszíneken, többek között az MNB épülete előtt demonstrációt szerveznek, valamint hogy a petíciót, amelyben a kormány segítségét kérik káruk rendezésére, már több mint 3000-en írták alá. Elhangzott az is, hogy perelni is készek vagyunk, ha ügyünkben nem történik előre lépés és hogy Magyar Györgyöt már 500-an megkeresték ez ügyben. (Ő is pénzért dolgozik) 
TEHÁT EZEK SZERINT MÁR CSAK EZÉRT IS ÉRDEMES VOLT ALÁÍRNI!

Most kaptam a hírt, hogy sajnos egy Kecskeméti sorstársunk önkezével vetett véget életének. Valóban ezt akarják, akik itt elégedetlenkednek, és keserítik az egyébként is elég megkeseredett embereket?

CSAK IDŐ KÉRDÉSE, ÉS ELÉRJÜK A CÉLUNKAT, MERT AZ IGAZSÁG MELLETTÜNK ÁLL. HISZÜNK ABBAN, HOGY LÉTEZNEK MAGYARORSZÁGON BECSÜLETES EMBEREK AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN!